TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חדש בפורום!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
ברוך הבא אח
אני קיפר
בן 15 עוד 3חודשים בידיוק :}
תהיה פעיל ותרשום הרבה הודעות כמו אהממממ אילן אהממממ
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter דבר ראשון המוד הוא ת.פ שלי דבר שני אני נחמד מאוד ![]() אל תשכח מי גידל אותך |
| Originally posted by -CosmicFire- ברוך הבא אח אני קיפר בן 15 עוד 3חודשים בידיוק :} תהיה פעיל ותרשום הרבה הודעות כמו אהממממ אילן אהממממ |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני זה הדוגמה? אני??? קח אותי תכפיל את מספר ההודעות שלי ב-13 אולי תגיע לרועי אולי הוא בימים הטובים היה כותב 30 אולי 40 פוסטים ביום! ומורן תגיד לי מישהו אחד שאני הברחתי מהפורום אחד! נ.ב. אתה לא נחשב |

אהמ...
ברוכים הבאים אוריאן 
| Originally posted by Hell_Copter עוד מקרה של קיפוח זקנים נכנס לסטטיסטיקה |
| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחח מעניין אם יש מצב שזהבי יעשה על כתבה במשעל חם דרך אגב השמועה שיהיה עכשיו במקום משעל חם משעלי חם עם אריק משעלי נכונה.?? |
ברוך הבא אח שלי
| Originally posted by arik שתוק |
ברוך הבא, אני עודד

שיהיה לך מהנה כאן... בי סטרונג
| Originally posted by Hell_Copter ללא ספק היה משעשע לקרוא את הפוסט הזה... ![]() ומורן באמת לא נחשב כי הוא גסס עוד הרבה לפני שאילן התחיל להיות פעיל והוא מת באופן סופי ממש ממזמן... אז אין להחשיב אותו מן הסתם... |
| Originally posted by luckystrike דבר ראשון אתה חייב להודות ששבתי קצת לחיים דבר שני מה לעשות שחלק מאיתנו עושים צבא פה ושם דבר שלישי מאז הגיוס שלך אתה מת לא פחות ממני דבר רביעי תשתחווה לי ותשתוק למה אם לא אני לא היה הפורום הזה אז תן לי את הכבוד של היוצר והמקים לפחות ! ואילן באמת פוסט מצחיק אחי |
| Originally posted by Hell_Copter נפתחנו אה מורן? עוד רגע תפרוש אוזניים ותעוף... סע סע ללפלנד!! ואני אפילו לא רבע מת כמוך מאז הגיוס שלי... ומה אתה אומר... שחלק מאיתנו עושים צבא פה ושם? צודק... חלק מאיתנו באמת עושים לא כמוך יושב כל היום בבית ומגרבץ ולפעמים מביא ביד גם קיצר... תתחיל לחיות יותר או שלא יהיה טוב |
| Originally posted by luckystrike מתי הרגילה נגמרת? אפשר אס"א מתישהוא! יש מצב ? למרות שאני חצי נכה עם קביים ... |

| Originally posted by Hell_Copter היום זה היום האחרון שלי בין אזרחים... עכשיו בגלל שאני חוזר בחמישי אז יש לי כולה יום וחצי לסחוב בצבא ואז אני מקבל נוהל שבת... שזה אומר שינה טובה אז נראה לי אני לא יחשבן ויצא היום כמו מניאק ![]() אבל יש מצב יש לי תוכניות... בכל מקרה... על אחריותך לדבר איתי בקשר למשולש!! |
| Originally posted by luckystrike מצידי בוא עכשיו אפילו ... |
| Originally posted by Hell_Copter יודע מה... מתאים לי דבר איתי שאתה רואה את זה דרך אגב... שלא תחשבו שזה מישהו חדש... אני זה האוריאן הזה... סתם רציתי לעבוד עליכם שיש מישהו חדש |
| Originally posted by luckystrike נו מה אתה טמבל ? יאללה תרים טלפון לעודד אני מת מרעב מתאים לי עכשיו |
| Originally posted by Hell_Copter אני לא הולך עכשיו לאסא אבל בוא נתנחל אצל עודד לקצת זמן... עם נרגילה והכל נרגילה ככה על הצוק מול השקיעה... לא להיט? |
דרך אגב...
אני לא באמת התחזיתי לחדש הזה...
סתם ניסיתי להוציא אותו טוב מהעניין שהוא רשם פוסט אחד ולא חזר 
| Originally posted by Hell_Copter דרך אגב... אני לא באמת התחזיתי לחדש הזה... סתם ניסיתי להוציא אותו טוב מהעניין שהוא רשם פוסט אחד ולא חזר |
בונה חבר'ה אני חייב להודות שכיף עכשיו בפורום
לא חשוב
בכל מקרה ברוך הבא אוריין
אתה בי"ב או חייל?
איפה למדת/לומד?
אני גם מגבעתיים למדתי בשב"צ סיימתי שנה שעברה
רון יא צעיר
חי בסרט שתקבל תשובה 
אוריאן באמת ברוך הבא לפורום אני איתמר מיבנה
אחלה של סגנון יש לך אז אם אתה צריך משהו רק תפצח את המקור ותקבל....
ראסמי נהיה כיף בימים האחרונים מזכיר את סוף 2001 והימים הטובים
רק אני מפחד שזה אשלייה ועוד מעט יחזור לבצורת ...
סעמק על הצבא הזה אינעל ראבאק
ומה הקטע של כל החדשים שבאים לפה רושמים פוסט אחד והולכים...
לא נמאס כבר ?
דרך אגב מה עם המפה - איפה גילי ??? תביאו אותו הוא חסר לי !
דיברתי איתו בטלפון ביום שישי אבל הייתי על סמים
אחרי הניתוח ... לא זוכר כלום מהשיחה