TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צח הולך לצבא. ואני לא
Pages (3): « 1 [2] 3 »
זה כן רועי
אתה מקבל את האפשרות במנילה רק עם 64 ומטה
ובעיקרון להגיע לזה סתם זה קשה
| quote: |
| Originally posted by DjChook זה כן רועי אתה מקבל את האפשרות במנילה רק עם 64 ומטה ובעיקרון להגיע לזה סתם זה קשה |
| Originally posted by Scorchio אייי גיל כמה שהסוני יחסר לי בשבועות הקרובים וכן אני אופטימי טירונות 02 3 שבועות ואז קל"ב... תודה לכולם |
כן אני יודע שקל"ב זה עד 100 קילומטר מהבית
אבל אחותי גרה ממש ליד הקריה ובגלל ששיחקתי אותה אצל הקב"ן אני כנראה ישרת בקריה.
אגב חזרתי

בתור אחד שעבר את קורס הפעלת מערכות מחשב (מה לעשות לא הגעתי להיות תוכניתן..., למרות שרציתי), המבחנים הם כל הזמן אותם המבחנים.
הם לא קשים במיוחד אבל הם יכולים להיות טריקיים.
אתה הולך לעשות קורס תכנות בבסמ"ח, לא בממר"ם, כי ממר"ם לא מעבירים קורסי תכנות, אלא בסמ"ח שהיא יחידת ההדרכה.
הקורס הזה הוא אחד הקורסים היוקרתיים בצה"ל - למרות שאתם לא שווים הרבה מול הממ"סניקים.
בקשר לשאלות לגבי הכוסיות... יש כוסיות בשלישות, הודיה אוחיון שם ויצא לי לראות אותה כמה פעמים...
אל תחשוב שיוכלו לסדר לך קומבינות עם המדריכים, כי גם אם תכיר אותם הם יתיחסו אליך כאילו הם לא מכירים אותך (זה קרה לאחד החברים שלי... ורק בשבירת דיסטנס המדריך אמר לו שכל הכבוד שהוא הצליח לעבור את זה באיפוק...)
חן תדע שאתה הולך להשמין ולטחון אוכל ברולדין ובסטקייה, אם אתה עוד לא מעשן כדאי שתתחיל, כי כל הקורס הזה מעשן!
עוד טיפ קטן חן, תנסה להיות תוכניתן סיסטם של ה MF בממר"ם - הם מבוקשים רצח באזרחות (תהיה לך עבודה מובטחת בIBM כשתשחרר מהצבא - במיוחד אם תעשה קורס קצינים ותהיה ראש צוות...)
עוד נקודה אחרונה... אם לא בא לך לתכנת הרבה אבל אתה עדיין רוצה קורס איכותי לך להפעלת מערכות מחשב!
אם מישהו רוצה פרטים על הקורס שיפנה אליי!
אני גם ככה שמנמן 
לא נורא אמרו שיש הפסקות... נריץ בהן קפוארה 
בקיצר.... איפה צח ?! סגר שבת חחח
הופההההה
הנה צחחחח
לא סגר שבת
וגם לא יסגור
אללה בית זונות

חחח ספר ספר חוויות
| Originally posted by fishfish אם אתה עוד לא מעשן כדאי שתתחיל, כי כל הקורס הזה מעשן! |
בהצלחה אחים שלי ושפשוף נעים....
