TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפוסט הראשון
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by markfeldman "חבורת הזבל" למבוגרים שבינינו... |
| Originally posted by eXeTik פשיייייייי, מי זוכר גם את "המוטרפים"? פז"מ... פז"מ... |

| Originally posted by Hell_Copter אני זוכר בכיתה א' או ב'גם היה קלפים כאלה של בברלי הילס מי זוכר? ![]() וגם היה את הקלסתרונים או משהו כזה משהו מגניב כזה ![]() אני יחפש יותר מאוחר את הפוסט הראשון שלי |
גם המדבקות של מורטל קומבאט
פוגים
סופרגול
וצבי הנינג'ה
התקופות לפי איך שאני פחות או יותר זוכר
גולות וגוגוים
המוטרפים וחבורת הזבל
צבי הנינג'ה
פוגים ==> כיתה ו' בדוק
| Originally posted by MasterP פוגים ==> כיתה ו' בדוק |
| Originally posted by Hell_Copter כיתה ו' שלי היה את הפליקים ואני זוכר את זה בבירור כי בדיוק עברתי לרעננה פוגים היה עוד מתי שגרתי ברמת השרון מקסימום בכיתה ה' שלי נגמר עידן הפוגים... אבל יש מצב לפני |
| Originally posted by MasterP אז אתה אומר יש מצב טוב שבצפון התקופות היו מאוחרות יותר הא? אני לא זוכר מתי נכנס הפוגים אצלנו אני יודע שזה עוד היה בכיתה ו' |
| Originally posted by Hell_Copter שמע אני לא זוכר מתי נכנס הפוגים אולי בכיתה ד' שלי או ה'... אבל מה שבטוח זה שאם זה היה בכיתה ה' שלי אז זה אומר כיתה ו' שלך למה אתה גדול ממני בשנה! |
| Originally posted by Hell_Copter אני זוכר בכיתה א' או ב'גם היה קלפים כאלה של בברלי הילס מי זוכר? ![]() |
חחחחחח פוגים
אני זוכר את זה גם וגם את חבורת הזבל וכל החרטא הזה
מישהו ממכם עשה פעם או היה בשאשאה
יעני שזורקים מלא פוגים וכל מי שתופס לוקח
אחחח הימים הטובים
מפחיד לחשוב איך רועי היה בכיתה ד

| Originally posted by m0sh מפחיד לחשוב איך רועי היה בכיתה ד |
חחח שאשא...
היינו עושים את זה עם גוגוים..
כל אחד בא עם שקיות של 200-300 גוגוים בסוף העונה של זה
וזורק...
כנ"ל גולות...
| Originally posted by KrazyDJs היינו עושים את זה עם גוגוים.. |
זהו סופי
כיתה ד היה פוגים
כיתה ה היה יויו עם לאגר

אז לא לבלבל!!
| Originally posted by Hell_Copter היינו? מתי הייתם עושים את זה? לפני שנה? |
| Originally posted by KrazyDJs לא אחי אתה מתבלבל שנה שעברה זה היה יוגי הו... |
| Originally posted by Hell_Copter זה לא יוגי הדוב? בכל אופן... הכוונה היא שאתה צעיר מת למקרה שלא הבנת |
בקצב הזה יהיה צריך לשנות את הנושא של התרד ל"המשחק הראשון שלכם" חח מה נסגר עם הנוסטלגיה
| Originally posted by DJ Alex E. בקצב הזה יהיה צריך לשנות את הנושא של התרד ל"המשחק הראשון שלכם" חח מה נסגר עם הנוסטלגיה |
lol 
| Originally posted by Hell_Copter שמע אלקס... אם זה מה שיעשה לך טוב אתה מוזמן לשנות את הנושא של הט'רד ל"המשחק הראשון שלכם"1 אבל זה רק אם אתה רוצה |
| Originally posted by DJ Alex E. גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכול אני לא מוד חח |
lol, pogim. you guys are killing me.
Last thing I remember from living in Israel were those "potato shotguns", everyone had. Oh my god, thinking about it now is definitely too much

| Originally posted by TranceGiant lol, pogim. you guys are killing me. Last thing I remember from living in Israel were those "potato shotguns", everyone had. Oh my god, thinking about it now is actually killing me |