TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קופיף הנרגילה (תמונות בפנים)
Pages (3): « 1 [2] 3 »
בהזדמנות זאת...אני רוצה להודיע...
שיפצתי את הנרגילה הישנה והאהובה שלי..הנקראת "אמילי"...
אני גר 3 דקות מהחנות הכי גדולה בארץ לנרגילות...
.....
אולי כל אחד יפרסם פה תמונה שלו עם הנרגילה ?
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter מוזר... הנוער של היום!! רונן, יש לך יותר מדי זמן פנוי עם עצמך אה ![]() רק תהיה בריא |

| Originally posted by ronsh בהזדמנות זאת...אני רוצה להודיע... שיפצתי את הנרגילה הישנה והאהובה שלי..הנקראת "אמילי"... אני גר 3 דקות מהחנות הכי גדולה בארץ לנרגילות... ..... אולי כל אחד יפרסם פה תמונה שלו עם הנרגילה ? |
| Originally posted by eXeTik איזה חנות? |
| Originally posted by ronsh לחנות קוראים "מלך הנרגילות" ממקומת בכפר יאסיף... אני מתערב שלא ראיתם כאלה כמויות של טבק נרגילות וכל מה שקשור... |
Originally posted by eXeTik |
| Originally posted by Tarantula מעניין אותי מאיפה לך יש תחתונים כאלה... האאמ... רוצה לספר משהו? |
| Originally posted by Tarantula מעניין אותי מאיפה לך יש תחתונים כאלה... האאמ... רוצה לספר משהו? |
| Originally posted by eXeTik האמת שהתפלאתי שאף אחד לא שאל את זה עד עכשיו... הקופיף שייך לאחותי הקטנה (בת 4)- היא מלבישה אותו בבגדים שלה, ומפה התמונה או שאולי יש לי סטיות עצבניות Go figure |
| Originally posted by eXeTik האמת שהתפלאתי שאף אחד לא שאל את זה עד עכשיו... הקופיף שייך לאחותי הקטנה (בת 4)- היא מלבישה אותו בבגדים שלה, ומפה התמונה |
טלי ובכיתה ז הם מתחילות ללבוש חוטיני ?

| Originally posted by TinkerbeL נו אני ניחשתי |

| Originally posted by TinkerbeL או בלי תחתונים בכלל חחח אני אישית לא מתה על חוטיני אז אין לי שמץ פשוט בגיל מסוים נמאס להסתובב עם התחתונים האלה שקונים כמה בחבילה אחת בחוץ |
אבל עזבו את זה
הקופיץ הזה חמוד!
אני רוצה כזה
| Originally posted by eXeTik ורועי- יא חולה מין!!!!!!!! מילא עיזות אבל עיזים?! הומו! |
ואני עוד חשבתי שאני מוזר
SICK SICK WORLD
| Originally posted by Hell_Copter ת'אמת במקור זה כבשים... לא יודע למה רשמתי עיזים בדואים מסתובבים בעיקר עם כבשים באיזור ערד עד כמה שאני יודע |
| Originally posted by LA© יאפ.. אתה בדר"כ רואה פה כבשים באזור.. מה דעתך על נאקות רועי? גם זה לא חסר! |

| Originally posted by Hell_Copter לא זה בסדר... זאת הייתה רק צורת ביטוי ![]() זה גם מזכיר לי בדיחה מאוד נחמדה אבל אין לי כוח לספר עכשיו |
| Originally posted by LA© ב-כ-י-י-ף א-נ-י א-ו-מ-ר-ת! |
| Originally posted by Hell_Copter עלק בכיף את אומרת... מנסה לגנוב לי משפטים וכאלה... מוזר... הנוער של היום!! |
| Originally posted by LA© רועי, אל תעצבן אותי על הבוקר חחחחחחח* |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי שטות!!!!! את ילדה מאוד מוזרה... אני מספר לך שזה מה שהסמל שלי אומר... מה שאני אומר זה אל תשגעי אותי על הבוקר!!!!!!! |
| Originally posted by LA© השריטה שיש לי בראש מסבירה את זה.. אה שנייה, אתה אמרת.. "זה לא שריטה זה בקע" חחחחח רועי, אתה מכיר אותי טוב מידי |
טוב... סופסוף נמצא שם לקופיף! 
סמוקי