TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אונס בטיאלוי..
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter ממש ממש לא קשור לחיים!! מה אני מצפה שהמאבטח יעשה? שאם הוא רואה שזה משהו שלא נראה לו כזה תקין שיפתח עין ואוזן לשירותים ולא סתם יעמוד שם כמו עציץ! סך הכל הוא מופקד לשמור על השירותים ועל הבליינים... לא לעמוד ולא לעשות כלום |
| Originally posted by yaman יש נשק???????? מה כבר הוא יכול לעשות נו באמת? הוא סה"כ עומד כמו טמבל מאבטח שירותים מה הוא יכנס ידפוק על הדלתות וישאל אם הכול בסדר? |
| Originally posted by Hell_Copter יוווווווווו איך אני שונא שאנשים מזיינים את השכל ככה!!!!! אני אומר לך מה צריך לעשות בתור אחד שעבד בחיים שלו כמאבטח במסיבות!!!!!!!! |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK מה שהוא עושה יום יום לאנשים בעלי חזות שחורה או סתם אנשים שהוא רוצה להציק להם בכניסה, מה שנקרא סלקציה |
| Originally posted by eXeTik נכנסה לשירותים לעשן?! מה זה השטויות האלה! אפשר לחשוב אסור לעשן במועדון, פינות עישון וזהו... שאני רק אבין, היא נכנסה לשירותים של ה-ב-נ-י-ם כדי לעשן איתו כי הם הרי לא יכלו לעשן בשום מקום אחר במועדון...?! |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK מה שהוא עושה יום יום לאנשים בעלי חזות שחורה או סתם אנשים שהוא רוצה להציק להם בכניסה, מה שנקרא סלקציה |
| Originally posted by Shahar ורועי ראסמי אמרו וצדקו, המאבטח לא יכול לעשות כלום אם הוא רואה שזוג נכנס מרצון.. אם הוא רואה שמישהו מנסה בכח להיכנס עם מישהי לשם אז סבבה הוא יכול להתערב אבל אם הוא רואה שזוג נכנס הוא לא יכול לעשות כלום אם בזין שלי להיכנס עם חברה שלי מיהוא שיגיד לי לא? הוא באמת לא יכול לעבור בכל תא ולשאול אם אנחנו נהנים.. בכל זאת הוא ראה שהזוג נכנס מרצונו... אז זה כבר בעיה של הבני זוג אם יש אונס! אם הבחורה נכנסה עם בן לשירותים זה בעיה שלה אולי המאבטח יכול להסתכל מה קורה בשירותים מחוץ לתאים.. אבל בתוך התאים זה לא אחרויותו כבר... כי אם המאבטחים היו מורשים לחטט בתאים היו מתחילים לבוא אליהם בטענות שזה נגד הפרטיות... |
| Originally posted by Hell_Copter מה אתה אומר... כל בעל מועדון והשגעונות שלו יש הרבה בעלי מועדון שלא מרשים שיזדיינו להם בשירותים אני זוכר מסיבה אחת בתכלת שאלה שעבדו איתי תפסו איזה שניים מזדיינים בשירותים והעיפו אותם כי יש בעלים שזה לא מתאים להם כל ליין והזין שלו! |
| Originally posted by Shahar מה מזה השטויות האלה זה מה שהיא אמרה היא נכנסה לשירותים כדי לעשן סמים איתו... אז היא צריכה לקבל תעונש על זה |
| Originally posted by Shahar ורועי ראסמי אמרו וצדקו, המאבטח לא יכול לעשות כלום אם הוא רואה שזוג נכנס מרצון.. אם הוא רואה שמישהו מנסה בכח להיכנס עם מישהי לשם אז סבבה הוא יכול להתערב אבל אם הוא רואה שזוג נכנס הוא לא יכול לעשות כלום אם בזין שלי להיכנס עם חברה שלי מיהוא שיגיד לי לא? הוא באמת לא יכול לעבור בכל תא ולשאול אם אנחנו נהנים.. בכל זאת הוא ראה שהזוג נכנס מרצונו... אז זה כבר בעיה של הבני זוג אם יש אונס! |
סתם שאלה:
אתם חושבים שכל התלונות שהיו עד כה על מקרי אונס שהתרחשו עד כה רק בטי אל וי
א: יפגעו בשם של המועדון ויגרמו בעקבות כך לפחות בחודשים הבאים לפחות קהל לבוא/פחות קהל קבוע לבוא
ב: ימשכו למקום אנשים שהתרשמו מהעובדה שיש חופש בקטע הזה של סקס והכל בטי אל וי ולפני החשיפה של הפרשות האלה נהיו מודעים יותר לדבר הזה
| Originally posted by KosmiK-G8 סתם שאלה: אתם חושבים שכל התלונות שהיו עד כה על מקרי אונס שהתרחשו עד כה רק בטי אל וי א: יפגעו בשם של המועדון ויגרמו בעקבות כך לפחות בחודשים הבאים לפחות קהל לבוא/פחות קהל קבוע לבוא ב: ימשכו למקום אנשים שהתרשמו מהעובדה שיש חופש בקטע הזה של סקס והכל בטי אל וי ולפני החשיפה של הפרשות האלה נהיו מודעים יותר לדבר הזה |
| Originally posted by eXeTik סמים?! פחחחחחחחחחח חשבתי מדברים על סיגריות... איזה תמים אני, מרוב הגמילה סיגריות נראה לי זה כל מה שיש לי בראש כמו שכבר אמרו... יש מועדונים שבנות לא נכנסות לשירותים של הבנים והבנים לא נכנסים לזה של הבנות |
**ייתכן ואני מדבר שטויות**
אם רוצים באמת לגמור עם זה, אז
במועדונים שיש שירותים נפרדים,
צריך פשוט לאסור לבנים להיכנס לשירותים של הבנות ולהפך,
כי על הספות לא יהיה אונס,
וגם נגיד בדרך לאוטו הבחורה יכולה להתחרט, ויש שמה אנשים
שירותים זה נגיש מדי וקרוב מדי לבר ולרחבה...
