TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סדרת המופת אוז!!!
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
בחיים שלי לא ראיתי תסידרה הזאת :\
היום זה פעם ראשונה..
נראה נחמד..
היה פרק נחמד ביותר!!
רק חבל שאוגוסטוס מת...
הם החליטו לקרוא לפרק הזה גבר מת מדבר... אהבתי את זה דווקא
קיצר מה שמוזר זה שעברה חצי שנה מאז שאוגוסטוס מת... יענו מהפרק הקודם... ועדיין הכל אותו דבר כאילו זה היה אתמול
אשכרה מתאבלים על מישהו חצי שנה ככה?
זה מוזר קצת הייתי אומר... אבל בקטנה
הכי מצחיק היה שאמרתי לאורן לראות את הסדרה
ואז כשהייתה הפסקת חדשות אני מקבל הודעה לפלאפון ממנו שכתוב בה אחלה תוכנית אחי

אחלה פרק
זה רק אני או שהכל נהיה פלספני יותר?
כמו שאמרתי לרועי
הפרק היה נחמד, רק אני מרגיש כאילו הכל רץ מהר מדי
והם מנסים להראות יותר מדי חלקים באותו פרק זמן נתון
למשל ... פרק
אבל אני ודע, שיש להם רק 8 פרקים בשביל לסגור את העלילה
אז בסדר
אהה פרק חזק זה היה!
אבל באסה אני כבר לא זוכר כ"כ טוב את מה שקרה..
תזכירו לי מי הרג את אוגוסטוס ולמה?
ואיזה באסה שהרגו את אבא של ביצ'ר..
ממש כאב לי עליו 
למה ככה הורסים את החיים לביצ'ר?
מה הוא כבר עשה?...
דרס ילדה קטנה?
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine אהה פרק חזק זה היה! אבל באסה אני כבר לא זוכר כ"כ טוב את מה שקרה.. תזכירו לי מי הרג את אוגוסטוס ולמה? ואיזה באסה שהרגו את אבא של ביצ'ר.. ממש כאב לי עליו ![]() למה ככה הורסים את החיים לביצ'ר? מה הוא כבר עשה?... דרס ילדה קטנה? |
| Originally posted by Hell_Copter היה איזה קרב על הסמים או משהו וניסו לתקוף מישהו... יש מצב את בר ... ופגעו בטעות באוגוסטוס... וביצ'ר אם אני זוכר נכון אנס איזה ילד או ילדה ורצח אותו או משהו כזה... |
| Originally posted by Sm0keMachine מה אתה דפוק?! אל תדבר ככה על ביצ'ר.. הוא נשמה טובה.. הוא נסע לתומו בדרכו לעבודה כשהוא הסיט לשניה את מבטו לצד הוא פגע בילדה קטנה שרכבה על אופניים..והוא נשפט על הריגה ברשלנות או משו כזה.. |

| Originally posted by Hell_Copter אנערף... הוא סתם הומו ![]() ממש לא זכרתי על מה הוא נכנס לאוז... אבל הוא קיבל הרבה שנים אז אולי יש מצב זה היה יותר רציני מזה? אני כבר לא זוכר תאמין לי... אני נזכר בכל הדברים שקרו ברגע שאני רואה את הפרצופים בעיניים כמו עם צ'יקו גררה ואלוורז... וכל האלה שבבידוד, למה הכניסו אותם לשם הזה עם הכלב שאימן אותו לתקוף סוהר, והזה שזרק קוקטייל של שתן קיא וחרא לפנים של סוהר וכאלה... |
| Originally posted by Sm0keMachine לא, זה מה שביצ'ר עשה.. אבל אחרי זה הוא הואשם בכל מיני דברים אחרים שהוא עשה בזמן שהותו באוז...... ותזכיר לי..מה קרה עם אלוורז שהוא נכנס לבידוד?! אני לא זוכר כלום... ד"א: אלוורז הוא הכי כלי שם אה? |
מישהו ראה אתמול ?
היה פרק נחמד..
חוץ מהסוף
עשה לי סיוטים..
הכניס לו כפית לתחת :\

| Originally posted by KrazyDJs מישהו ראה אתמול ? היה פרק נחמד.. חוץ מהסוף עשה לי סיוטים.. הכניס לו כפית לתחת :\ |

| Originally posted by Sm0keMachine מה זה כפית לתחת באוז??? אחי זה כלום.......... ![]() ראסמי היה פרק גדול אתמול!!! היה שווה להפסיד שעות שינה יקרות בגללו |
נשבע לך רועי לא היה פוסט אחד בשבוע האחרון שלא רמזת בו על הגיוס שלך 
| Originally posted by DjChook נשבע לך רועי לא היה פוסט אחד בשבוע האחרון שלא רמזת בו על הגיוס שלך |
מתחת לחגורה..
| Originally posted by DjChook מתחת לחגורה.. |

| Originally posted by Sm0keMachine מה זה כפית לתחת באוז??? אחי זה כלום.......... ![]() |
זה מה שיש לי להגיד אחרי מה שהיה פה ביום שני
ובגלל שאני יודע שרועי פה הכי מכור לזה והוא לא ראה.. נא לרשום באמת מה קרה
רצחו את הראש עיר ולאף אחד לא היה אכפת
ביצ'ר השתחרר
השחורים של בר עברו לטלמרקטינג
המוסלמים עברו לייצר את הספר זכרונות של אגוסטוס ורצחו את שואסמו המנהיג של המוסלמים (ברח לי השם)
היה פרק טוב..
רק פיספסתי 5 דקות מההתחלה, מזל שהקלטתי 
וגם עוד איזה אחד מת..
גרסיה ?
שחכתי תשם שלו..
ושחתכו להוא תקרסוליים פאקקק :\
| Originally posted by KrazyDJs היה פרק טוב.. רק פיספסתי 5 דקות מההתחלה, מזל שהקלטתי ![]() וגם עוד איזה אחד מת.. גרסיה ? שחכתי תשם שלו.. ושחתכו להוא תקרסוליים פאקקק :\ |
אני משוכנע שרשמתי
"נא לא לרשום מה קרה פה"
כדי שהוא לא ידע חחח
אבל אם כבר רשמת
רצחו את סעיד
ררררררררררררררררררררררררררררררררר
כרים סעיד
לאאאאאאאאאאאאאאאאא
עוד מעט מתחיל עוז
שלא תגידו ששכחתם

איציק הרג את סעיד!