TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה ילד פלשתינאי חושב
Pages (2): « 1 [2]

Posted by Viber on Nov-14-2003 23:53:

quote:
Originally posted by Ariels
מי שקובע מה זה מוסרי ומה לא זה דינים שנקבעו לפי שבכלל היתה למדינות ערב עצמאות ואי אפשר להשוות את צה"ל לצבאות כי במדינות המערב מלבד ארה"ב
אין מלחמות כרגע שהצבא מעורב בהן והצבא האמריקאי הוא צבא מילואים שזה חתיכת חרא

מה שנשאר לך להשוות אותנו אליו זה צבאות של מדינות בעולם השלישי שנלחמים בקרטלי סמים וארגוני גרילה בצבאות שהן לא יותר טובים מהאנשים שהם נלחמים בהם

אין היום צבא שמנהל לוחמה שלא משתמש בנשק לא חוקי
אם זה קליעי 5.56 ו7.62
רימוני זרחן שבארץ קוראים להם "עשן מתפוצץ" כדי להצניע את העובדה שזה
נשק אסור לשימוש שחופר לך בעור עד שהחומר הבועאר עובר לצד השני של הגוף

או האמריקאים שמפילים גאלונים של נאפל"ם ועוד אחרי זה גם לא
מתביישים להראות את זה בכל סרט מלחמה שני שיוצא אצלם

האירוניה היא שמי שקובע מה הומני ומה לא ומעיז להטיף לנו מוסר זה און מדינות שלא הסכימו לקבל את הפליטים היהודים אחרי השואה

הפגיעה בחוקי נדל"ן הכוונה להשתלטות של פעילי ימין פאנטיים על אדמות כבושות שהן לא בחזקת אדמת מדינה מכוון שהשטח מעולם לא סופח למדינת ישראל בגלל כביכול זכות אבות שזה דבר שהוא לא קביל בשום אמת מידה שקיימת
העם האחרון שקבע שאדמות מסויימות שייכות לו היסטורית
גם אחרי לרציחתם של19 מיליון אירופאים ביניהם 6 מיליון יהודים
לגבי הריסת בתים...אני לא חושב שקיים מהל מקרקעין תקין אם קיים בכלל ברשות וממשל ישראלי לא קיים כך שלעולם לא ניתן להוכיח בעלות על שטח אדמה מסויים בשטחים ולכן הריסת מבנה שם יכולה להגיע גם בטענה של בניה לא חוקית אז בקטע הזה מי שם זין בכלל וחוץ מזה הרסת מבנה אמורה להיות אמצאי לחץ על המשפחות שלא לתמוך במפגע, יש להם האפשרות לקבול לבג"ץ ובמקרים הללו לרוב נאטם הבית אבל המשפחות בדר"כ כן תומכות בבן המפגע ולא מכירות בסמכות ישראלית ככה שהן לא עותרות לבג"ץ וכל הזין להן

קיצור אין לי כח לכתוב עוד כי גם ככה הזדיינתי יותר מדי אתמול שהכל נמחק

טוב בגלל שאין לי זין לכתוב או אני יקצר

עכשיו תיראה אם אתה לא רוצה להשוות את צה"ל לצבא בריטניה אמריקה או רוסיה כי אתה אומר שכיביכול הם לא ניהלו שום מלחמה בזמן האחרון אז סבבה אבל מה שאני כן מבקש ממך שתבין זה שהצבא שלנו יותר מוסרי וזה בעיקבות פעולות ומהלכים שהצבאות שלהם עשו.
דיני מלחמה הכוונה לחוקי מלחמה בינלאומיים שישראל לא שברה כמו כמו אמנת ג"נבה ה-4 שנוגעת לעם כובש וכבוש ולמעשה מראה את חוקי המלחמה בינינו לבין הפלסטינים שישראל כן שמרה עליהם לפי עובדות של מישרד ההסברה ומישרד החוץ.

ובקשר לפגיעה בחוקי נדל"ן או בשמם האמיתי - ההתנחלויות,אני חושב שצריך לפנות את ההתנחלויות המבודדות ואתה יודע מה גם חלק מגושי ההתנחלויות אבל הגיע הזמן לדעתי שהעם הזה יבין שהממשלות של רבין,ברק,ביבי,שרון ועוד השקיעו בהתנחלויות מסיבה אחת פשוטה והיא,למרות שממש לא נעים להגיד אותה זה שההיתנחלויות הן החגורת ביטחון של הארץ הזאת,הוכח עשרות פעמים שהכוח ההתנחלותי עזר למנוע עשרות פיגועים והעובדה היא שליפעמים יורים במיתנחלים ולא באנשים בי-ם ות"א בזכות זה,תבין שברגע שלא יהיה לנו היתנחלויות אנחנו נהיה הרבה יותר חשופים בארץ.
אם אתה שואל למה צה"ל שומר על הפאנטים האלה אז הסיבה היא אותה סיבה ששומרים על ת"א שחלקה נמצאת על אדמה כבושה שגם אותה הערבים רוצים.
תבין שבזמן שיהיה סיכוי לשלום אמיתי חלק מההיתנחלויות יפונו כדין וכחוק אבל בינתיים אתה לא יכול לפנות את האנשים אלה בגלל איזה מגבלה
גיאוגרפית של מדינה שלא קיימת כי אם אתה עושה את זה אתה יכול באותה מידה לפנות עשרות ישובים וכפרים ערבים ופלסטינאים שניבנו ללא אישור ומהווים התנחלות גם הם

ודרך אגב בוא לא נישכח שיש אזורים שניקראים "היתנחלויות" או "אדמות כבושות" למרות שהם ניקנו עוד לפני קום המדינה מה שעושה אותם שייכים יותר לישראלים שגרים שם.

זה בחירה שלך אם להאמין לי או להגיד שכול ראשי הממשלה הם פחות חכמים מכולם ושהם טיפשים שמרנים אבל לדעתי דווקא בגלל שהם היו מצביאים טובים הם הבינו את החשיבות של חלק מההיתנחלויות הגדולות

Pages (2): « 1 [2]