TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ישששששש נקווה שישאר ככה!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
ואללה אם אתה ככה אמן שכול הנהגים יהיה ככה
| quote: |
| Originally posted by Origin כן מעשן...למען האמת מנסה להפסיק אבל לא משנה.... כמובן שסם "טראנסים"...איך אני אוהב את המילה הזאת.. וכן מריץ צחוקים .... אבל אבל לא לרמה כזאת שאני לא יכול להתרכז בנהיגה |
| Originally posted by Flotser א. לעשן באוטו זה מאוד מסוכן תחשוב אתה צריך בפתאומיות להסיט את ההגשה או משהו והסיגריה נופלת לך בין הרגליים ב. חברי הכנסת שהצביעו על החוק, כנראה חשבו, שאנשים בגיל שלך עד 21, לא באמת מודעים מספיק אם העיסוק שלהם עם החברים באוטו הוא ברמה שתוציא אותם מריכוז או לא ג. ושוב, ידוע שנהגים צעירים נוטים לעשות יותר תאונות, ולכן רוצים לצמצם את מספר הנפגעים |
צודק,
אבל בקטע הזה הם צודקים
אולי הם צודקים ... אבל הם הגזימו מאוד אם ה-2 אנשים עד גיל 21 !!!
| Originally posted by Origin אולי הם צודקים ... אבל הם הגזימו מאוד אם ה-2 אנשים עד גיל 21 !!! |
צודק
| Originally posted by yaman צודק |
שמעו... כל הויכוח הזה אולי נכון מבחינתכם...
אבל ת'כלס בלי נסיון על הכביש כל אחד לא יודע כלום מהחיים שלו
וואלה אני עשיתי תאונה כמה חודשים אחרי שהוצאתי רשיון ורק ככה קיבלתי את הנסיון איך לנסוע בגשם... כי מה שקרה זה שהחלקתי על הכביש לאורך הכביש ולא הצלחתי לבלום... ופשוט החלקתי על 20 קמ"ש לאוטו שהיה הרבה לפניי...
אני לא יודע כמה זה ישפיע על הנהגים הצעירים להסיע רק 2 באוטו... אבל זה די הגיוני... אומנם מבאס... אבל הגיוני
אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה
לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור
חוץ מזה... מבחינתי... כשהחוק הזה יחול על הנהגים החדשים... ישאר לי פחות מחודש בשביל לסיים את התקופה שלי בתור נהג חדש 
| Originally posted by Hell_Copter שמעו... כל הויכוח הזה אולי נכון מבחינתכם... אבל ת'כלס בלי נסיון על הכביש כל אחד לא יודע כלום מהחיים שלו וואלה אני עשיתי תאונה כמה חודשים אחרי שהוצאתי רשיון ורק ככה קיבלתי את הנסיון איך לנסוע בגשם... כי מה שקרה זה שהחלקתי על הכביש לאורך הכביש ולא הצלחתי לבלום... ופשוט החלקתי על 20 קמ"ש לאוטו שהיה הרבה לפניי... אני לא יודע כמה זה ישפיע על הנהגים הצעירים להסיע רק 2 באוטו... אבל זה די הגיוני... אומנם מבאס... אבל הגיוני אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור חוץ מזה... מבחינתי... כשהחוק הזה יחול על הנהגים החדשים... ישאר לי פחות מחודש בשביל לסיים את התקופה שלי בתור נהג חדש |
| Originally posted by m0sh רועי זה לא קשור לנהג חדש...כל נהג עד גיל 21 לא יכול לקחת יותר משניים... |
| הוועדה אישרה עוד כי נהג חדש עד גיל 21 יורשה להסיע שני נוסעים בלבד, וזאת כדי למנוע מצבים בהם קבוצת צעירים נוסעת יחד ונגררת לנהיגה פרועה |
| Originally posted by Hell_Copter אני מניאק אם אין פה אנשים שנסעו 4 מאחורה או משהו כזה לאו דווקא שהם נהגו... אבל נסעו כשיש עוד 5 אנשים בנוסף לנהג... שזה גם אסור |
אבל לא תפסו ..אז זה בסדר
הגבלה על הסעה של לא יותר מאשר שני נוסעים ברכב תגרום לכך שאותה קבוצת צעירים תצא בשני רכבים במקום ברכב אחד...פי 2 כלי רכב על הכביש, הסיכוי לתאונות גובר פי 2...
