TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- האבא שלנו מתגייס
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Flotser שיט!! לא הייתי פה כל היום, חן אחי אם אתה נוסע אליהם ויש מפגש דבר איתי באייסיקיו או משהו !! |
| Originally posted by Hell_Copter היית קצת חלש מיכאל נזכרת ב 12 וחצי כשהיינו עמוק עמוק באסא... קיצר ישבנו מורן (שחזר שוב לתחייה) עודד (שגם חזר לתחייה לא מזמן) צח חן ואני היינו באסא... היחס היה מגעיל... בראסמי נראה לי פעם אחרונה שלי שם הבת זונה הוציאה לכולם את הרוח מהמפרשים... אבל נוותר עליה ואז ישבנו בקיבוץ ומכיוון שהמועדון היה סגור אז ישבנו מסביב לשולחן ויכולת להסתכל על הצורת ישיבה בשתי צורות... אני מורן ועודד עדיין יצרנו בצורת ישיבה את המשולש המקראי... וכולנו הפכנו להיות אבירי השולחן העגול... והיה מצחיק ביותר!!!!! בכלל כמה אנשים מהפורום פגשתי בימים האחרונים... חבל על הזמן... יום שישי יצאתי עם אלי (ביונדו) לקרנף שם פגשנו את גל (טי טי מאן) ויוני (yonih) ואחר כך גם פגשתי את אלי (בלק דרגון)1 יום שבת רון היה אצלי וישבנו אני הוא ועוד חבר שלי שהיה איתו בטירונות ואתמול בצהריים הייתי אצל סבא וסבתא שלי בירושלים אז קפצתי לגילי וביקרתי אותו... ואז בערב המפגש... נחמד ביותר |
טוב חבריה...
החלטתי מחר להזמין אליי הביתה ולעשות מעין מסיבת גיוס...
סתם ככה בקטנה
מי שבא לו לבוא שידבר איתי
מדובר על בערך בשעה 7-8 ככה
נכון שתביא הרבה אוכל?
ותשלח לימוזינה ליבנה?
נו עם כל הכסף שנשאר לך מהחודשים האחרונים של העבודה.... 
| Originally posted by TinkerbeL נכון שתביא הרבה אוכל? ותשלח לימוזינה ליבנה? נו עם כל הכסף שנשאר לך מהחודשים האחרונים של העבודה.... |
| Originally posted by coby גיוס קל אחי.. אתה בטח תצא בשבק או משו |
| Originally posted by Ariels אלא אם כן שולחים פקידה לשם |
| Originally posted by DjChook והיא יכולה להתפתח לסוכנת? ניקיטהההההההה |
שמחתי לראות כמה אנשים מהפורום באמת באו אתמול...
היה פשוט מפוצץ מרוב אנשי פורום...
אריק... אתה נקניק חד משמעית!!
קיצר... אל תבכו שאין מפגשים מכל זה.. לפחות חבר'ה מרכז... למה אני הזמנתי
אייי אייי רועי התגייס היום ודיבר גם עם הרמטכל
אכן היה צחוקים
מי מתגייס ב 08:30 ?!?
הגעתי לבקום רק באיזה 9
טוב שחושבים על זה
אין לנו מוד

אתמול שהייתי אצל רועי רציתי לעשות שיגועים ולסגור כמה ט'רדים
אבל הוא עלה עלי.. 
בכל מקרה צריך לארגן יורש
למה צריך מוד
יהיה נחמד ככה כל עוד אנשים לא יגזימו......
טוב, אתמול לא יכולתי להגיע, כי רועי באמצע החיים פתאום בא אלי ועושה לי בוא אלי
לא ידעתי בכלל שיש פגישה, לא חשוב, העיקר הספקתי לפגוש אותו בשבת
והיום אחרי השרשרת חיול הלכתי לראות אותו (נעליים קלות של צעיר בלי שום שריטה וחולצה שבקושי עולה עליו
), אולי נלך לראות אותו מחר אם עוד לא פינו אותם
בקיצור
איך היה בפגישה ?
מי היה ?
אז ככה...
קודם כל לא רק שדיברתי עם בוגי אלא גם ראו אותי בטלויזיה איתו 
וכן היה נחמד שרון בא לראות אותי אחרי שסיימת את השרשרת חיול
ותאמין לי חן... טוב שהתגייסתי ב 8 וחצי או יותר נכון עד שהאוטובוס יצא כבר היה איזה 9...
כי סיימתי את השרשרת חיול בין הראשונים והייתי במחלקה 1 עם כל החברים שלי
והיה ממש פאנן!!
היה לנו גם מ"כ אחלה גבר שם... לא קשוח יותר מדי ורצו ים צחוקים שם!!!!
| Originally posted by Hell_Copter אז ככה... קודם כל לא רק שדיברתי עם בוגי אלא גם ראו אותי בטלויזיה איתו ![]() וכן היה נחמד שרון בא לראות אותי אחרי שסיימת את השרשרת חיול ותאמין לי חן... טוב שהתגייסתי ב 8 וחצי או יותר נכון עד שהאוטובוס יצא כבר היה איזה 9... כי סיימתי את השרשרת חיול בין הראשונים והייתי במחלקה 1 עם כל החברים שלי והיה ממש פאנן!! היה לנו גם מ"כ אחלה גבר שם... לא קשוח יותר מדי ורצו ים צחוקים שם!!!! |
| Originally posted by HyPeRSoNiC שמח שאתה נהנה שם ולא סובל יותר מדי....... יש לי חבר שהולך עכשיו לחי"ר כללי....... יעני נחשון, דוכיפת, חרוב וכו'...... כרגע הוא בטרום טירונות והוא אומר לי שקשה לו שם מה איתך? קשה שם? עשית שם משהו בכלל??? |

איזה בסיס אתה ????
ד"א רועי,
זה לא אמור להיות חי"ר יעודי
כלומר יש להם יעוד ספציפי ?
נראה לי לפחות 
בכל מקרה טוב שחזרת
רועי זה חי"ר יעודי חחחח
זה פשוט עוד גדודים שמסופחים לכל מני חטיבות
קוראים להם חי"ר יעודי בגלל שהם מיועדים למקום מסוים, כל גדוד למקום אחר כלומר שטחים רצועת עעזה וכו' והם לא כמו גולני גבעתי שריון וכו שמסתובבים ממקום למקום
| Originally posted by TTman איזה בסיס אתה ???? |
ברוך השב....
צ'ונג

| Originally posted by KrazyDJs ברוך השב.... צ'ונג |
| Originally posted by Hell_Copter לא, זה אתה הכריש פז"מ שלנו!!! רק עוד איזה 4-5 שנים יהיה אפשר לקרוא לך צעיר!!! |