TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Pages (2): « 1 [2]

Posted by warpedd_ on Jan-05-2004 19:12:

זה נכון

לפני שנה היינו בקט בלו כמה חברים
(כולנו בחינם) (המקום מסריח טלים)

אקיצר היה רוברט גיטלמן שמתקלט בטוב טעם
היינו שמה אני רועי ועוד איזה מוזר אחד

זהו!!

Posted by HyPeRSoNiC on Jan-05-2004 19:27:

אנשים! אם אתם באמת רוצים להרים דבר כזה......
count me in!
יש לי כמה חברים יחצ"נים שלפי דעתי ישמחו לפרסם......
ואני, כמובן, מוכן ורוצה לתקלט במסיבה, בכל סגנון שרק תרצו.......

Posted by DjChook on Jan-05-2004 19:33:

קאט בלו חחחחחחחחחחחחחח

זה המסיבה הראשונה שהלכתי אליה בתור

לצאת לדיסקוטק נראה לי

וזה היה ב
9.9.99

Posted by THE_BLUE_DRAGON on Jan-05-2004 20:44:

אני שונא את הקטע השכונתי הזה!!!

Posted by Origin on Jan-05-2004 21:24:

quote:
Originally posted by DJ_Yuval
צריך לארגן מסיבה בארץ שתנוגן בה רק מוזיקה איכותית
uplifing/epic trance, hard trance , tech trance
בקיצור מה שנקרא היום בארץ קלאב טראנס
בשביל הפרסום ננסה להביא את רוברט גיטלמן,ארתור גורדון ועידן גוטמן

אני בטוח שיכולים לשכנע אותם אנשים שמכירים אותם אם נגיד להם מה המטרה

עכשיו במסיבה הזאת יתקלטו כל הדיג'ים מהפורום שלנו (אהעם)
יעני משהו כמו
mysteryland / dance valley
נראה כמה קהל בארץ באמת יהנה מהמוזיקה שלנו במסיבות ואם יצליח נגייס כסף לעוד מסיבות

בינתיים זה רק חלום שלי השאלה אם אנחנו מסוגלים לארגן משהו כזה

אל תתנפלו עלי!!

אחי רק ביגלל שרשמתה את זה אני מבין שאין לך מוסג בכל העסק הזה !
כדי להרים דבר כזה אתה צריך מינימום איזה 15 אלפיות במיקרה הטוב !בישביל לא משהוא גדול ...משהוא בגודל של מועדון בינוני...עם אולם אחד...

אני ועוד כמה חברה ניסינו לארגן כמה מסיבות כאלה בצפון !מסיבה ראשונה היה 500 איש מסיבה שניה היה 300 ובשלישית היה חרה !....בקיצור לאן שאני חותר זה ...בישביל אירוע בגודל שאתה מדבר עלו צריך הרבה כסף ואפילו יותר השקע כדי שהוא יצליח !...והסיבה היא ביגלל שרוב הקהל בארץ מגיעה למסיבות רק ביגלל השם של המועדון ...רק מיעוט שם זיין אל איכות המוזיקה

Posted by ronsh on Jan-05-2004 22:20:

quote:
Originally posted by Origin
אחי רק ביגלל שרשמתה את זה אני מבין שאין לך מוסג בכל העסק הזה !
כדי להרים דבר כזה אתה צריך מינימום איזה 15 אלפיות במיקרה הטוב !בישביל לא משהוא גדול ...משהוא בגודל של מועדון בינוני...עם אולם אחד...

אני ועוד כמה חברה ניסינו לארגן כמה מסיבות כאלה בצפון !מסיבה ראשונה היה 500 איש מסיבה שניה היה 300 ובשלישית היה חרה !....בקיצור לאן שאני חותר זה ...בישביל אירוע בגודל שאתה מדבר עלו צריך הרבה כסף ואפילו יותר השקע כדי שהוא יצליח !...והסיבה היא ביגלל שרוב הקהל בארץ מגיעה למסיבות רק ביגלל השם של המועדון ...רק מיעוט שם זיין אל איכות המוזיקה

בתור אחד שיצא לו קצת להיות בצוותים של יחצנות
וגם לאחרונה בצוות של הפקה..

