TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פאבים בת"א
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by AnthemFreak יאללה אל תהיי כבדה מותק |
| פיכס רחובות. פיכס |
| Originally posted by markfeldman מה פיכס ? ברחובות יש אווירה אינטימית... ת"א סתם המוני וערסוואתי ! |
| תלוי לאיפה אתה הולך. אם אתה הולך למקומות ההמוניים אז יהיה לך המוני וערסוואתי... אם אתה יודע לאן ללכת.. יהיה לך טוב |
| Originally posted by markfeldman אז תן איזה סקירה... |
בכל אופן די ג'יי בון, מה שאני אומר זה, בוא להכיר מקומות חדשים מחוץ לעיר הגדולה.
אתה רק תופתע לטובה.
| Originally posted by markfeldman בכל אופן די ג'יי בון, מה שאני אומר זה, בוא להכיר מקומות חדשים מחוץ לעיר הגדולה. אתה רק תופתע לטובה. |
| אולי.... אבל רחובות |
קיצר, אין על הסוהו בראשון
SUSHI RULEZZZZZZZZZZ 
| קיצר, אין על הסוהו בראשון |
חברה
קמה-סוטרה
!!!
כוסיות רעננה
יפות
קצת סנוביות
מדהימות
דוגמניות
יפיפיות
מפוצצות
קצת סנוביות
קמה-סוטרה
אזור התעשייה רעננה
20+
בדרך כלל אין מינימום
אבל שיש זה רק 20
פופים נרגילות
מוסיקה
אווירה טובה
לא יקר מידי
נורמלי
אני אהבתי
| Originally posted by arik חברה קמה-סוטרה !!! כוסיות רעננה יפות קצת סנוביות מדהימות דוגמניות יפיפיות מפוצצות קצת סנוביות קמה-סוטרה אזור התעשייה רעננה 20+ בדרך כלל אין מינימום אבל שיש זה רק 20 פופים נרגילות מוסיקה אווירה טובה לא יקר מידי נורמלי אני אהבתי |
| Originally posted by markfeldman סנובים !! |
הייתי בקמה סוטרה
נחמד אבל זה לא פאב ולא בר
זה מקום של נרגילות
הם לא יודעים להכין משקאות טוב
אבל מקום חמוד
כמו סמסרה כזה
ומותק (בצחוק אני פשוט לא יודע תשם) איך את מגיעה כל הזמן למרכז
הרי את גרה בעומר לא????
| Originally posted by LA© מה סנובי בלאהוב לאכול בסוהו? אוכל טוב סושי מצויין מה רע?? |
| Originally posted by DJ-BON_v2 זה מסעדה או מין פאב כזה? |
| Originally posted by taltul מסדעת יוקרה הייתי אומר אפילו...ככה נראה לי..אף פעם לא אכלתי שמה ואתם יודעים למה לכן לא אני לא אגיד אם השירות טוב או רע...אלא המקום עצמו דפקו שם עיצוב פנים חבלז...משהו אירופי כזה |
| Originally posted by LA© הייתי אומרת מסעדה... למרות שתמיד יש להם קוקטלים מעניינים להציע.. עיצוב פנים שבאמת חבלז... משהו ליגה! הייתי שמה כמה פעמים, השירות טוב בנות כוסיות תמיד אין מלצרים שמה בכלל... אוכל טוב.. ומי שאוהב סושי, אז לדעתי המקום הכי טוב לסושי קיצר, מומלץ ביותר |
| Originally posted by DJ-BON_v2 מחירים ומיקום? |
| Originally posted by LA© סליחה שלא עניתי פשוט לא הייתי בפורום שנים... הנה לינק תחליט בעצמך איך המחירים ויש שמה גם כתובת! http://www.rest.co.il/RestsSites/MainPage.asp?RID=4776 enjoy |
| Originally posted by DJ-BON_v2 תודה אחי! באמת נראית אחלה מסעדה אבל האם באמת שווה לצאת מת"א בשבילה? (אני גר בצד של תל אביב שלא קרוב לראשון).. |

| Originally posted by arik חברה קמה-סוטרה !!! כוסיות רעננה יפות קצת סנוביות מדהימות דוגמניות יפיפיות מפוצצות קצת סנוביות קמה-סוטרה אזור התעשייה רעננה 20+ בדרך כלל אין מינימום אבל שיש זה רק 20 פופים נרגילות מוסיקה אווירה טובה לא יקר מידי נורמלי אני אהבתי |
| Originally posted by taltul LOL ![]() ..."אם כבר אז "אחותי |
| Originally posted by taltul LOL ![]() ..."אם כבר אז "אחותי |
| Originally posted by DJ-BON_v2 זאת אחותך??????? |