TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוםםםם טובבבב 2004!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by ADiSH היה ענק עם קיציס ופרידמן שהוא ניסה לזיין את הפרה זה הרג אותי |
אין ללא ספק שגיב פרידמן היה מספר אחת
אם מישהו יכול לעשות גסטה ולשלוח לי אני ישמח הוא פשוט קרע אותי
הבנתי שהוא כותב לתוכנית של יאיר ניצני בין השאר
דרך אגב באחד הקטעים ירדו על מישהי מהקהל
שאלו אותה איך קוראים לה והיא ענתה טל
וקטלו אותה ולא זוכר מה עוד
קיצר הייתי איתה בקשר לפני שנה וחצי
איזה קטע מונפץ היה פתאום לראות אותה בטלויזיה
אחרי שנה!!
| Originally posted by KosmiK-G8 אין ללא ספק שגיב פרידמן היה מספר אחת אם מישהו יכול לעשות גסטה ולשלוח לי אני ישמח הוא פשוט קרע אותי הבנתי שהוא כותב לתוכנית של יאיר ניצני בין השאר |
| Originally posted by KosmiK-G8 אין ללא ספק שגיב פרידמן היה מספר אחת אם מישהו יכול לעשות גסטה ולשלוח לי אני ישמח הוא פשוט קרע אותי הבנתי שהוא כותב לתוכנית של יאיר ניצני בין השאר דרך אגב באחד הקטעים ירדו על מישהי מהקהל שאלו אותה איך קוראים לה והיא ענתה טל וקטלו אותה ולא זוכר מה עוד קיצר הייתי איתה בקשר לפני שנה וחצי איזה קטע מונפץ היה פתאום לראות אותה בטלויזיה ![]() אחרי שנה!! |
| Originally posted by nimrod levi זאת שהוא עשה לה... טל וואי איזה שם של כוסית... איך את מסבירה את זה?? |
| Originally posted by KosmiK-G8 דרך אגב באחד הקטעים ירדו על מישהי מהקהל שאלו אותה איך קוראים לה והיא ענתה טל וקטלו אותה ולא זוכר מה עוד קיצר הייתי איתה בקשר לפני שנה וחצי איזה קטע מונפץ היה פתאום לראות אותה בטלויזיה ![]() אחרי שנה!! |

| Originally posted by Shahar אני לא הייתי מתגאה בזה ![]() אבל הוא תותח... הרג אותי עם הצחוקים על הזה בטלפון.... "טובבבבבב אז יאלללללה......" |
אז כמה התרימו בסוף....?!
| Originally posted by eXeTik אז כמה התרימו בסוף....?! |
| Originally posted by NyKoN 17 מיליון ומשהו אני חושב והאגודה הזאת, יניב אני חושב מכפילים את זה יענו 34 מיליון |
בטח מתוך זה 2 שקל הולך לילדים מסכנים והשאר הולך להנהלת ערוץ 2...
לא יודע מה איתכם אבל לאורך כל המשדרים של יומטוב הייתה אוירה כאילו רוצים שתתרום כדי לדפוק אותך. כאילו משהו שם מסריח בכל העסק הזה.
* עשוי להכיל בוטנים - מה, אתם לא יודעים מה אתם שמים שם? אולי שמתם ציאניד ולא אמרתם? *

Originally posted by deluxe * עשוי להכיל בוטנים - מה, אתם לא יודעים מה אתם שמים שם? אולי שמתם ציאניד ולא אמרתם? * |
| Originally posted by KosmiK-G8 אין כמו שכבר כולם אמרו שגיב פרידמן הזה היה ענק מישהו יודע אולי במקרה אם יש לו מופע משלו או שהוא מופיע בקאמל קומדי קלאב או משהו.??? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אין כמו שכבר כולם אמרו שגיב פרידמן הזה היה ענק מישהו יודע אולי במקרה אם יש לו מופע משלו או שהוא מופיע בקאמל קומדי קלאב או משהו.??? |
| Originally posted by deluxe אין לו מופע אבל הוא כותב להרבה אומנים אחרים שמופיעים... חוצמשיב פרידמן אהבתי גם את רועי לוי עם הקטע על דני רופ זה היה גדול "מחר יהיה מעונן חלקית. באיזה חלקים דני, ב-א-י-ז-ה ח-ל-ק-י-ם?!" |
| Originally posted by KosmiK-G8 רועי לוי אחד הקרועים אחי... עוד בדאבל דייט הייתי חולה על היציאות שלו אבל הוא לדעתי האומן מספר אחת בארץ בלתאר מצב קומי לא רק במילים אלא גם בהבעות פנים מאוד בלט בדאבל דייט... ועוד לא ראיתי אותו בהופעה משאני דווקא חושב שאני צריך לעשות ולמי שגיב פרידמן כותב? |
| Originally posted by deluxe תגיד לי אתה צוחק נכון? בדאבל דייט הוא גרוע אחי הוא הגיע לדאבל דייט בגלל ההופעה המפורסמת שלו (שבה יש את הקטעים על החתול... והחמיס...) בכל מקרה אם לא ראית אז תוריד כי הוא כבר מופיע עם המופע החדש שלו עכשיו |
| Originally posted by KosmiK-G8 בוינה איזה מתיחה אכזרית הלכה בסרבר של אולדו בהאב אנשים שם דיברו ברצינות (כנראה אחד מהאופים -לא סגור על זה) על זה שסוגרים ביום שישי הזה לצמיתות את הסרבר בגלל שיש בו יותר מדי אנשים עוד שניה הייתי חוטף התקפת לב ישר לביצה השמאלית... |
| Originally posted by KosmiK-G8 עוד שניה הייתי חוטף התקפת לב ישר לביצה השמאלית... |
| Originally posted by KosmiK-G8 עוד שניה הייתי חוטף התקפת לב ישר לביצה השמאלית... |