אם אין מועדון עם שם..חבל לכולנו על הזמן

את האנשים פחות מעניין המוזיקה
יותר השם של המועדון מכריע פה

Posted by DJ_Yuval on Jan-06-2004 12:02:

אז איך
"עושים שם"
למסיבה \ מועדון ?

גם זה הרבה כסף

Posted by HyPeRSoNiC on Jan-06-2004 13:22:

quote:
Originally posted by DJ_Yuval
אז איך
"עושים שם"
למסיבה \ מועדון ?

גם זה הרבה כסף

לארגן מסיבה עולה המון כסף אחי
גם להשכיר מועדון, גם להשכיר ציוד (בהנחה שאין), גם להביא יחצנים, להדפיס פליירים, להביא די ג'יים, בארמן, משקאות........

Posted by warpedd_ on Jan-07-2004 11:45:

שאני חושב על זה
בזמנו שהיה מסיבות חינם בהרצליה עם הצוות של 99ביו ז"ל.. היו מלא אנשים
והיתה אחלה מוזיקה

Posted by Hell_Copter on Jan-08-2004 19:27:

אתם סתם טוחנים קמח לפי דעתי...

שוב ושוב להתלונן על הסצינה לא יעזור הרבה...
ותומר... וואלה בפראנויה הדי ג'יי לפעמים מרביץ אותו פה ושם בכמה וכמה טראקים מצוינים
אבל ת'כלס הוא מנגן מה שאומרים לו לנגן... שזה המוזיקה המיינסטרים ש"מוכרת" כמו שאומרים

יום שישי שעבר היינו בקרנף ולפני שהשתכרתי פצצות אני זוכר ששמו פול טרייבל ואפילו את הרמיקס של גבריאל ודרזדן לבריטני ומדונה
אבל זה היה בהתחלה שבקושי היו שם אנשים...
אחרי שכולם התחילו להכנס התחילו בדברים היותר מיינסטרים ש"מוכרים" כביכול

Posted by Sm0keMachine on Jan-09-2004 10:42:

quote:
Originally posted by Hell_Copter
אתם סתם טוחנים קמח לפי דעתי...

שוב ושוב להתלונן על הסצינה לא יעזור הרבה...
ותומר... וואלה בפראנויה הדי ג'יי לפעמים מרביץ אותו פה ושם בכמה וכמה טראקים מצוינים
אבל ת'כלס הוא מנגן מה שאומרים לו לנגן... שזה המוזיקה המיינסטרים ש"מוכרת" כמו שאומרים

יום שישי שעבר היינו בקרנף ולפני שהשתכרתי פצצות אני זוכר ששמו פול טרייבל ואפילו את הרמיקס של גבריאל ודרזדן לבריטני ומדונה
אבל זה היה בהתחלה שבקושי היו שם אנשים...
אחרי שכולם התחילו להכנס התחילו בדברים היותר מיינסטרים ש"מוכרים" כביכול

דווקא הרבה דיג'יים מנגנים עכשיו את הרמיקס של גבריאל ודרזדן למדונה..זה נהיה להיט מיינסטרים..

Posted by deluxe on Jan-09-2004 11:48:

תבינו משהו
המסיבות וה"סצינה" שאתם מתלוננים עליה זה מסיבות חיילים\נוער בחורבות בקיבוצים ובחגים אולי גם עושים לנו ג'סטה ומארגנים מסיבה שכונה במועדון בת"א

מה אתם חושבים, שלגילאי 20+ זה נראה ככה?
ה"סצינה" שיש לנו זה סצינת ה"לעשות כסף מילדים קטנים" וככה המארגנים מסתכלים על זה וככה זה גם נראה. ולא מעט צוחקים עליהם שהם הגננות של הנוער בימי שישי בערב (בגלל זה זה לא כ"כ נחשב המסיבות האלה...)
עד שיקום מועדון רציני ויגיד "אנחנו לבני 18+" ואשכרה יארגן מסיבות טובות (בלי להיטים) יש עוד זמן

אבל אל תתלוננו יותר מדי. תחשבו על זה שכמעט באף מקום בעולם אין דבר כזה שאנשים בגילאים שלנו הולכים למסיבות...

