TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Pages (2): « 1 [2]
הקטע זה שהסצינה האלטרנטיבית נחשבת "אנדרגאונד", והם אוהבים שזה ככה...
אם הם יפרסמו בלילה וייחצנו את המסיבות שלהם אז הם יאבדו את זה,
צריך להתחבר לאנשים שם וככה להגיע למסיבות האלה- שלדעתי המסיבות הכי איכותיות שיש
הם רוצים לשמור על האלטרנטיבה ובתור אלטרנטיבה ולא להפוך אותה למיינסטרים- בד"כ יש אלטרנטיבה לכל המסיבות המסחריות אתה פשוט צריך לחפש במקומות הנכונים
ומיכאל- עוד משהו, כביכול הצופה זה מועדון של 24+ ככה
ואם הם הכניסו אותך בלי בעיה זה רק מראה שהם בונים על איזה קהל הולך להגיע אליהם והם יודעים שלא יבואו לשם קוזאקים אלא אנשים שבאמת באים ומתעניינים במוזיקה שמנגנים שם.
כסף!
והרבה כסף!
יחצנות טובה!
ויחצנות מאוד מאוד טובה!
ולא לוותר גם אם נופנים תמיד לקום על הרגליים ולהמשיך!
רק זה יעזור בלהרים ליין אלקטרוני לחיילים ובני גילם!
אחרת חבל בכלל על המאמץ הזמן והכסף!
אז ככה, אני גר בעמק יזרעאל, ליד עפולה.
באיזור יש מדי כמה זמן מסיבות טראנס באוויר הפתוח, הייתי באחת והיה גדול, היו כ100-200 איש, היה ממש כיף רק שמנגנים שם 99% פסיכדלי.
זה נחמד אבל אני זקוק די הרבה לטראנס רגיל וטוב.
ועוד בעיה, שהבחור שהיה מודיע לי על המסיבות ומקום קיומם החליט לנסוע לארה"ב, ועכשיו אין לי גם מושג איפה ומתי הם מתקיימות.
ואם אתם מודאגים לגבי בחורות...אז אל תדאגו
בקשר ללהביא דיג'יים מחו"ל...זה לא חייב לעלות 10000 דולר..אפשר להביא את החברה הפחות מוכרים שהם לא פחות טובים מהמפורסמים, אם לא יותר וזה יעלה הרבה הרבה פחות.
אם היה לי מקום, וכמה חברה שהיו מתארגנים ביחד איתי הייתי מארגן מסיבה.
אני מכיר כמה חברה מגרמניה וגם איטלקי אחד שהיו באים לפה בשמחה, רק צריך שמישהו יזמין אותם...
תקשיבו חברה
יש פה משהו שלא ממש מובן לי ...
אני יוצא הרבה למסיבות ואני גם מתקלט בהרבה מסיבות נוער ...
אז ככה דבר ראשון שיוצא לי ללכת למסיבות של TIESTO
ושל הגדולים
שזה קורה פעם בשנה לצערי הרב אז החברים שאני הולך לשם ואללה נהנים עד מאוד...
כולם בהתלהבות , גם שילמו 140 שקל וגם התלהבו ?
אז איך זה עגיוני ?
בנות נהנות שם במסיבות
וסה"כ טיאסטו לא מנגן מוסיקה יותר מדי מיוחדת, כל אחד שיודע לתקלט יכול לנגן כמעט כמוהו מבחינת טראקליסט
ואני אומר לכם את זה מניסיון ואני מודה אני מנגן ברוב מוזיקה שאני שומע בסטים של טיאסטו וארמין כמובן שלא באותה סדר, אבל באותו עיקרון רק שאני מנסה לנגן קצת יותר חזק, כי עדיין נוער זה קהל מאוד בעייתי , הם מחפשים את הבומים וזהו...
לפי דעתי זה גם אנחנו לא בסדר...
במקום ללכת לליין שיש בו מוזיקה טראנס ונגיד והיה בסדר...
אני לא מאמין שהייתם משכנעים את חברים שלכם ללכת לליין כזה...
| quote: |
| Originally posted by Flotser כן אחי יש וזה בדיוק מה שאמרתי layla זה לא כל העולם. הנה סתם דוגמא, אתה חושב שטראנס מנגנים רק בבאר-שבע ובתל-אביב כל יום חמישי השנה ניגנו טראנס בזמיר, פשוט המארגנים חשבו שעדיף לפרסם רק אירועים גדולים ולהפיץ מידע על מסיבות באסאםאס לכל מי שיתעניין במקום לפרסם בלילה. הנה יום שישי הייתי בצופה, לא יודע אם היית מתחבר לדראם אנד בייס ולטכנו שהיה בסוף, אבל בהתחלה היה למשל סט יפה אש של פרוגסיב האוס משהו בסט סגנון infusion ..... בקיצור הטענות שלי היו בעיקר לא אליך, אלא אל המקומות האלה שהתקמצנו לא לפרסם בלילה, אבל גם אנחנו צריכים לקחת יוזמה ולא ללכת כל שבוע למקום שאנחנו לא אוהבים רק כי אין ברירה, כי יש. דרך אגב תנסה לפעמים גם את www.timeout.co.il |
אני אמרתי לך פעם שאני לא אוהב פרוגרסיב האוס
טל!....
שמע דבר ראשון באמת שלא היה לי מושג שיהיה פרוגרסיב האוס במסיבה הזאתי, ודבר שני כן אמרתי לפחות איזה פעמיים שלוש שאני מתכוון ללכת לזה,
ובכלל לא יכולתי להמליץ בלי שניסיתי בכלל
ככה גם לגבי הזמיר כשגיליתי אותו לפני כמה חודשים, כתבתי על זה הודעה מאוד גדולה בטרד הזה של המועדונים...
באמת אחי שלא שמרתי כלום בבטן, אני בעצמי התחלתי להיפתח לסצנה הזאתי של האנדרגאונד בתל-אביב רק ממש ממש בתקופה האחרונה,
(והליין הזה בזמיר לא היה ממש אנדרגרואנד, פשוט אתה בכלל לא התעניינת בכל מה שקשור לפסיכודאלי)
והזכרת את הלמון
קיבלתי יום שישי פלייר, שאומר שב
18.06
יש שמה מסיבת
Break-Beat
אף פעם לא ניסיתי אבל יכול לצאת משהו בן-זונה
(כמו שהבנתי המסיבה הקודמת שלהם הייתה בסופהביט אבל הוא כמעט נסגר, אז זה יהיה בלמון)
המארגנים של זה הם:
www.breakbeat.co.il
ושוב יש עוד כמה מקומות אינטימיים בסגנון הזה שאני מדבר עליו, שמפרסמים בדרך כלל ב
www.timeout.co.il
אבל עוד לא יצא לי לנסות
אבל עדיין מה שנאי הכי רוצה בעולם זה להיות במסיבת טבע איכותית,
ואני ממש לא מתקרב לזה בינתיים 
מיכאל, אני יכול לארגן לך יער..
רק תארגן מוזיקה ואנשים 
| Originally posted by KrazyDJs מיכאל, אני יכול לארגן לך יער.. רק תארגן מוזיקה ואנשים |
| Originally posted by THE_BLUE_DRAGON כסף! והרבה כסף! יחצנות טובה! ויחצנות מאוד מאוד טובה! ולא לוותר גם אם נופנים תמיד לקום על הרגליים ולהמשיך! רק זה יעזור בלהרים ליין אלקטרוני לחיילים ובני גילם! אחרת חבל בכלל על המאמץ הזמן והכסף! |