TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עברתי היום טסט !! זה לקח זמן :))
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Q-PiXeL הרעיון הוא להעביר את הלחץ ולחשוב על משהו אחר (במקרה הזה משהו מגעיל) תאמת אבל לא יצא לי לנסות תקטע של הדמיון רק אמרתי לעצמי שאני חייב לקבל היום רשיון |
אההה מזל טוב אחי!!!
אני כבר מת להתחיל ללמוד, אבל יש לי עוד כמה חודשים עד שאני יכול להתחיל, יכול להיות בפסח כבר יהיה לי
אני גם רוצה רישיון!!!!!!!!!!!!!!
| Originally posted by TinkerbeL גם לשחק אותה לחוץ ככה שאם תעשה פאשלה קטנה הטסטר יוותר לך זה רעיון לא רע אני עדיין טוענת שעברתי טסט כי הבאתי מטבע שוקולד לטסטר |
| Originally posted by Hell_Copter בכל מקרה... אני זוכר שבטסט השני שלי אחרי כל פנייה אמרתי לעצמי אוקיי עדיין אני עובר... סבבה גם את הפניה הזאת עברתי, אני עדיין עובר ואז בסוף... אם הוא מכשיל אותי אני מערער |

| Originally posted by Hell_Copter זה עובד רק לבנות אם בכלל... ומה את מביאה לטסטר מטבע שוקולד?! משחדת אנשים מלמעלה?! תתביישי לך!!!!! |
| Originally posted by TinkerbeL תיראה זה או מטבע שוקולד או משהו אחר.... ועל הדבר השני ויתרתי אין דרך אחרת לעבור היו לי 2 טסטרים!! אחד מתלמד סתם דווקא היה לי טסטר ממש נחמד הוא צחק איתנו ועזר לחברה שלי כשהיא עשתה חניה לא נכון קיצר הכל עניין של מזל ומטבעות שוקולד |

פיה 80 שיעורים
אני כבר הייתי פורש... \:
חחחח סתם אחי לא בא לבאס אותך
מזל טוב 
| Originally posted by LioR פיה 80 שיעורים אני כבר הייתי פורש... \: חחחח סתם אחי לא בא לבאס אותך מזל טוב |
מזל טוב אח שלי...
קבל ח"ח 
| Originally posted by TinkerbeL תיראה זה או מטבע שוקולד או משהו אחר.... ועל הדבר השני ויתרתי אין דרך אחרת לעבור היו לי 2 טסטרים!! אחד מתלמד סתם דווקא היה לי טסטר ממש נחמד הוא צחק איתנו ועזר לחברה שלי כשהיא עשתה חניה לא נכון קיצר הכל עניין של מזל ומטבעות שוקולד |
| Originally posted by DJ_Yuval מטבעות שוקולד וחוטיני |

זהו.
הגיע היום.
היום אחרי למעלה מ-80 שיעורים, 5 טסטים הגיע הטסט ה-6 ששינה את גישתי כלפי נהיגה.
למדתי נהיגה קרוב לשנה, ואחרי כ"כ הרבה זמן הרגע לו יחלתי קרה סוף סוף
כרגע אין מאושר ממני
כל הכבוד אחי!!!!!
ישר כוח!!!!
מזל טוב על הרשיון... 
בהצלחה אחי...
מזל טוב
מזל טוב......
כמה שיעורים לקחת?!
| Originally posted by TinkerbeL מזל טוב...... כמה שיעורים לקחת?! |
| Originally posted by Hell_Copter אני יענה במקומו... כי בכל זאת הוא התחיל את הפוסט שלו... אחרי מעל 80 שיעורים וחמישה טסטים בלה בלה בלה טסט שישי בלה בלה בלה עברתי |

| Originally posted by Flotser לא שישי! שלישי! ומה פתאום קפץ הטרד הזה לעמוד הראשון? |
| Originally posted by Hell_Copter אם היית קורא בסוף העמוד השלישי היית רואה שגם אמיר עבר טסט... |

| Originally posted by Flotser EDIT***** חחחחח לא הבנתי חשבתי מדברים עלי ![]() מזל טוב אחי!!! בגלל העיצומים הבני זונות האלה עוד מאז שנפתח הטרד הזה בסוכות לא קיבלתי את הרישיון!!! |
המלווה מתחיל מיום הדפסת הרשיון...
ואיך זה שלא קיבלתה תרשיון?!
חברים שלי עברו טסט בשבוע-שבועיים האחרונים וקיבלו תרשיון שלהם
| Originally posted by Q-PiXeL מזל טוב!! תחדש על הרשיון ובהצלחה למי שהולך להיות לו בקרוב!! תשתמשו בשיטה של לאקי תדמיינו שהטסטר ערום ותגידו לעצמם שהיום אתם הולכים להוציא רשיון לי זה עבד... אני מהמניאקים שעברו בראשון |
| Originally posted by luckystrike אין זאת שיטה בדוקה !!! אני צריך להוציא פטנט ולקבל כסף על זה ! |