Posted by Glenn-Holmes on Jan-09-2004 12:24:

טוב זה פוסט שאני מה זה חייב להגיב עליו....
ככה...
לפני שבועיים בערך בזמן העבודה התחיל לעלות לי החזון של להרים מסיבה...
לקח לי כמה שעות ושתי טלפונים כדי להבין שהעלות היא כמה עשרות אלפיות וזה יהיה עוד לצאת בסבבה...
אבל גם עם הפקה לא רעה

משאנחנו צריכים לדעתי זה כל אחד ואחד מהפורום שיתחיל להשיג כמה שיותר מידע בכל דרך אפשרית ומקורית שהוא יכול לחשוב עליה על איך באמת התחילו את דרכן חברות הפקה שהיום נחשבות לגדולות...
הרבה כסף אני מניח שגם לנקסט לא היה בהתחלה...

ודרך אגב נקסט.... הנה דוגמא לליין של אנשים איכותיים גרידא
אנשים בני 23 ומעלה שחלק גדול מתוכם באמת הולך למסיבות בגלל השם של הדי גיי שמגיע...

זה מודל שאפשר להתבסס עליו ולשאוף אליו
הבעיה העיקרית שצעמוד בפנינו תמיד היא כדלקמן :
בערך 5 אחוז מכלל הבנות בארץ ואני ממש לא מביא מספרים מדויקים אבל ככה אני רואה את זה מבינות עניין ואוהבות מוזיקה איכותית
הבעיה היא 95 אחוז הנותרות שסוחבות עוד 50 אחוז בנים בערך וככה אנחנו תקועים עם מיינסטרים תמידי לפרצוף...
בכלל אני לא מבין מה הקטע לשמוע פעם אחר פעם חודש אחר חודש את השירים שיש לך בדיסק צרוב מהקאזה ואתה שומע את זה כל היום באמ טי וי וברדיו גם במועדון והדבר שאני הכי לא מבין ושוב אני מעלה תנושא הזה וכאן כבר אך ורק מועדונים ומפיקי מסיבות רבים אשמים זה למה לעזאזל אין מועדונים ייעודיים לסוגי המוזיקה השונים
יוצא שיש בארץ עשרות מועדונים פרוסים מדרום עד צפון ובעיקר במרכז ובשרון שמנגנים בדיוק אבל בדיוק אותה המוזיקה

שאלה לבחינת בגרות בתרבות המוזיקה בישראל
מה ההבדל בין ליין קילומבו של טי אל וי בימי שבת לבין יציאת יום שישי שגרתית לכמעט כל מועדון באזור השרון או תל אביב או מטרוק (אין לזה סוף יש עוד שפספסתי בטח) תשובה.. ההבדל הוא בוודאי לא במוזיקה... רק באנשים משום מה הליין המסריח של הטי אל וי כבר מונה קהל קבוע שהולך אליו ויש שם קהל רבגוני שאנשים מבחוץ לפעמים באים לקילומבו רק בשביל הקהל (אני מקווה לטובתם כי המוזיקה לא שווה את זה-לטעמי גם לא הקהל)

זהו
אם מישהו רוצה להתחיל לעשות משהו משמעותי...
כמו שרשמתי בתחילת הפוסט....
תעלו רעיונות
ותבבקו או תחשבו איפה אפשר לברר איך חברות הפקה גדולות החלו את דרכן... נקסט לדוגמא קיימים כולה 6 שנים!!

Pages (2): « 1 [2]