| Originally posted by KosmiK-G8 אתה מושפע רצח אני מבין אהה..??? באמא שלי אנשים לא מסוגלים להגיד לא אז הם מתחילים לעשן... גועל נפש... שיקום הגבר כאן שהתחיל לעשן מסיבה הגיונית... אני רוצה לראות למי יש כאן סיבה משכנעת להתחיל לעשן אם מישהו מביא לי סיבה הגיונית מספיק אני מתחיל לעשן אהההה והסיבות הבאות לא נקראות הגיוניות כל החברים שלי מעשנים/ משעמם לי/ היה לי קצת לחץ/ ועוד סיבות נפוצות ועם זאת דפוקות בטירוף להתחיל לעשן |
| Originally posted by DjChook תגיד לי אתה מטומטם או שאתה את עצמך ובוא אני אספר לך למה (אפילו שאני קצת שיכור) א. הוא לא אמר שהוא מעשן ב. יש סבירות גבוהה מאד שאם קורס שלם יעשן. גם זה שנותר לבד בסוף יעשן ג. אנשים מתחילים לעשן מדי פעם... כי זה כייף ובראסמי אני לוקח סיגריה מפעם לפעם (תדירות של פעם בחודש ככה וגם זה שחטה לא סיגריה.. כי זה נחמד) ואני מעשן נרגילה קבוע על בסיס חברתי זה שאתה אנטי עישון זה אומר שאתה פשוט נוגד את הדרך של העולם החדש, אני לא נגד עישון.. כמה שזה רע... אין מה לעשות, זה כנראה יותר טוב ואמרו חכמים שעדיף לחיות טוב ולמות מוקדם מאשר לסבול חיים ארוכים |
| Originally posted by DjChook תגיד לי אתה מטומטם או שאתה את עצמך ובוא אני אספר לך למה (אפילו שאני קצת שיכור) א. הוא לא אמר שהוא מעשן ב. יש סבירות גבוהה מאד שאם קורס שלם יעשן. גם זה שנותר לבד בסוף יעשן ג. אנשים מתחילים לעשן מדי פעם... כי זה כייף ובראסמי אני לוקח סיגריה מפעם לפעם (תדירות של פעם בחודש ככה וגם זה שחטה לא סיגריה.. כי זה נחמד) ואני מעשן נרגילה קבוע על בסיס חברתי זה שאתה אנטי עישון זה אומר שאתה פשוט נוגד את הדרך של העולם החדש, אני לא נגד עישון.. כמה שזה רע... אין מה לעשות, זה כנראה יותר טוב ואמרו חכמים שעדיף לחיות טוב ולמות מוקדם מאשר לסבול חיים ארוכים |

טוב ככה
קודם כל צח בהצלחה איפה שתיפול ספר קצת איך הטירונות
2. מי זאת ההודיה הזאת שהזכרתם פה
מאיפה
תארגנו תמונה
ומהר
ואני כבר יפעל בהתאם
3.בקשר לעישון
בתור אחד שמעשן שנה וחצי 4-5 סיגריות ליום
התחלתי בגלל הצבא
ושיצא לך לשבת 12 שעות בחדר בבקום ולחכות שהקצינת ת"ש תקרא לך
ופתאום יבוא מישהו ויציע לך סיגריה
אז אתה תקח אותה להעביר עוד 10 דקות והמליון דקות שאתה יושב כמו טמבל ומחכה !!!
ואחרי זה המשכתי כי כיף פה ושם סיגריה
אחרי ארוחה טובה שהבטן מפוצצת אין כמו לקחת סיגריה
אחרי X@!# עם החברה (מקווה שהבנתם למה הכוונה) אין כמו לקחת סיגריה
ומצד שני לפעמים אני רואה את אמא שלי שמעשנת 2 קופסאות וזה מגעיל אותי
אפשר לעשות הכל בטעם הטוב
ואגב 4-5 סיגריות ליום זה לא כזה מסוכן וזה בקושי פוגע בריאות
כי מה שהעישון עושה זה הורס כאלה דברים בריאות שנקראים נאדיות
אבל הן מתחדשות ככה שאם מישהו מעשן קצת כל יום אז מה שהוא הורס מתחדש
שמישהו מעשן 20 סיגריות ליום אז מתחדש גם אבל הרבה יותר נהרס ומכאן הנזק....הבנתם??? אם לא אז לא נורא
בקיצור הפואנטה שלא נורא לעשן פה ושם אבל יש גבולותתתת לדעתי
ותעשו חיים !
