TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ברוך שפתרנו!!!!!!!
Pages (2): « 1 [2]
תודה לכולם ...
וואיי איזו הקלה אחרי שאתה מסים עם כל החרא הזה !!
זה פשוט הוריד לך משהו מהלב !! !
| quote: |
| Originally posted by Djsamorai תודה לכולם ... וואיי איזו הקלה אחרי שאתה מסים עם כל החרא הזה !! זה פשוט הוריד לך משהו מהלב !! ! |

| Originally posted by HyPeRSoNiC נכון אבל זה עוד כלום.... כשאני אסיים י"ב, או הו איזו הקלה תהיה לי!!! ![]() קיצר, התקשרתי אליהם והם אמרו שהם ישלחו לי את הרישיון בדואר.... יש לי חבר שחיכה 3 ימים ויש לי עוד חבר שחיכה שבוע...... אז אני משער שאני לא אחכה יותר משבוע....... אבל אמרו לי שמעכשיו הלמווה מתחיל לדפוק..... איזה כיף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Originally posted by Djsamorai יש לי חבר שחיכה שבועיים .... אבל זה לא נורא .. יש לך את הנייר את שיגיע הפלסטיק .. |
| Originally posted by Djsamorai יש לי חבר שחיכה שבועיים .... אבל זה לא נורא .. יש לך את הנייר את שיגיע הפלסטיק .. |
| Originally posted by Hell_Copter הם לא שולחים לך את הפלסטיק עד שהמלווה לא נגמר... זה לא שאתה צריך להתקשר אליהם בשביל זה... הם שולחים אוטומטית כמה ימים אחרי שנגמר המלווה |
| Originally posted by warpedd_ אחי נראה לי דפקו אותך חחחח בד"כ מקבלים אחרי שבועים |
| Originally posted by warpedd_ אחי נראה לי דפקו אותך חחחח בד"כ מקבלים אחרי שבועים |
| Originally posted by Hell_Copter אתה חי בסרט נראה לי... מקבלים אחרי המלווה... אולי התכוונת שבועיים אחרי המלווה... לא הגיוני שיהיה לך פלסטיק לפני שנגמר המלווה בגלל שעל הפלסטיק לא כתוב שאתה צריך מלווה ואז אתה פשוט יכול לנסוע לבד |