TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אוואטאר חדש לכולם!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by yaman מלברו לא טוב? |
| Originally posted by eXeTik קודם תשים את השקוף שהכנתי לך אחרי זה נדבר... ואם כבר סיגריות, אין על next אבל אני שותק- כבר שבוע בגמילה! |
| Originally posted by yaman שמתי... תודה רבה ואללה אחי יש לך כוח רצון חזק וזה טוב היום לקחתי החלטה שגם אני מתחיל להפסיק נקווה שיהיה טוב |

| Originally posted by eXeTik בשביל מה יש חברים לפורום ב-4:30 בלילה\בוקר? ![]() ובעניין הסיגריות- עישנתי כולה חצי שנה ועזוב עכשיו התמכרות פיזית, הכי קשה זה התעסוקה שזה מביא לך לא פלא שאנשים שמפסיקים אחרי שנים מסתובבים עם שקיות גזר אני אוכל כמו חמור עכשיו... זה פותח לך את החושים כמו לא יודע מה אז נכון- את את הכיך של הסיגריה שאחרי אבל אתה כלכך מתענג על האוכל... בכל מקרה- כל פעם שאני חושב על סיגריה אני הולך לרוץ\בטן\שכיבות שמיכה הכי חשוב למצוא תעסוקה, משהו שיחליף את הסיגריות וחוצמזה עשיתי גם התערבות עם ידידה שלי שאני אחזיק עד השיחרור שלה (3 וחצי חודשים) התערבנו על ארוחה בדיקסי... ומחפשים להוסיף להתערבות עוד איזה משהו שווה יש רעיונות? (חוץ מסטרפטיז) |
חחח
יש לך את זה ב 5 בבוקר
כדאי שתתחיל להתחבר בשעות האלה, יהיה יותר צחוקים בפורום 
| Originally posted by eXeTik חחח יש לך את זה ב 5 בבוקר כדאי שתתחיל להתחבר בשעות האלה, יהיה יותר צחוקים בפורום |
| Originally posted by yaman בכיף אח שלי.... לצערי אני דווקא עכשיו צריך ללכת לישון שיהיה לך לילה טוב ותודה רבה על האווטר המשופר נראה אותך גם מחר |
ואללה אני רואה ניפתחה פה קבוצת גמילה ....אני גם החלטתי שאני מפסיק לפני שבועיים ...מאז אני מעשן 2-3 סיגריות ביום..
אני הפסקתי במכה, אפילו לא שאכטה...
| Originally posted by eXeTik אני הפסקתי במכה, אפילו לא שאכטה... |
| Originally posted by yaman זו הדרך הכי טובה |
| Originally posted by Origin אני לא מסוגל...הסיגרייה על הבוקר הכי מושכת אותי !! ..תציעו לי שיטות להפסיק לגמריי ... |
| Originally posted by eXeTik ועזוב עכשיו התמכרות פיזית, הכי קשה זה התעסוקה שזה מביא לך בכל מקרה- כל פעם שאני חושב על סיגריה אני הולך לרוץ\בטן\שכיבות שמיכה הכי חשוב למצוא תעסוקה, משהו שיחליף את הסיגריות |
אתה אוהב לצטט !!! אהה??? בסדר קראתי את זה גם לפני...אבל זה לא ממש מתאים לי..!! כי אני רוב היום בעבודה...ואני לא יכול באמצע העבודה ללכת לרוץ או לעשות בטן !!
ובכלל הבעיה זה לא העיסוק ..אני מעסיק תצמי ולא מעשן...רק שהבעיה היא שכל החברים שלי מעשנים ואני לא יכול לשבת אתם ולראות אותם מעשנים !
לא קשור לכלום אבל לאן אני מעלה חתימה ואווטר כדי שאני יוכל לשים אותו פה?
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK לא קשור לכלום אבל לאן אני מעלה חתימה ואווטר כדי שאני יוכל לשים אותו פה? |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK לא קשור לכלום אבל לאן אני מעלה חתימה ואווטר כדי שאני יוכל לשים אותו פה? |
| Originally posted by Rising בשביל האבטר: Profile / Edit Options / (למטה) Avatar ---> Change Avatar תעלה תתמונה מהמחשב שלך... בשביל החתימה: http://elior.hostop.net/ilta/GM-july.gif תודה לאליאור על האכסון.. -- ד"א.. יא מניאק למה הפסקת את ההורדה ממני? |
Nice avatar...

משועמם אתה..
יעני אתה בא להראות שלא עשיתי פה עבודה על האבטר?
ברק הביא תתמונה הזאת וביקש ועשיתי..
מה רצית אני אעשה לה זקן צרפתי?
| Originally posted by Rising משועמם אתה.. |
| Originally posted by Rising יעני אתה בא להראות שלא עשיתי פה עבודה על האבטר? |
| Originally posted by Rising מה רצית אני אעשה לה זקן צרפתי? |