TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- INNERCITY 2003 הייתי שם!!!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
הנה אתר טוב להוריד את כל הסטים...

Agoria
Mauro Picoto
Jaimy
Marcel Woods
Brian S
Stanton Warriors
Don Diablo
Joop
Benjamin Bates
Cor Fijneman
Junior Jack & Kid Creme
Dave Clarke
Monte La Rue
Lucien Foort
Felix da Housecat
Remy
Johan Gielen
Sven Vath
Pavo
Takkyu Ishino
Paul van Dyk
Tiesto
תהנו!!!

מישהו מכיר אתר טוב לטראקליסטים?!
| quote: |
| Originally posted by deluxe ועדיין לא הבנתי מי זה מיכאל הנגבי... |
| Originally posted by Flotser ובאמת יש ביניכם קצת טיפה דימיון בתמונה א1 |
| Originally posted by DjChook אז מה הוא עם לא HARD? מוש אתה וההגדרות שלך EPIC-UPLIFTING-HARDISH-HOMO-STYLE |
למה לעזאזל רוב הסטים באתר ההוא שנתתם זה כולה 20 דקות!?!?!
אין מקום שאתם מכירים להוריד את הסטים השלמים?
בהאב אני גם לא מוצא קבצים ארוכים יותר....

בונה דלוקס (שכחתי את השם שלך סורי) שיחקת אותה!
הגשמת את החלום של כולם פה, לטוס לאינרסיטי לשמוע את כל התותחים האלה..
אבל אני במקומך הייתי גם עושה איזה סבב קופי-שופס באמסטרדם כדי להרגיש קצת מה זה לעשן סמים חוקית! 
זה בטח היה..מעצים את החוויה פי כמה...
| Originally posted by deluxe למה לעזאזל רוב הסטים באתר ההוא שנתתם זה כולה 20 דקות!?!?! אין מקום שאתם מכירים להוריד את הסטים השלמים? בהאב אני גם לא מוצא קבצים ארוכים יותר.... |
| Originally posted by Sm0keMachine בונה דלוקס (שכחתי את השם שלך סורי) שיחקת אותה! הגשמת את החלום של כולם פה, לטוס לאינרסיטי לשמוע את כל התותחים האלה.. אבל אני במקומך הייתי גם עושה איזה סבב קופי-שופס באמסטרדם כדי להרגיש קצת מה זה לעשן סמים חוקית! ![]() זה בטח היה..מעצים את החוויה פי כמה... |
לא חייבים לעשן
אפשר גם לשתות את זה בקפה !!
| Originally posted by DjChook לא חייבים לעשן אפשר גם לשתות את זה בקפה !! |
| Originally posted by deluxe שמע אני אחרי סיווג בטחוני ולא ממש רציתי להסתבך עם שטויות. כבר קרו מקרים שהם עלו על זה שאנשים נסעו לאמסטרדם אחרי סיווג ושאלו אותם אם הם עישנו. ואז אתה נדפק על אמינות כי חתמת שלא לעשן. חוצמזה, סיגריה אני לא מצליח לגמור בלי להיחנק, אז אתה רוצה שאני אדחוף ג'וינט?!?! אני לא הטיפוס של הדברים האלה.... חוצמזה הקופישופס האלה מבחינת מקום זה חרטה ברטה כי זה נראה כמו המועדוני סנוקר בארץ אין שם שומדבר מיוחד... |
זה כמו שמלשב"ים חמודים לא נוסעים לסיני כי
"אסור לי.. אני הומו מטומטם"
| Originally posted by DjChook זה כמו שמלשב"ים חמודים לא נוסעים לסיני כי "אסור לי.. אני הומו מטומטם" |
חחחח חי בסרט אתה
אתה יושב פה מול חבורה של מכורי טראנס / מחשב
בתכלס כולנו / רובנו ילדים טובים
אני לא מעשן.. ולפחות לא עד אחרי הצבא
ואני סתם צוחק איתך, עשית את הדבר הנכון
| Originally posted by Sm0keMachine פאק, אתה באמסטרדם, לא תעשן איזה באנג קטן!?!? |
| Originally posted by DjChook חחחח חי בסרט אתה אתה יושב פה מול חבורה של מכורי טראנס / מחשב בתכלס כולנו / רובנו ילדים טובים אני לא מעשן.. ולפחות לא עד אחרי הצבא ואני סתם צוחק איתך, עשית את הדבר הנכון |
תגיד, באיזה תאריך זה היה?
וזה תאריך קבוע כל שנה??
כי אני חושב על ללכת לפני הצבא.....
אני ממילא רוצה לטוס להולנד לפני הגיוס, וחשבתי שאולי כדאי לי לבדוק אפשרות לנסוע לאיזו מסיבה גדולה וטובה שם..........
ואגב, מישהו יודע משהו על
Mysteryland???????
נראה לי נחמד ביותר.......
מיסטרילנד זה בקיץ
באוגוסט
יש פה בפורום את
ripcurl
הוא בצבא אמנם, אבל נסה לתפוס אותו
הוא היה שם ויכול לספר לך
אינרסיטי זה לא תאריך קבוע אבל זה תמיד הסופ"ש של השבוע האחרון של השנה
ככה שזה בד"כ יוצא
20-21 בדצמבר
לגבי ללכת לאירוע של
ID&T
מחשבה מעולה
אני אגיד לך מה כל אירוע שלהם יש לו קטע שונה בעיצוב,המוסיקה, איך שהאירוע מתנהל...
אם אתה יכול לבחור מתי לטוס
תבחר את האירוע שהכי מתאים לך וסע אליו....
| Originally posted by deluxe לגבי ללכת לאירוע של ID&T מחשבה מעולה אני אגיד לך מה כל אירוע שלהם יש לו קטע שונה בעיצוב,המוסיקה, איך שהאירוע מתנהל... אם אתה יכול לבחור מתי לטוס תבחר את האירוע שהכי מתאים לך וסע אליו.... |