אבל יש כמובן את המועדונים שאין שירותים נפרדים
כמו למשל למון וזמיר...
אבל ב
TLV
זה נפרד אם אני זוכר נכון אז אפשר היה למנוע את זה
משהו על אותו עקרון...
תלחצו עליי
איזה שטות... למה כל האחריות על הבן, אין פה שום אקט של אונס
שניהם היו במצב של שכרות ולא ידעו מה הם עושים ויש מטילים את מלוא האחריות על הזכר.
| Originally posted by Flotser **ייתכן ואני מדבר שטויות** אם רוצים באמת לגמור עם זה, אז במועדונים שיש שירותים נפרדים, צריך פשוט לאסור לבנים להיכנס לשירותים של הבנות ולהפך, כי על הספות לא יהיה אונס, וגם נגיד בדרך לאוטו הבחורה יכולה להתחרט, ויש שמה אנשים שירותים זה נגיש מדי וקרוב מדי לבר ולרחבה... אבל יש כמובן את המועדונים שאין שירותים נפרדים כמו למשל למון וזמיר... אבל ב TLV זה נפרד אם אני זוכר נכון אז אפשר היה למנוע את זה |
| Originally posted by Shahar אחי מה קשר? אם אני וחברה שלי רוצים להזדיין בשירותים ושנינו נכנסים שמחים פנימה אין סיבה שלא יתנו לנו!!! היא והבחור נכנסו בסבבה לשירותים! הוא לא גרר אותה ולא משך אותה.. פשוט הם נכנסו כדי לעשן סמים...וזה נגרר לאונס היא פשוט לא הייתה צריכה להיכנס לעשן שם!! זה ה-כל! אם מישהי נכנסת לשירותים שתקח על עצמה לא צריכים למנוע מבן ובת להיכנס ביחד לשירותים אם שניהם רוצים פשוט שהבת תקח תסיכון וגם הבן במקרה שהוא נכנס עם כונפה |
אני מסכים עם התגובה של הבחורצ'יק,
הן לא יכולות להתחרט על משהן שהן עשו ואחר כך להאשים את הגבר שהן עשו איתו את זה..
אני בכלל לא מבין את הקטע של הסקס בשירותים, זה מלוכלך מסריח ולא נוח, אם כבר רוצים אפשר ללכת לאוטו, הרבה יותר נורמלי...
| Originally posted by itayd אני מסכים עם התגובה של הבחורצ'יק, הן לא יכולות להתחרט על משהן שהן עשו ואחר כך להאשים את הגבר שהן עשו איתו את זה.. אני בכלל לא מבין את הקטע של הסקס בשירותים, זה מלוכלך מסריח ולא נוח, אם כבר רוצים אפשר ללכת לאוטו, הרבה יותר נורמלי... |
| Originally posted by Flotser תלכו לאוטו אז, מה שנאי אומר שהשירותים זה נגיש מדי לשאר המועדון, ככה שהבחורה הייתה שיכורה ולא היה לה זמן להתחרט בדרך לשירותים, ושמה כבר היה מאוחר מדי |
| Originally posted by itayd אני מסכים עם התגובה של הבחורצ'יק, הן לא יכולות להתחרט על משהן שהן עשו ואחר כך להאשים את הגבר שהן עשו איתו את זה.. אני בכלל לא מבין את הקטע של הסקס בשירותים, זה מלוכלך מסריח ולא נוח, אם כבר רוצים אפשר ללכת לאוטו, הרבה יותר נורמלי... |