TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הכללים הלא פורמליים של ILTA
Pages (15): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

ט'רד מהמשעשעים
| quote: |
| Originally posted by oDrori ט'רד מהמשעשעים |
יאללה....
אותי כבר שכחו מזמן, הא....
חחחחח.... נחמד לדעת באמת
שימו לב
אחרי כל פוסט שלי בטרד הזה
חוזר איזה מישהו ששנים לא נראה בפורום...
מ-ד-ה-י-ם
יש לי כוחות נראה לי
Re: הכללים הלא פורמליים של ILTA
| Originally posted by KosmiK-G8 אריאל - כל היודע דבר על מקום המצאו מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה בקרוב נפרסם את התמונה שלו בעיתון כנעדר ליד התמונה של מורן |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבתי :*)
The ShpitzMaister has return !
| Originally posted by KosmiK-G8 כ-ב-ו-ד... כשבן אדם כל כך ותיק קובע מסקנה כזאת נחרצת על הטרד אני מרגיש כבוד רב... חבל שלא מצאתי משהו לרשום עליך עודד ... אשכרה צריך לחלק את הפורום לכמה קבוצות הפעילים הפעילים כשיש להם זמן (בגלל צבא לימודים וכו' לא תמיד פה) וכמובן.. המכורים לשעבר לפורום שהתנדפו להם ברוח המערבית ונעלמו כאילו מעולם לא היו שאלה כמובן מורן מוש עודד.. ואם שכחתי מישהו אני אפילו לא צריך להתנצל... הוא כנראה לא יהיה פה כדי להפגע... |
חן תרשום לפניך כמה אנשים חזרו לפה מאז שפתחתי תפוסט!!!!
למורן היה פוסט
למוש היה
עודד בכללמתחיל להגיב כמו פעם
אלונה (אני צודק בשם?) שמוחה על הדרך שניסחתי את זה...העיקר שזה משגורם לך לחזור מותק
והשוס הגדול שנבחר להודעה המצחיקה של החודש...
אריאל!!!!

איזה פוסט קורע!!!
| Originally posted by KosmiK-G8 אלונה (אני צודק בשם?) |
אלונה כפרה... תרגיעי
עכשיו אין פה את רועי להטבות מודיות 
חח סתם מה קורה מאמי, איך בצבא
איפה את בסוף
| Originally posted by Tarantula לאיזה מצב הגענו... אפילו את השם שלי לא זוכרים |
| Originally posted by KosmiK-G8 והשוס הגדול שנבחר להודעה המצחיקה של החודש... אריאל!!!! ![]() איזה פוסט קורע!!! |
Re: Re: הכללים הלא פורמליים של ILTA
| Originally posted by m0sh חחחחחחחח לדעתי בשבילכם אתם צריכים לתת איסור לגיל שוורץ לדבר הילד הכי פחות נחמד שהכרתי בחיים שלי והוא עוד אורמ שלי יש אישיות מגעילה חחחחחחח |
| Originally posted by Ariels !!!!!! מה פוסט... אבל לא כתבתי כלום |

| Originally posted by DjChook אלונה כפרה... תרגיעי עכשיו אין פה את רועי להטבות מודיות ![]() חח סתם מה קורה מאמי, איך בצבא איפה את בסוף |
Originally posted by Tarantula ומלא מלא חובלים יפיופים עם תחת מוצק מקיפים אותי |
| Originally posted by Tarantula תראו את הצעיר מת הזה, רק נהיה מוד וכבר שכח את החברים שלו.... איפה אני, חיל הים, חיפה, מש"קית מודיעין, ג'ובניקית כמו שצריך, כל יום בבית נמצאת במקום חבל על הזמן ומלא מלא חובלים יפיופים עם תחת מוצק מקיפים אותי |
| Originally posted by KosmiK-G8 אין קרדיט על זה שזכרתי..? חותץ מזה מותק אף פעם לא יצא לי לדבר איתך יש הכרבה חברה בפורום שלא דברתי איתם אישית אז אני לא בדיוק יודע את שמם... |
| Originally posted by Segev עם כל יום בבית אז למה לא רואים אותך פה? |
Re: Re: Re: הכללים הלא פורמליים של ILTA
| Originally posted by Ariels עכשיו רק חסר אודי שיגיד לגיל כמה הוא מזוייף חחחחח...... נוסטלגיה |
| לא הלך אז חזרתי כי ניסיתי למצוא חיים... |
חחח אלונה יפה אני שמח שהסתדרת
יש לי חבר שיגיע תוך איזה חודש חודשיים
טוב יש מק22 ביי
Re: Re: Re: Re: הכללים הלא פורמליים של ILTA
| Originally posted by Gil Shwarts לא נמאס לך אה... חוליגן קטן |
אריאלללללללל לאן נעלמת אחיייייי?????????? ספר הכל