TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אהההההלן וסהלן !
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike ודלוקס מה איתך מתי אתה חותם ? |
מורן אחי
אני בכיתה י"ב..... ואני יוצא עם השכבה לאילת בקרוב.....
תברר אם אתה יוצא איתנו
אני בבית ספר גינסבורג "האלון" יבנה.....
מורן מה המצב?
חח קצת באיחור רשמתי פה אבל לא נוראה
רועי פה עשה שילטן דיקטטורי (אני מקווה שככה רושמים)
ואללה אני לא בבית עכשיו אז אני לא יכול לתת לך שמות של דברים טובים שיצאו שמח שחזרת יאללה אני צריך לחזור לשעור

אם אתה יוצא אם אוהל שם אז תודיע חחח
ברוך השב מוד המת החי
חחח צריך מישהו שיעזור עם רועי
סתם סתם מותק 
Welcome Back Bro
if you remember :}
אני פה
בערך
סורי שלא הייתי פה עבדתי רוב השבוע ...
רועי כושלאימא שלך יא זיין ...
אורן אין לי טיול עם יבנה בזמן הקרוב
אבל יש לי הרבה טיולים עם הרצליה ...
איזה שלושה תיכונים בחודש הקרוב
אז החבר'ה מהרצליה שפה - יש מישהוא עם טיול בחודש
הקרוב ?
אני פה אחי
אני מקווה שהכל טוב איתך
| Originally posted by luckystrike רועי כושלאימא שלך יא זיין ... |
| Originally posted by luckystrike סורי שלא הייתי פה עבדתי רוב השבוע ... רועי כושלאימא שלך יא זיין ... אורן אין לי טיול עם יבנה בזמן הקרוב אבל יש לי הרבה טיולים עם הרצליה ... איזה שלושה תיכונים בחודש הקרוב אז החבר'ה מהרצליה שפה - יש מישהוא עם טיול בחודש הקרוב ? |
אההה מורן יא ז תרים צלצול מדי פעם
לא רק שאתה צריך תור לרופאאאאאאאאאאאאאאאאאא
סתם אחי מה הכל טובב מה חדשש
| Originally posted by Glenn-Holmes ??? ????? ????? ???? ??? ??? ?? ???? ??? ???? ???... ????? ????? ?????... ??? ???? ???? ?????..? |
| Originally posted by KosmiK-G8 דרך אגב רועי.... מורן עד היום לא חזר עלי... כנראה ששוב אני יצטרך להתקשר לקבל ניתוק בפרצוף הבטחה לא כנה שהוא יתקשר ושוב זה יחזור..... והוא גם לא מגיב לי פה.... איזה גועל... מבחינתי הוא עדיין על תקן של מת |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי ראסמי!!! הבן אלף הזה לא התקשר גם אליי אתמול ועודד המסכן התקשר אליו מאתיים אלף פעם!! וכל הזיוני שכל שלו שנפגשים והכל... הוא יכול לבוא ולתת לי לק לטוסיק |
| Originally posted by arik אני פה אחי אני מקווה שהכל טוב איתך |

| Originally posted by Ariels אתה יכול לסדר לי להיות מלווה גם, מאבטח אולי אני אוטוטו מקבל את הרישיון נשק שלי |
| Originally posted by yahel222 אההה מורן יא ז תרים צלצול מדי פעם לא רק שאתה צריך תור לרופאאאאאאאאאאאאאאאאאא סתם אחי מה הכל טובב מה חדשש |
| Originally posted by KosmiK-G8 דרך אגב רועי.... מורן עד היום לא חזר עלי... כנראה ששוב אני יצטרך להתקשר לקבל ניתוק בפרצוף הבטחה לא כנה שהוא יתקשר ושוב זה יחזור..... והוא גם לא מגיב לי פה.... איזה גועל... מבחינתי הוא עדיין על תקן של מת |
| Originally posted by luckystrike רועי שוב אתה יכול ללכת להזדיין - תודה ... |
ואלה אתמול הייתי במיונים כאלה לקצונה
(פעם רביעית שאני חותם ויתור !!!)
וכולם דיברו על זה
פתאום אבא שלי בא בבוקר מספר לי שדיברו ברדיו על משהו עם חובשים שהולכים לכלא וכו וכו
מגניב
| Originally posted by Hell_Copter לא... זה אתה זה שיכול ללכת להזדיין!! חבר'ה היה היום רגע הסטורי שהוא קם מהמתים עוד פעם והואיל בטובו להתקשר אליי עכשיו החוצפן הזה עושה לי תתקשר אליי הביתה אז אמרתי לו שהוא יתקשר אליי הביתה... הוא היה אמור להתקשר לפני יותר מ 45 דקות... אבל חפיף... מי סופר אצלו! |
| Originally posted by luckystrike יא בן זונה חוצפן ! לא מספיק אני חולה עם חום כולי הולך למות ועוד מתקשר אלייך אתה עוד עושה עוד מעט אני בביית תתקשר יותר מאוחר הבייתה ומתווכח איתי למה יותר הגיוני שאני ינחש מתי הגעת ויתקשר במקום שתתקשר שתגיע ! קיצר יצאת נבלה ! |
מסכן מורןןןןןן..... מה אתם רוצים ממנו...
לבחור מותר לסנן.. הוא מאוהב... יש דברים יותר חשובים
| Originally posted by KosmiK-G8 ראסמי צריך לשנות גם תשם של הטרד הזה... למשהו בסגנון.. אהלן וסהלן אל תטרחו לענות לטרד הזה כי אני ממילא לא מתכוון לקרוא ממני מורן |
מורן מה אתה מתקשר פעם בחצי שנה..?
לא זמין אז אתה לא מתקשר עוד פעם..??
אני כל פעם שאני מתקשר אתה לא יכול לדבר..
ואני כנראה לא לבד
אילן בסוף נכנסת אה ?
אורן אני אוהב אותך אחי ...
ואילן יא זונה ...
רועי היום נדסקס על הכל במשולש אני מקווה ...
| Originally posted by luckystrike רועי היום נדסקס על הכל במשולש אני מקווה ... |