TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- 2 Y פרוייקט!
Pages (2): « 1 [2]
שמנים....קוקסינלים...ממש שכונה מה שהולך שם
הפרוייקט ירד לזנות הא?
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. שמנים....קוקסינלים...ממש שכונה מה שהולך שם הפרוייקט ירד לזנות הא? |
| Originally posted by Hell_Copter אתם יודעים איזה משפט הרי אתם רוצים לשמוע... מוזר... הנוער של היום |
עוד רוסייה וגם מזדיינת
| Originally posted by cluBBer עוד רוסייה וגם מזדיינת |
| Originally posted by eXeTik כן אה... תאכלס לא יוצא לי לראות את הפרוייקט יותר מדי (טוחן עבודה) אבל נראה דווקא סבבה, לךמרות שיש אחושרמוטה הגבלה לפרוייקט הקודם סירק זה הבדואית צ'ינו זה אלון והרוסיה המזדיינת קמילה |
| Originally posted by yaman סעעמק אין לי יס אלא כבלים אצלנו במיכאלה זה ככה: הבדואית - מלייקה צ'ינו - גרשון הרוסיה המדיינת - נוגה ואאחד אנלוגיה |
| Originally posted by eXeTik אני עובד בייס אני יכול לסדר לך מחיר אם אתה רוצה |
ואנ'לא יכולה לחבר כי יש לי בעיה בתשתית!סמעק
| Originally posted by princess cc וואלה אני עבדתי ביס,איפה אתה עובד? בכפ"ס? אניווי, לגבי הפרוייקט ה-1 אז בזמנו עשו לנו כנס לעובדים ואליענה הייתה אמורה להגיע ולתת איזה שואו קצר, הקטע שהתכנון היה לשדר קטעים לא מצונזרים לעובדי יס, אבל כל העניין הזה בוטל כי נאמר לנו שהקטעים הלא מצונזרים היו יותר גרוע מסרט כחול. יס אפילו שקלו לוותר על ערוץ פלייבוי ולשדר את הפרוייקט אחרי 22:00 בלילה [ סתם המשפט האחרון היה המצאה שלי, לא באמת נכון] p.s עכשיו אין לי יס ואנ'לא יכולה לחבר כי יש לי בעיה בתשתית!סמעק |
| Originally posted by eXeTik אני עובד בסניף ת"א ודי מוזר לי בעיות תשתית בר"ג בכל מקרה, גלשנו קצת... |
| Originally posted by princess cc אבל לא הבנתי ת'קטע של גלשנו קצת... |
| Originally posted by eXeTik הטרד על פרוייקט וואי והגענו לדבר על הורדות צמה... גלשנו |