TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ?!!? איך לעזאזל הנשים האלה נוהגות
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DjChook לפני כמה ימים נסעתי בכביש יחסית מהיר אני חושב שמותר ליסוע שם 70 בקיצר נסעתי במסלול השני מימין מתוך 4 או שזה היה הכי ימני והיו שוליים אני לא בטוח בקיצר משמאלי נסע רכב טיפה מלפני שאני אישית מנקודת מבט שלי הייתי בטוח שאין בינינו אפילו מספיק מרחק בקיצר פתאום אני שומע מימין מאחורה רעש יעני של מנוע אימתני הקיצר פתאום עוקפת אותי משמאל אימפרזה טורבו אס טי איי, אני מניח כי זה לא הרעש הרגיל של ה WRX וישר בלי לחכות (בגלל ברקס קטן שדפקתי) נכנסה למסלול היותר שמאלי ועקפה גם אותו עד לשמאלי הקיצוני יעני היא עקפה אותי מקדימה, הסתננה מאחורי זה שהיה מלפני והמשיכה נשבע לכם 2 FAST 2 FURIOS ![]() זה היה פאקינג מפחיד, כאילו אני חושב על זה, למה ?! |
| Originally posted by luckystrike שיש אימפרזה טורבו ליד האוטו ברמזור לפני שהיא נותנת את הגז אפילו שהיא עומדת שומעים את המנוע שלה יא אללה אני חולה על הרעש הזה ! כמו ה"בולו בולו" שלוקחים שאכטה מהנרגילה ! ... |
| Originally posted by luckystrike יא אללה !!! אימפרזה כבוד !!! שיש אימפרזה טורבו ליד האוטו ברמזור לפני שהיא נותנת את הגז אפילו שהיא עומדת שומעים את המנוע שלה יא אללה אני חולה על הרעש הזה ! כמו ה"בולו בולו" שלוקחים שאכטה מהנרגילה ! ... |
די כבר באמא שלי אני לא מבין תהתלהבות מהמכוניות האלה
אלוהים ישמור...
אם היה לי אותו חזק אחושרמוטה גם לא הייתי עושה איתו פתיחות
זה סתם התלהבות לדעתי..
משממש אוהב את זה שילך להיות נהג מרוצים ויעזוב לנו כבר את הכבישים
רועי זאת לא הייתה במקרה
MR2
צהובה עם גג נפתח שחור?
ראיתי אחת כזאת בקניון יא אללה איזה אוטו יפה
הוא גם מה זה נמוך אולי מטר ארבעים לא יותר
| Originally posted by Scorchio רועי זאת לא הייתה במקרה MR2 צהובה עם גג נפתח שחור? ראיתי אחת כזאת בקניון יא אללה איזה אוטו יפה הוא גם מה זה נמוך אולי מטר ארבעים לא יותר |
| Originally posted by Hell_Copter MR2 צהובה... לא יודע בקשר לגג נפתח... היא הייתה רחוקה ממני... אבל יש כמה כאלה ברעננה... פעם אחת חנתה אחת צהובה בחניה של הבית ספר שלי גם... |
חחחחחח כולכם מוזמנים
אם אתם בקניון בכפר-סבא
תשאלו איפה זה ספא סיטי הייסט מכון כושר
בחניון שלי כל יום אחרי שעה 6 יש
TOYOTA MRS TURBO
כחולה עם גג נפתח
לפני שבוע ראיתי אותה נוסעת אחרי שכמעט חודשיים אני רואה אותה כל שבוע חונה
איזה אוטו עצבני
הוא נכנס לחניה עם הגג פתוח
הוא בקושי זז והרעש של המנועה
איזה פחד!!!
אני רואה אותו נכנס ואז כמעט עומד במקום ופתאום לוקח פניה
איזה דבר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה חד!!!!
