TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חולצות לפורום
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »
אווווו אני חוזר למחשב אחרי כמה שעות על הטלוויזיה..
ללא ספק יומיים של כדורגל מטורף
ומה אני מגלה..
שסוף סוף אתם מתחילים לזרום...
בכל אופן...אני מציע .. שכל אחד יעשה דגם שלו לחולצה בצייר ויעלה את זה לפה
ובסופו של דבר נחליט ביחד..
ככה גם נוכל לשלב רעיונות וגם תהיה בחירה קבוצתית..
בכל אופן אני מציע גם לשים את הלוגו של TA אבל לעשות לו עריכה
אני יודע שיש פה כמה אנשים שטובים בעיצוב
אז שיגלו נכונות...ויעבדו על זה 
לוותיקים שביננו אני חושב שצריך להיות שני דברים על החולצה
אחד זה הלוגו של
ILTA
אני חושב שלרועי עדיין יש אותו
ודבר שני זה הסמל הבן זונה של האתר שאז התחלנו לבנות
אני חושב שאורן עיצב אותו ...
גם הלוגו הכללי של הפורום ואפילו התמונה עם החיה-צפרדע סבבה
ח'ברה
כולם מעלים רעיונות...
אבל משהו מוכן לתת דוח מצב מה קורה עם זה..?
איפה זה עומד..?
יש לי תחושה שעוד שבוע הטרד הזה ייעלם כאילו הוא לא היה....
גל כמה עלה לך כל הסיפור????
ומורן אתה מדבר על התינשמת? חחח 
| quote: |
| Originally posted by DjChook חבר'ה זה לא כזה מסובך: מקדימה בצד שמאל למעלה שמים את הלוגו של ILTA עם הריבוע ומאחורה יש את הסמל של טראנס אדיקט זה שנמצא למעלה מצד שמאל בפורום ורשום R u truly addicted ? או משהו בסגנון.. בלי להשתגע ולדעתי צריך לשים את השמות של כל חברי הקהילה כאילו, כינויים |
| Originally posted by Origin נישמע משפט חזק ביותר....ואהבתי גם את .. "Trance was - Trance is - Trance will be!" אבל ניראה לי הגזמה לדחוף את כל השמות בחולצה..יותר מידיי |
| Originally posted by KosmiK-G8 ראסמי.. טוב שהוא לא הציע לרשום על החולצה את כל הפוסטים של רועי וזהו |
אני חושב שהאתר חייב להיות רשום על החולצה והסמל של
ILTA
בצד שמאל למעלה מקדימה לפחות שני הדברים האלה
| Originally posted by KosmiK-G8 ח'ברה כולם מעלים רעיונות... אבל משהו מוכן לתת דוח מצב מה קורה עם זה..? איפה זה עומד..? יש לי תחושה שעוד שבוע הטרד הזה ייעלם כאילו הוא לא היה.... |
| Originally posted by KosmiK-G8 ראסמי.. טוב שהוא לא הציע לרשום על החולצה את כל הפוסטים של רועי וזהו |
| Originally posted by taltul חחח...אילן אני נראה לך משוגע?))) ברור שלא התכוונתי לשים את כל המשפטים שהמצאתי על החולצה...מקסימום שתיים מהם...הבאתי לכם אותם לבחירה...לא את כולם ביחד...ממילא צריך להשאיר גם מקום בישביל ?הלוגו...אז לא ללכלך סתם,טוב |
| Originally posted by Origin גבר ..זה לא היה מכוון אלך ... מישהוא אמר שצריך להוסיף לחולצה את כל הניקים של הבחרי הפורום... זה הכוונה של הפוסט של אילן... |
| Originally posted by TTman רעיון טוב אני כבר מימשתי את זה כשטיאסטו היה בניצנים, אז הלכתי לחנות הדפסים, באתי עם הדפס מוכן והם הדביקו לי לחולצה הנה תראו FRONT BACK |
יאללה אילן רושמים מאחורה
take , take me home
with you , no one on earth
know me like you do

אנשים !!!! אתם לא רציניים בגרוש !!!!
| Originally posted by ronsh חשבתי שאם נהיה כמות מכובדת של חולצות משהו כמו 30-40 אפשר לפנות לחברה כמו TnT או Fox ולבקש מהם הצעת מחיר על חולצות t-shirt מבד נצמד...אני מאמין שיש להם דברים של עונות קודמות בעודפים ובחנות מפעל ככה שאני חושב ששווה לברר |
טוב...יא עצלנים שכמוכם.....הינה לכם דוגמית התחלתית לחולצה...
אם יש מישהוא עם קישורי ציור ועריכה יותר טובים....אז בבקשה
לבינתיים....זה מה ייש

אחי זה בן זונה!!!!
מקדימה צריך לבכור איזה מהסמלים שמים..
| Originally posted by Origin טוב...יא עצלנים שכמוכם.....הינה לכם דוגמית התחלתית לחולצה... אם יש מישהוא עם קישורי ציור ועריכה יותר טובים....אז בבקשה לבינתיים....זה מה ייש |
תודה אחים....
תציעו עוד דברים שאתם רוצים לשנות.....אני ינסע לספק את הסחורה...
אז לילה טוב לכם ...אני זזתי לקלאבינג...
PEACE
| Originally posted by Origin טוב...יא עצלנים שכמוכם.....הינה לכם דוגמית התחלתית לחולצה... אם יש מישהוא עם קישורי ציור ועריכה יותר טובים....אז בבקשה לבינתיים....זה מה ייש |
TA IL OR GO TO HELL
IL TA OR GO TO HELL
לא מצאתי את השילוב הכי נכון אבל אפשר לשחק עם ה
"HELL"
למה זה מתחרז נחמד עם
"IL"
(אין לי עתיד בדבר חחח)
I'm A TA from Israel. 
אני ממש אהבתי
אם לאנשים יש בעיה עם הזיקית אפשר לשים במקומה את הסמל של
ILTA
ואז מקדימה רק את הפרצוף