אוקיי
מיסטרילנד - אירוע פתוח בקיץ בפארק מחוץ לאמסטרדם - נמשך 12 שעות
אינרסיטי - אירוע סגור בתוך אמסטרדם - נמשך 12 שעות
עכשיו בוא אני אתן לך עצה ממש ממש חשוב: שאתה הולך לאירועים כאלה אל תתייחס לשום במה חוץ מהמיין סטייג' כי כל אחת אחרת תהיה הרבה יותר קטנה עם הרבה פחות אנשים וזה ממש פחות חוויה. גם אני באינרסיטי אחרי שהסתובבנו באיזה 3 במות אמרנו שחוזרים למיין סטייג' ונשארים רק שם. ככה שאל תגיד "וואי פה יש חדר של הסגנון הזה אז כדאי ללכת" השיקול היחידי שצריך לעניין אותך זה מי במיין סטייג'. ותאמין לי - זה בכלל לא משנה אם אתה באמת אוהב אותו או לא. אני, בו נגיד, לא חובבן של טייסטו בלשון המעטה. אבל הרגע שהוא עלה ושעה שהייתי בסט שלו זה היה השוס של אינרסיטי. לא בגללו, אלא בגלל הקהל. זה היה אדיר.
בקיצור, תתייחס רק למי יהיה בבמות המרכזיות ואיפה אתה חושב שיהיה לך יותר נחמד
כל השאר זה גם בנזונה, אבל אם פעם אחת בחיים אז רק תהיה במיין סטייג'.
בכל מקרה, זה עוד מאוד מוקדם להתחיל לחשוב כי מי יודע מה יהיה השנה בשני האירועים האלה...
אז יש לך עוד זמן

ואללה צודק
טוב אני כבר אתכנן את זה מתישהו לקראת הקיץ.........
מישהו יודע על איזה מסיבה גדולה של
id&t
אחרי הטראנס אנרג'י
?
אחי
כנס
http://www.id-t.com
ותבדוק...