וחן בהצלחה
| Originally posted by yahel222 טוב ככה קודם כל צח בהצלחה איפה שתיפול ספר קצת איך הטירונות 2. מי זאת ההודיה הזאת שהזכרתם פה מאיפה תארגנו תמונה ומהר ואני כבר יפעל בהתאם |
טוב קיצר ככה אני עושה טירונות 02 בזיקים
בסיס אחלה הכל חדש ונקי
רק מה קור לא נורמלי
כל הפלוגה שלי מיועדת לחיל האוויר וקיבלנו מנילות ויש שיחות עם קציני מיון ביום שני
אגב שלומי ארבייטמן מבית"ר ירושלים ישן מיטה לידי באוהל חחחח
צחוקים לא נורמאליים שם עושים צחוק מהמפקדות בפנים
ראסמי 60 אחוז מהבסיס הולכים עם נעלי ספורט שמים זין כל אחד עם אלף פטורים
חוץ מזה ממש צחוקים יש לנו רס"פ רוסי שיצא היישר מאסקימו לימון
ויום רביעי בילינו בתורנות מטבח לצלילי מזרחית מרעידת אוזניים ודיכאונית
קיצר סבבות
עוד שבועיים מסיימים יום חמישי הזה טקס השבעה...
| Originally posted by Scorchio טוב קיצר ככה אני עושה טירונות 02 בזיקים בסיס אחלה הכל חדש ונקי רק מה קור לא נורמלי כל הפלוגה שלי מיועדת לחיל האוויר וקיבלנו מנילות ויש שיחות עם קציני מיון ביום שני אגב שלומי ארבייטמן מבית"ר ירושלים ישן מיטה לידי באוהל חחחח צחוקים לא נורמאליים שם עושים צחוק מהמפקדות בפנים ראסמי 60 אחוז מהבסיס הולכים עם נעלי ספורט שמים זין כל אחד עם אלף פטורים חוץ מזה ממש צחוקים יש לנו רס"פ רוסי שיצא היישר מאסקימו לימון ויום רביעי בילינו בתורנות מטבח לצלילי מזרחית מרעידת אוזניים ודיכאונית קיצר סבבות עוד שבועיים מסיימים יום חמישי הזה טקס השבעה... |
| Originally posted by Flotser נשמע שאתה מרוצה אחי חיל אוויר זה תמיד טוב, אתה יודע מה בדיוק בחיל אוויר?... שיהיה מלא בהצלחה!! |
תודה דותן 
צח אני שמח שאתה מבסוט.. טקע השבעה חחח.. אשכרא מושפל
סתם 
העיקר שאתה מבסוט, כולנו מקווים שתיפול טוב
| Originally posted by Scorchio עוד שבועיים מסיימים יום חמישי הזה טקס השבעה... |

| Originally posted by Flotser נשמע שאתה מרוצה אחי חיל אוויר זה תמיד טוב, אתה יודע מה בדיוק בחיל אוויר?... שיהיה מלא בהצלחה!! |
קודם כל זה משתנה מבסיס לבסיס
דבר שני אני יהיה על יציאות יומיות ויש לי כבר מה להגיד להם
חוץ מזה שאם אני יהיה בשדה דב יש לי קומבינה רצינית כי אבא של חבר שלי חבר טוב מאוד של המב"ס שם
אז יהיה טוב
תפעיל טוב טוב תקומבינה שלך..
חבר שלי היה שם חודשיים והיה מת לעוף משם...
כנראה שלא היה טוב...
| Originally posted by KosmiK-G8 תפעיל טוב טוב תקומבינה שלך.. חבר שלי היה שם חודשיים והיה מת לעוף משם... כנראה שלא היה טוב... |
| Originally posted by KosmiK-G8 מיכאל פה אתה טועה... חיל אויר זה זין אחושרמוטה.. יש לי חבר אפסנאי בחיל אוויר מקלל את הרגע שהוא שם הוא פטוריסט הוא אומר בלי הפטורים רק טחינה שם שתי לילות בשבוע אבטש כל שלוש חודש ממש זין הוא מקבל באפסנאות הרבה יחידות והוא אומר לי שרוב חיל האויר די טוחנים אפילו שהם יוצאים יומיות לפחות חלק מהם הקיצר הפתרון ללהיות גובניק טוחן בחיל האויר זה להיות גובניק פטוריסט צח... איך שתגיע לבסיס הקבע שלך תתחיל ללכת כל הזמן למרפאה או לחרפ בתקווה שיהיה משהו קרוב באמת ותארגן פטורים מגילוח נעליים אבל זה בקטנה הדברים החשובים הם פטור שבע שנות שינה בלילה וכמובן הכי חשוב פטור מנשק הכי הכי חשוב השמירות שם הבנתי זה טחינה לא נורמלית גם מטבחים הבנתי לא חסר שם... |