TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מתגייסים לצבאאאאא!!!!! 2004-2005
Pages (3): « 1 [2] 3 »
יש לי בעיות גב
בכל אופן הפרופיל הוא 72
אתה חייב להסביר את הצהוב
ואני לא מחפש לאונן
אני רוצה לעשות משהו
אבל שיהיה שיהיה לי מעניין לעשות אותו
מת לדעת איך להגיע ליאגים מתוך הנחל
תפור עליי מדריך יאגי
| quote: |
| Originally posted by MASTERsplinter מת לדעת איך להגיע ליאגים מתוך הנחל תפור עליי מדריך יאגי |
אני מתגייס ליחידת הקפה
יחידה מסווגת וחדשה
;P
פרופיל 45
משהו בקריה
יהיה בסדר
הקדימו לי את הגיוס ב4 ימים!
חח
9 לדצמבר
| Originally posted by Hell_Copter בשביל להיות מדריך יאגי אתה צריך לעבור דרך מז"י יש לי אחד שהיה איתי במחלקה ויצא על פרופיל רפואי והוא עכשיו עושה את הקורס והולך להיות מדריך יאגי בביסל"ח |
| Originally posted by MASTERsplinter אתה חייב להפסיק לקלל.. מזי? איך אני מגיע מהנחל להדרכת קורס יאגי?? |
אהה דיי דיי
כל אחד לפני הגיוס שלו אומר שהוא רוצה לעשות משהו חשוב ורציני
ואז כשמגיעים תכלס לשירות רוצים רק תפקיד כזה שכונתי "לאונן כל היום" 
הכי טוב לאונן 
אההה..
מתגייסים 2004/2005...
בעיה שלכם

בואנה לפי מה שאתם אומרים צבא זה באסה
אתם מכירים ישיבות טובות?
| Originally posted by Sm0keMachine אהה דיי דיי כל אחד לפני הגיוס שלו אומר שהוא רוצה לעשות משהו חשוב ורציני ואז כשמגיעים תכלס לשירות רוצים רק תפקיד כזה שכונתי "לאונן כל היום" ![]() הכי טוב לאונן |
| Originally posted by Hell_Copter אני דווקא מסתדר לא רע עד עכשיו ולא אוננתי בצבא אפילו פעם אחת |
| Originally posted by yaman בואנה לפי מה שאתם אומרים צבא זה באסה אתם מכירים ישיבות טובות? |
| Originally posted by Hell_Copter אני דווקא מסתדר לא רע עד עכשיו ולא אוננתי בצבא אפילו פעם אחת |
| Originally posted by Sm0keMachine סגרת 21 פעמיים ולא אוננת? |
| Originally posted by Sm0keMachine סגרת 21 פעמיים ולא אוננת? |
הי הטרד שלי
:
עכשיו עוד 30 יום אני מתגייס בול
יענו עוד 20 דקות זה 29
8.8 - זה התאריך
פשש הרבה צעירים פה...
אני משתחרר עוד חודש (לא כולל חפשש)..

| Originally posted by Triple-z פשש הרבה צעירים פה... אני משתחרר עוד חודש (לא כולל חפשש).. |
| Originally posted by YoraY הי הטרד שלי :עכשיו עוד 30 יום אני מתגייס בול יענו עוד 20 דקות זה 29 8.8 - זה התאריך |

| Originally posted by Hell_Copter קבל תיקון... עכשיו אחרי שחזרתי שוב הביתה זה הופך את זה לשלוש פעמים 21 רצוף... ועדיין לא הבאתי ביד |
| Originally posted by Hell_Copter לאן אתה מתגייס אחי? חבר'ה... בואו לנחל ![]() מי שיתגייס גם בנובמבר הקרוב יזכה להיות תחת פיקודי |
עכשיו יש לי שאלה.....
?בטירונות 03 - מה התדירות שחוזרים הבייתה
פעם ב...?
| Originally posted by YoraY עכשיו יש לי שאלה..... ?בטירונות 03 - מה התדירות שחוזרים הבייתה פעם ב...? |
שלום לכל הצעירים חיחיחי
נח"ל לא רע בכלל
אבל אם אתם מעוניינים בקרבי אני ממליץ לכם לשקול ללכת להנדסה קרבית (גדוד 603 כמובן)
עושים הכשרת חי"ר לכל דבר ובנוסף יש את כל ההתעסקות
עם המוקשים פומו"ת חומרי נפץ וכאלה
שזה ממש נחמד

| Originally posted by warpedd_ שלום לכל הצעירים חיחיחי נח"ל לא רע בכלל אבל אם אתם מעוניינים בקרבי אני ממליץ לכם לשקול ללכת להנדסה קרבית (גדוד 603 כמובן) עושים הכשרת חי"ר לכל דבר ובנוסף יש את כל ההתעסקות עם המוקשים פומו"ת חומרי נפץ וכאלה שזה ממש נחמד |
מתגייס ב
21/11/04
עדין לא יודע לאן
לומרת שאני רוצה לחיל ההנדסה
אלי