TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כנסו דחוףףף
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 וגם על עצמי אני לא מרגיש שום שינוי חוץ משערות לבנות בראש |
| Originally posted by yaman שים את הכובע שחבשת במסיבה עם מארק |

| Originally posted by KosmiK-G8 חחחחחחחחחחחחחחחח תודה אחי ![]() אני דווקא משתמש עכשיו בצבע לשיער של נטורל פורמולה... זה בעיה אבל כי אני כבר חצי קירח... לא נורא מחר יש לי תור אצל הרופא יש לי כאבים בפרוסטטה |
טוב אם זה מעניין מישו...
היום ה28.. כן הצו התייצבות שלי.. מה שזיינתי לכם תמוח עליו
החלטתי אתמול בלילה שאני לא הולך
למה דיברתי עם מישי בת איזה 18 וחצי.. חח עריקה אחת שמבינה בענייני צבא טיפה... בעיקר ענייני השתמטויות חח
בקיצורר הגעתי להחלטהה שאני לא מוכן ללכת היום בבוקר כי לא הייתי מוכן עם עצמי
חשבתי שהיתה לי תכנית מוכנה ותכננתי כבר מה להגיד אבל אני לא מספיק בטוח שזה יעבוד.. התייעצתי עם כמה אנשים ורובם אמרו לי שזה לא יעבוד
אני מדבר על מה שאלעד אמר לי לעשות
רציתי לדבר איתו על זה שוב בשביל להתייעץ איתו אבל הוא לא ענה לייי
סינון?? יכול להיות!! או שהוא סתם עסוק...
בקיצור ממה שהבנתי הצו הבא הוא צו אדום.. אז אני אלך אליו למה לא מתחשק לי שיבואו אלי הביתה משטרה צבאית לקחת אותי לכלא או משו
מקווה שעד הצו האדום אני יגבש לי תכנית בטוחה
בינתיים אני חושב על שיטת ההומו... והמצאה של ידידה שלי.. הומו מטורף
זהה עתידדד להצליחחחח
לא יהיה כיף להתלבש שוב כמו סטייליסט הומו :/ אני בכלל סקייטררררר בע לא רוצה ללבושש שובבב לי קופר גירלזזזז (היו ימיםםם) אבל זה חלק מהעבודה
נקווה לטובב
נתייעץ עם אנשים שמביניםםם בזהההה
אני רוצה להגידד תודהההה!!!!! למי שעזר ניסה לעזור וכו'
מי שעדיין חושב שיכול לעזור במשו שיכתוב משוווו
יאללה אוהב אתכם
המשתמט החמוד של הפורום.. שירן טל
מה אחי...פעם לבשת לי קופר גירלז ? 
סקייטר בוי?
| Originally posted by KrazyDJs מה אחי...פעם לבשת לי קופר גירלז ? |
אחי
אם אתה בונה על כך שתשתחרר על פרופיל 21
אל תשכח ש 21 זה אינו כשיר לשרת על בסיס פסיכולוגי
ואילו 24 זה לא כשיר מבחינה יכולתית-כלומר פיזית.
עם תשחרר על סעיף נפשי. לא יהיה לך נוח אחר כך. אם תרצה ללכת למוסד מכובד ולעבוד. וישאלו אותך מה עשיתה בצבא. תגיד השתחררת על סעיף נפשי.
זה לא נשמע טוב
.
הרבה יותר טוב אם תחושב קדימה ותנסה להשתחרר על 24.
במקום 21.
גם כך נדפקת בלימודים על ידי זה שהספקת.
לפחות היה לך 12 שנות לימוד
שזה גם משהו היום.
במקום להחליט מיד על 21. תחשוב אם אתה באמת צריך את זה
כי זה יכול לדפוק לך עוד יותר את החיים.
ובטח תעבוד במקום עם שכר נמוך כמו מקדולנס
במקום להתפתח לעתיד איכותי.
וחבל שאתה לא רוצה לעשות צבא.
הצבא מגבש אותך בתור בן אדם
מביא לך התנסות פעם ראשונה עם תנאים שונים
ועוד
הצבא נותן לך
ואתה מסבר.
חבל
אלי
| Originally posted by yaman סקייטר בוי? |
| Originally posted by AnthemFreak חחחחחחחחחחחחחחחחח כה הייתי פעם פוקימון |
| Originally posted by black mammmba אחי אם אתה בונה על כך שתשתחרר על פרופיל 21 אל תשכח ש 21 זה אינו כשיר לשרת על בסיס פסיכולוגי ואילו 24 זה לא כשיר מבחינה יכולתית-כלומר פיזית. עם תשחרר על סעיף נפשי. לא יהיה לך נוח אחר כך. אם תרצה ללכת למוסד מכובד ולעבוד. וישאלו אותך מה עשיתה בצבא. תגיד השתחררת על סעיף נפשי. זה לא נשמע טוב .הרבה יותר טוב אם תחושב קדימה ותנסה להשתחרר על 24. במקום 21. גם כך נדפקת בלימודים על ידי זה שהספקת. לפחות היה לך 12 שנות לימוד שזה גם משהו היום. במקום להחליט מיד על 21. תחשוב אם אתה באמת צריך את זה כי זה יכול לדפוק לך עוד יותר את החיים. ובטח תעבוד במקום עם שכר נמוך כמו מקדולנס במקום להתפתח לעתיד איכותי. וחבל שאתה לא רוצה לעשות צבא. הצבא מגבש אותך בתור בן אדם מביא לך התנסות פעם ראשונה עם תנאים שונים ועוד הצבא נותן לך ואתה מסבר. חבל אלי |
| Originally posted by eXeTik אין כמו תמיכה מהפורום לפני שיוצאים על קב"ן |
בהצלחה עם ה דבר שאתה רוצה לעשות במקום הצבא.
