TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בעיה בווינאמפ
Pages (2): « 1 [2]
הדבר היחידי שבגללו אני לא מחליף את הוויאמפ זה בגלל הוידאו
בגלל שאין לי דיוידי אז אני משתמש בויאמפ לראות סרטים
(במקום בתוכנה של הדיוידי לכל הסטלנים..)
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ הדבר היחידי שבגללו אני לא מחליף את הוויאמפ זה בגלל הוידאו בגלל שאין לי דיוידי אז אני משתמש בויאמפ לראות סרטים (במקום בתוכנה של הדיוידי לכל הסטלנים..) |
| הדבר היחידי שבגללו אני לא מחליף את הוויאמפ זה בגלל הוידאו בגלל שאין לי דיוידי אז אני משתמש בויאמפ לראות סרטים (במקום בתוכנה של הדיוידי לכל הסטלנים..) |
מה רע במדיה פלייר????????? |
טוב אז ישלי שאלה שקשורה לווינאמפ אבל לא קשורה לכל מה שאמרתם פה, אני משוכנע שהשאלה הזאת מטרידה רבים אז זה הולך ככה, קרה לכם פעם ששמתם רשימה של שירים שרציתם לצרוב ולא שמרתם...ואז פתאום הפעלתם שיר בטעות והוא מחק את כל הרשימה??? או יותר גרוע עשיתים "קורפ" שזה הכי מעצבן, קיצר השאלה שלי היא כזאת, האם יש אפשרות בווינאמפ שיכולה לעשות
"Undo"
או להחזיר את הרשימה איכשהו, כי תארו לכם ששמתם 70 טראקים הכי הכי הכי שלקח לכם שבוע למצוא כל אחד מהם בתקייה שלו ופתאום אתה מפעיל איזה טראק לא קשור ובום אין רשימה והכל מהתחלה
!!!
ענה עיזרו לי לעזור לכם

| Originally posted by GLoBaL-MUZiK טוב אז ישלי שאלה שקשורה לווינאמפ אבל לא קשורה לכל מה שאמרתם פה, אני משוכנע שהשאלה הזאת מטרידה רבים אז זה הולך ככה, קרה לכם פעם ששמתם רשימה של שירים שרציתם לצרוב ולא שמרתם...ואז פתאום הפעלתם שיר בטעות והוא מחק את כל הרשימה??? או יותר גרוע עשיתים "קורפ" שזה הכי מעצבן, קיצר השאלה שלי היא כזאת, האם יש אפשרות בווינאמפ שיכולה לעשות "Undo" או להחזיר את הרשימה איכשהו, כי תארו לכם ששמתם 70 טראקים הכי הכי הכי שלקח לכם שבוע למצוא כל אחד מהם בתקייה שלו ופתאום אתה מפעיל איזה טראק לא קשור ובום אין רשימה והכל מהתחלה !!! ענה עיזרו לי לעזור לכם |
בווינאמפ 5 יש
internet tv
זה שוס הדבר הזה מלא קליפים של טראנס..
בוקר טוב
זה גם היה ב
Winamp 2.9 / 3
| Originally posted by DjChook בוקר טוב |