תיאוריה נחמדה
(תגובה של Ynet
| Originally posted by Origin לא מזמן אני זוכר חזרנו 6 אנשים שיכורים תחת(גם נהג)ממועדון בפיאט אונו מסריחה אבל לא תפסו ..אז זה בסדר |
| Originally posted by Hell_Copter ואתה מתפלא למה מוציאים חוקים כאלה?! באמת שאני לא מבין אותך... זה מסוכן לנסוע יותר מדי אנשים באוטו ובעיקר ששיכורים כולם... זה סתם לעשות שטויות שמע... אני לא בא להטיף לך או משהו אבל רק שתדע לך שיש איזה אחד שהתגייס איתי לנחל, והיה בגדוד אחר אומנם... אבל עם הרבה חברים שלי... והוא חזר איזה יום שישי אחד הביתה ועשה תאונה ומת על המקום כל הפלוגה שלו לא ידעה איזה כאפה נפלה עליהם... זה קטע כבד מאוד אני אישית לא הכרתי אותו... אבל זה מאוד קשה לשמוע על דבר כזה שקורה למישהו שביחד עם חברים שלך או שאיתך חי יום יום |
החוק הדפוק הזה של ההסעה של 2אנשים
חוק דווקא טוב שנותן עוד סיבה לאנשים צעירים לקנות רכב רודסטר בעל 2מקומות :} 
אף אחד לא מתחשב בנו! אלה שחוץ מפרייבט יש להם מסחרי ורוצים להסיע שמונה אנשים באוטו!! חוץ מזה אני לא מגיע איתו ליותר ממאה והשלדה שלו אחת החזקות (פולקסווגן טראנספורטר 86...) היחידים שיכולים להפגע מתאונה איתי זה הרכב שהיה מספיק מפגר להתקע בי... אבל באמת חוק דיי מפגר... אם אתה נהג כל כך דפוק שבאמת מקשיב לחבר'ה שלידך כל הזמן (פתח אותו!! סגור סקאלה!!! וכדומה...) אז אתה גם בן אדם דפוק וזה לא משנה אם ארבע יסעו איתך באוטו ויצעקו לך או שניים, אתה עדיין תעשה את אותן שטויות... משהו שבאמת היה יכול לעזור זה לעשות קורס בנהיגה מונעת, לדעת איך להתחמק מהחלקות, לא להסתחרר, להסתכל צעד אחד קדימה וכו'...
| Originally posted by Flotser א. לעשן באוטו זה מאוד מסוכן תחשוב אתה צריך בפתאומיות להסיט את ההגשה או משהו והסיגריה נופלת לך בין הרגליים ב. חברי הכנסת שהצביעו על החוק, כנראה חשבו, שאנשים בגיל שלך עד 21, לא באמת מודעים מספיק אם העיסוק שלהם עם החברים באוטו הוא ברמה שתוציא אותם מריכוז או לא ג. ושוב, ידוע שנהגים צעירים נוטים לעשות יותר תאונות, ולכן רוצים לצמצם את מספר הנפגעים |
אתם עם כל הנימוקים שלכם עשיתם לי מזל רע !!! קיבלתי דוח של250 ש"ח ו-6 נקודות..אל שלא שמרתי על הימין...למי שלא מבין לא נסעתי בנתיב הימיני כשה הוא היה רייק.
כוסססססס אאאאממממקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!
| Originally posted by Origin אתם עם כל הנימוקים שלכם עשיתם לי מזל רע !!! קיבלתי דוח של250 ש"ח ו-6 נקודות..אל שלא שמרתי על הימין...למי שלא מבין לא נסעתי בנתיב הימיני כשה הוא היה רייק. כוסססססס אאאאממממקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!! |
אני מכיר אחד שתפסו על חגורת בטיחות... על הדברים הכי מפגרים בעולם תופסים, אבל חבר שלי שסגר 180 לא תפסו... שוטרים מפגרים...
| Originally posted by Vortex_SA אני מכיר אחד שתפסו על חגורת בטיחות... על הדברים הכי מפגרים בעולם תופסים, אבל חבר שלי שסגר 180 לא תפסו... שוטרים מפגרים... |

| Originally posted by taltul אתה לא צודק...שוטריפ אינם מפגרים - הם הכי טובים ![]() סגרתי עם חבר שלי 196 בפיאט בראבו משהו בסט... זה מוקדם בבוקר אז היה לנו מזל ![]() תאמת זה היה חד פעמי... אותו חבר נטש את כל החבר'ה לפני כמה שנים אז כבר המון זמן שלא ראיתי אותו... |
כביש חד סתרי נתיב אחד כל החבר'ה בשיירה אתה רואה אותו עוקף מהשוליים ב160 כולו שמח
| Originally posted by Vortex_SA חבר שלי סגר 210 עם פג'ו 406... אין לו אלוהים כביש חד סתרי נתיב אחד כל החבר'ה בשיירה אתה רואה אותו עוקף מהשוליים ב160 כולו שמח |
| Originally posted by Vortex_SA חבר שלי סגר 210 עם פג'ו 406... אין לו אלוהים כביש חד סתרי נתיב אחד כל החבר'ה בשיירה אתה רואה אותו עוקף מהשוליים ב160 כולו שמח |