TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איך להתחיל עם בנות
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Shahar כמו ההיא שההוא ביומטוב הסתלבט עליה |
| Originally posted by Scorchio נו יצעיר כבר לפני חצי השנה הפורום היה על הקרשים אתה לא היית פה בתקופות היפות כשאודי וגיל היו מרימים את הפורום במריבות חחחח אחחח 2001 שליטה... |
חה
איזה חמודים אתם
למרות שזה נאמר כבר,
תשמעו מה יש לאשה להגיד
בעקרון אתה לא חייב להיות חתיך הורס (למרות שזה לא יזיק), אתה חייב להיות עם הרבה בטחון עצמי (אבל לא שחצן)
....וקסם
..ובקיצור בא לך
אז לך על זה בלי לחשוב פעמים, על התוצאות תחשוב אחר כך
רק אל תתחיל עם משפטי התחלה נדושים, גימגומים לא מוסברים, ויותר מידי בטחון עצמי...
מה זה משנה איך העיקר שלא תעשה את זה כמו אריק
| Originally posted by Ariels מה זה משנה איך העיקר שלא תעשה את זה כמו אריק |

| Originally posted by Tarantula חה ![]() איזה חמודים אתם למרות שזה נאמר כבר, תשמעו מה יש לאשה להגיד בעקרון אתה לא חייב להיות חתיך הורס (למרות שזה לא יזיק), אתה חייב להיות עם הרבה בטחון עצמי (אבל לא שחצן) ....וקסם ..ובקיצור בא לך אז לך על זה בלי לחשוב פעמים, על התוצאות תחשוב אחר כך רק אל תתחיל עם משפטי התחלה נדושים, גימגומים לא מוסברים, ויותר מידי בטחון עצמי... |
| Originally posted by Ariels מה זה משנה איך העיקר שלא תעשה את זה כמו אריק |
| Originally posted by KosmiK-G8 אריאל אני חולה עליך!!!!!!!!! ![]() גדולל!!! וואלה אני אפילו לא יודע על מה אתה מסתלבט עליו ועדיין קרע אותי מצחוק הקטילה |
| Originally posted by Flotser שיווו אתה כזה ניגרר סתם אוף אני הולך |
ראסמי אחי שים זין
ת'כלס אתה צריך לחשוב על זה ככה
אם אני מתחיל איתה והיא לא רוצה אז שביזות לה...
יש עוד הרבה בנות...
זה לא שבוער דווקא עליה...
אם היא רוצה... פעמיים כי טוב
לך תתחרא כמה שאתה יכול
מאיפה צצת אתה

| Originally posted by Scorchio מאיפה צצת אתה |

| Originally posted by Hell_Copter דיגמו אותנו ביציאה לחג + רגילה ראה ערך ט'רד רגילה אל בין העיניים ![]() אני חייב לעשות חיים עכשיו ועדיף עם כמה שיותר בנות... יש רק שבוע וחצי |
| Originally posted by KosmiK-G8 אריק רק רצה להזכיר לך שאפשר אם אתה רוצה לעשות חיים גם עם כמה שיותר בנים.... |