TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קנו לי כלב..מחפש שם :D
Pages (2): « 1 [2]
קרא לו מנחם
על אחריותי אף כלב בשכונה לא יעיז לדבר איתו

איזה כלב פצלוח
אבל חמוד חושילינג
דלוקס בנג'י לפי דעתי זה שם של כלב מתאבד או משהו כזה...
הייתה קורא לו עוגי כמו בקורונפלקס
חבורת עילגים
קראתי לו אוגי
ד"א
הכלב המניאק הזה מפמפם אותי!!!
חושב אני כלבה...
כולה בן חודש והוא חרמן אחושרמוטה...
ונושך כמו איזה לא יודע מה..
הכלב הזה יהיה טררוריסט
ד"א
בנג'י קרוי על שמו..
כי כמה ימים אחרי שקיבלנו אותו הוא טיפס על האסלה בשירותים, וניסה לקפוץ בחזרה למיטה שלו..

| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs בנג'י קרוי על שמו.. כי כמה ימים אחרי שקיבלנו אותו הוא טיפס על האסלה בשירותים, וניסה לקפוץ בחזרה למיטה שלו.. |
| Originally posted by KrazyDJs ד"א הכלב המניאק הזה מפמפם אותי!!! חושב אני כלבה... כולה בן חודש והוא חרמן אחושרמוטה... ונושך כמו איזה לא יודע מה.. |
קיפר יאהבל..
הכלב שלי יושן \ חי בשירותים בקומה למטה..
אין לנו מקום אחר לשים אותו
בבוקר מוציאים אותו החוצה לחצר
ושאני חוזר מבצפר \ אבא מהעבודה
מכניסים חזרה הביתה 
ורועי...
אני מדבר איתך על כלב 30 ס"מ על 30 ס"מ...
כולה בן חודש...
חרמן משו אש...
המניאק הזה לא עוזב אותי עדיין
ממשיך לאונן עלי..
חושב אני לא יודע מה...
ואצלי זה פחד להעיף אותו
כי מכה הכי קטנה קורה לו משו..
כלב משוגעעעעעע 
| Originally posted by KrazyDJs קיפר יאהבל.. הכלב שלי יושן \ חי בשירותים בקומה למטה.. אין לנו מקום אחר לשים אותו בבוקר מוציאים אותו החוצה לחצר ושאני חוזר מבצפר \ אבא מהעבודה מכניסים חזרה הביתה ![]() ורועי... אני מדבר איתך על כלב 30 ס"מ על 30 ס"מ... כולה בן חודש... חרמן משו אש... המניאק הזה לא עוזב אותי עדיין ממשיך לאונן עלי.. חושב אני לא יודע מה... ואצלי זה פחד להעיף אותו כי מכה הכי קטנה קורה לו משו.. כלב משוגעעעעעע |
| Originally posted by KrazyDJs קיפר יאהבל.. הכלב שלי יושן \ חי בשירותים בקומה למטה.. אין לנו מקום אחר לשים אותו בבוקר מוציאים אותו החוצה לחצר ושאני חוזר מבצפר \ אבא מהעבודה מכניסים חזרה הביתה ![]() ורועי... אני מדבר איתך על כלב 30 ס"מ על 30 ס"מ... כולה בן חודש... חרמן משו אש... המניאק הזה לא עוזב אותי עדיין ממשיך לאונן עלי.. חושב אני לא יודע מה... ואצלי זה פחד להעיף אותו כי מכה הכי קטנה קורה לו משו.. כלב משוגעעעעעע |
| Originally posted by KrazyDJs ורועי... אני מדבר איתך על כלב 30 ס"מ על 30 ס"מ... כולה בן חודש... חרמן משו אש... המניאק הזה לא עוזב אותי עדיין ממשיך לאונן עלי.. חושב אני לא יודע מה... ואצלי זה פחד להעיף אותו כי מכה הכי קטנה קורה לו משו.. כלב משוגעעעעעע |
| Originally posted by Hell_Copter יש לי חבר הכלב שלו זה הכלב הכי חרמן שיש!!! לא הספקתי להכנס אליו הביתה בפעם הראשונה והוא התחיל לאונן עליי כמו מטורף אתה מביא לו כאפות, בעיטות מה שאתה לא רוצה, והבנזונה עדיין מאונן עלייך!!! שעה וחצי לא הצלחתי להוריד אותו מהרגל שלי!! והוא לא כלב קטן כמו שלך... הוא אחד ענק! צח מכיר אותו גם מקרוב אם אני לא טועה... הוא אונן על צח גם לא מעט פעמים |
| Originally posted by Rising וואי וואי מכיר ת'חרא הזה.... אבל שאתה נכנס בו עם בירכיות לפנים הוא מתחיל טיפה להשתחרר.... או שפשוט תחכה שחבר שלך יגיד לו דיי... והוא יפסיק... |
Re: קנו לי כלב..מחפש שם :D
תקרא לו "אמא של רועי" ע"ש הכלבה האישית הצמודה שלי

Re: Re: קנו לי כלב..מחפש שם :D
| Originally posted by DJ-NoN-S7oP תקרא לו "אמא של רועי" ע"ש הכלבה האישית הצמודה שלי |
Re: Re: קנו לי כלב..מחפש שם :D
| Originally posted by DJ-NoN-S7oP תקרא לו "אמא של רועי" ע"ש הכלבה האישית הצמודה שלי |
| Originally posted by Hell_Copter נראה לך?! זה כלב ענק... צח יודע כמה הוא גדול לפעמים הוא גם מאונן על חבר שלי!! |
| Originally posted by KrazyDJs חלש אח שלי.. חלש.. פעם הבאה אולי תאמץ תמוח שלך |