איזה אוטו רצח!!
| Originally posted by -CosmicFire- חחחחחח כולכם מוזמנים אם אתם בקניון בכפר-סבא תשאלו איפה זה ספא סיטי הייסט מכון כושר בחניון שלי כל יום אחרי שעה 6 יש TOYOTA MRS TURBO כחולה עם גג נפתח לפני שבוע ראיתי אותה נוסעת אחרי שכמעט חודשיים אני רואה אותה כל שבוע חונה איזה אוטו עצבני הוא נכנס לחניה עם הגג פתוח הוא בקושי זז והרעש של המנועה איזה פחד!!! אני רואה אותו נכנס ואז כמעט עומד במקום ופתאום לוקח פניה איזה דבר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה חד!!!! איזה אוטו רצח!! |
| Originally posted by KosmiK-G8 עכשיו תאר לך את האוטו הזה מעוך |
האמאר 2 לא בא רק עם גג פתוח?
:/
בכל מקרה.. זקנים ונשים.. צריך לקחת להם את הרישיון
אני ואח שלי חזרנו איזה יום אחד מקניון רננים והוא היה על מדים אז הוא גם לקח את הנשק איתו כי לא הספקנו לעצור בבית כדי שהוא יעלה על אזרחי
קיצר.. חזרנו מרננים ונסענו על בן יהודה שם ואיזה אחד זקן לא נתן לנו לעבור אותו והתחיל לנסוע לאט אז אח שלי חתך אותו ואנחנו התחלנו לנסוע לאט כדי שהוא ידפק
והוא מסנוור ואח שלי על איזה 5 קמ"ש ככה
אז הגענו לרמזור והוא פותח חלון והחלון שלי פתוח ואז הוא מתחיל לצעוק על אח שלי ואומר לי שהוא משוגע וזה
אז אני כזה בדרך אגב מרים את המקוצר וכזה מתחיל סתם לנדנד אותו.. לא משו להרים
אז הזקן הזה קולט את המקוצר וישר עושה עם היד "עזוב" ונוסע
חחחח
ואח שלי התעצבן עלי רצח כי מסתבר שאסור לעשות את זה
:/
והקטע הזה של הנאון מלמטה זה יקר חושרמוטה... 300 דולר ועוד אח"כ לשלם על זה מכס ומס זה בן זונה יקר
עוד פעם נייקון וסיפורי האח שלי
בסוף נגלה שאח שלו דמיוני והוא מקבל פיצויים
מהמדינה וחותם אחוזי נכות בביטוח לאומי וכאלה
| Originally posted by Ariels עוד פעם נייקון וסיפורי האח שלי בסוף נגלה שאח שלו דמיוני והוא מקבל פיצויים מהמדינה וחותם אחוזי נכות בביטוח לאומי וכאלה |
| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחח.... גדול... משכן העיקר שעכשיו הוא יודע שמשחק בנשק זה דבר אסור.... |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי חכה שהוא יגיע לצבא ויחטוף ריתוק 28 על הפקרה |
בואנה קוסמיק התלהבת ממה שאמרתי
| Originally posted by Ariels בואנה קוסמיק התלהבת ממה שאמרתי |
| Originally posted by Ariels בואנה קוסמיק התלהבת ממה שאמרתי |
| Originally posted by KosmiK-G8 תתעודד אנשים פה אוהבים אותך... |
| Originally posted by Ariels את האנשים פה אני יכול לזיין רק במכות דווקא מי שאני צריך שתאהב אותי הכי הרבה... פחחחחחחחח |
סעמק זה נורא מפריע לי לראות
בתור חתימה
אני כל הזמן קורא את זה מחדש כי אני לא שם לב שזה לא הודעה
בבקשה תשנה את זה... הבנו את הקטע
| Originally posted by DjChook סעמק זה נורא מפריע לי לראות QUOTE בתור חתימה אני כל הזמן קורא את זה מחדש כי אני לא שם לב שזה לא הודעה בבקשה תשנה את זה... הבנו את הקטע |
חפיף אחי
אני אסבול בשקט