TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מקומות להסתובב
Pages (2): « 1 [2]
יש גם סנוקר ביבנה
אבל הוא מלא ערסים!!
יש גם את אמריקנה בצומת בין ראשל"צ לחולון (לא זוכר כתובת)
זה מול נאפיס! אי אפשר לפספס!!!
אכלתי המבורגר שם פעם......... פאקינג שיט!!!!!

| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs שחכתי את אבו חאלדדד איזה מקום פותחים נרגילה, מנגבים חומוס וזה גם קרוב לבית שיא הכיף ביום שישי שמשעמם |
| Originally posted by Origin ואללה אבוחלד נחמד...רק שאחריזה יש לך קילקול קיבה |
| Originally posted by KosmiK-G8 מממ... בדקתי במילון אבן שושן והמילה נחמד לא מייצגת תחושת חלחלה... אז למה אתה אומר על משהו שמביא קלקול קיבה שהוא נחמד.? א. אתה לא יודע את הפירוש של המילה נחמד ב. אף פעם לא היה לך קלקול קיבה ג. אתה אוהד של בני יהודה מה מביניהם נכון.? |
המבורגרים
1. בר-לין ברמת גן
2. פופה בתחילת יפו שם ליד המשטרה
3. מד דוג או בתחילת דיזינגוף שם ליד הנמל או בקינג גורג פינת שינקין
ואגאדיר אין מה לדבר בכלל אבל אגאדיר זה כבר מסעדה מסעדה
| Originally posted by KosmiK-G8 מממ... בדקתי במילון אבן שושן והמילה נחמד לא מייצגת תחושת חלחלה... אז למה אתה אומר על משהו שמביא קלקול קיבה שהוא נחמד.? א. אתה לא יודע את הפירוש של המילה נחמד ב. אף פעם לא היה לך קלקול קיבה ג. אתה אוהד של בני יהודה מה מביניהם נכון.? |
| Originally posted by Hell_Copter ונחמד זה שם של דג... |
| Originally posted by DjNumShum ואגאדיר אין מה לדבר בכלל אבל אגאדיר זה כבר מסעדה מסעדה |
| Originally posted by Shahar חחחחחח המבורגר וציפס 700 שקל אבל מקום טוב |
| Originally posted by -CosmicFire- יש את הווימפי ברשכבר אכלתי שם כמה פעמים והלכתי בלי לשלם אבל בזמן האחרון משלמים להם שקונים... |
| Originally posted by Origin נאפיס זה המקום הכי מגעיל שאכלתי בו.... יום שישי לפני חודש בארך אין מה לעשות ..הולכים לנאפיס . מזמינים הכל סבבה מביאים אוכל הכול ניראה עסיסי ויפה.... מתחילים לאכול ...חבר שלי נוגס בשיפוד...לועס לועס...פיתאום נעצר..אומר חברה אני לא יודע איך לתאר לכם את זה....חושב כמה דקות ...ואומר : יש לזה טעם של בית שחי...אני כולי נישפך שם מיצחוק...אחרכך חברה שלי הזמינה מנה שנכלל בא איזה תפוח אדמה עם פיטריות משהוא חריף כזה..הכול טוב ויפה ...אך לפתע..צץ לו תלב"צ ...טוב הם הצטערו החליפו את המנה ...הכול טוף אני שותה בירה...חפיף שיש לה טעם של איזה ספריט בלי גזים ..אבל עוד צף לי שם איזה כול מיני דברים מוזרים....בקיצור אני לא חוזר לשם ושכחתי להזכיר שהטבחים שם ערבים ! תלב"צ = תלתל ביצים |
| Originally posted by warpedd_ איך יכולתי לשכוח את קולומבוס מקום שכמעט כל השבוע אני קופץ אליו לפגוש חברה אחלה אוכל אחרי 11 בלילה יש תפריט מוזל מחירים לא בשמיים יש מאכלים טובים יש פחות לפי הטעם אווירה מצויינת |
מישו פה אכל פעם בדיקסי?? לא אכלתי שם אף פעםםם
הבנתי שזה אחד הטעימיםםם
| Originally posted by AnthemFreak מישו פה אכל פעם בדיקסי?? לא אכלתי שם אף פעםםם הבנתי שזה אחד הטעימיםםם |
| Originally posted by AnthemFreak מישו פה אכל פעם בדיקסי?? לא אכלתי שם אף פעםםם הבנתי שזה אחד הטעימיםםם |