TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חוצה ישראל
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אני מתפלא על זה שאבא שלך נהג ככה נייקון |
| Originally posted by NyKoN למה מתפלא? 270 כ"ס זה לא שטויות בטח שזה סוחב |
אגב עם צ'יפ קטן והורדת ההגבלה האלקטרונית האוטו הזה מסוגל להרבה יותר...
המקסימום שאני סגרתי היה 160 בכביש מכפר סבא לכיוון כל ההתנלויות שמה
בכבישים מפחידים צריך לנסוע מהר 
| Originally posted by Q-PiXeL אגב עם צ'יפ קטן והורדת ההגבלה האלקטרונית האוטו הזה מסוגל להרבה יותר... המקסימום שאני סגרתי היה 160 בכביש מכפר סבא לכיוון כל ההתנלויות שמה בכבישים מפחידים צריך לנסוע מהר |
כן ראסמי גם אני די בהלם שאבא שלך נהג בכזאת מהירות כשאתה עוד לידו...
קיצר
אתמול הגעתי ל210 עם הפוקוס
הייתי ממשיך ל220 ומסיים סקאלה אבל ראיתי סירנות
:\
| Originally posted by Hell_Copter איזה עמבודו!!!!! אני אמרתי שאני מתפלא על זה שאבא שלך מרשה לעצמו לנהוג במהירויות כאלה שיש עוד אנשים באוטו!!!!!!! !לא שהאוטו סוחב |

| Originally posted by NyKoN יא אימבוציל, רואים שעשית עסקה עם אלוהים שיחליף לך ת'מוח עם שרירים ![]() השאלה הייתה בנפרד- בגלל זה עשיתי אנטר והמשכתי לשורה הבאה ולנושא הבא |
210 בפוקוס
?!
בכביש ישר?
על כמה טורים היה המנוע?
| Originally posted by eXeTik מזכיר לי את ההוא שתפסו לפני כמה זמן נסע 222 עם ה Audi TT שלו... כשתפסו אותו- הוא התחיל לבכות לשוטר שיוותר לו למה אין לו כסף : |
| Originally posted by KosmiK-G8 ססססססססעמק איזה פורום של עשירים יש לי פגו 205 שנת 93 שלשום נתקעתי איתה בצומת בית דגן כשחזרתי מהבסיס והכי הרבה שהגעתי איתה היה 150 וכל האוטו רעד לי אני ככה שמעתי בזוית של האוזן את המנוע צועק לי "תגיד לי יא דביל מה אתה חושב שאני ב.מ.וו סדרה 3.?? נראה לך שאני מנוע טורבו?? לא , נכון?? אז תוריד תרגל שלך לעזאזל מדוושת הגז וסע רגוע אני מבטיח שאם לא תעקוף ת100 אני לא יתן לפח שמסביבי לרעוד" ומאז אני משתדל להתייחס אליו יפה יותר... |
| Originally posted by Q-PiXeL 210 בפוקוס ?! בכביש ישר? על כמה טורים היה המנוע? |