רק שתבין על כך שלא עשית צבא זה כבר סוגר לך דברים כאלה וכאלה..
בקשר לשאר הדברים של מקדולנס
הם היו תאורים
לצורך מחשבה בלבד 
מה זה סקייטר?
אחד שלובש בגדים גדולים כאלו?
כמו נלי הראפר? 
| Originally posted by Sm0keMachine מה זה סקייטר? אחד שלובש בגדים גדולים כאלו? כמו נלי הראפר? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני רוצה לציין שאני כבר שנתיים ושמונה חודשים בצבא ולכל משבא ומזבל לי תמוח שצבא מחשל אני אומר תמשפט הבא "רק משמשרת כלוחם או בתפקיד עורפי תובעני או כקצין מתחשל באמת מהצבא" אני יחתום לך שהצבא לא חישל אותי לא שינה אותי ולא עשה לי שום דבר ששנתיים ושמונה לא היו עושים לי באזרחות לא לטוב ולא לרע |
שמע... אני באמת לא יודע איך זה להיות ג'ובניק... אבל תאמין לי שירן שהצבא נתן לי חוויות מפה ועד להודעה חדשה!!
אמנם אני מדבר רק על קרבי וברור לי שזה לא מתאים לך... אבל שמע... יש את הרגעים שאתה אומר למה לעזאזל אני פהוהכל... ואתה כולך שבוז מת... אבל בטוטאל... אני יכול לפחות להגיד על עצמי שאני די מבסוט
תקשיב משפט מאוד חכם שה-סמ"פ שלי אמר לנו בתחילת הטירונות
"חצי שנה בצבא לא שווה 12 שנה בבית ספר"
אני עכשיו טיפה יותר מ 8 חודש בצבא... ועזבתי את הפלוגה שלי לפני כמה שבועות... ותאמין לי... המשפט הזה הוא אחד הדברים הנכונים ששמעתי!!
תחשוב שאתה קם הם שם, אתה הולך לצחצח שיניים הם שם, אתה הולך לאכול הם שם, אתה הולך להתקלח הם שם
וזה לא שהם סתם שם ולא קשורים אלייך, אלא הם איתך בכל הדרך ועוזרים אחד לשני... תאמין לי שזה ממש שווה את זה כל הקטע החברתי והכל
אני לא בא להרעיל אותך על צבא והכל... אבל אני מדבר איתך על הקטע החברתי בצבא ועל החברים הבאמת טובים שאתה יכול לרכוש כשאתה בצבא
זה בנוסף לנסיון בלחימה והתמקצעות על כל מיני דברים...
לפני שיריתי פעם ראשונה זה היה מוזר... אחרי זה זה היה כזה מרגש... וזה גם סוג של חוויה
עכשיו אני במצב שאני רק מת להשתמש בירי הזה על איזה מישהו שבא מולי ולא סתם מול איזה מטרת קרטון... אני אשכרה שאני בעמדת שמירה אומר לעצמי אני לא רוצה שישעמם לי... אני רוצה שיבוא איזה מישהו ויזרוק עליי בקבוק תבערה ואז אני יחורר לו את החיים
תאמין לי שאני מרגיש סיפוק מהשירות שלי עד כה... ועכשיו שאני יוצא לקורס מ"כים בכלל...
כמה שאני רוצה להיות מבצעי והכל ולהיות בקו... אני חושב שזה הרגשה מאוד טובה לקחת חבורה של שוקיסטים שאין להם מושג מהחיים שלהם ולהפוך אותם לחיילים ואז ללוחמים שאתה יכול לסמוך עליהם שישמרו עלייך בפטרול או במקום אחר בעיניים עצומות
יש משהו במה שאתה אומר רועי
זה ידוע שקרבי זה הכי סבבה
אבל יש אנשים, כמוני, שפשוט לא הייתי שורד שם שבוע
אם אץתה מקבל סיפוק מהשירות אז שיחקת אותה, רוב האנשים ממש ממש לא מקבלים סיפוק
אני אמנם לא קרבי, אבל אני גם מרגיש סיפוק ממה שאני עושה
ומן הסתם אין לי ברירה, והצבא באמת תורם לי המון בתחום המקצועי
וגם החברתי
בכל מקרה מה שהתכוונתי להגיד זה שכמו שרועי אמר, שחצי שנה בצבא משהו עם 12 שנים בתיכון
אז אני עשיתי חצי שנה קורס, ואני מרגיש כאילו עברתי יותר מאשר 12 שנה בתיכון
אין מה לעשות, המסגרות האלה, החדשות, הבוגרות, זה פשוט טוב
זה מבגר אותך, זה נותן המון לחיים
זה פשוט חובה
בוא תקשיב אחי...אני צעיר מת בצבא
אבל אחרי שאתה יושב בכלא יוצא לך לדבר עם אנשים...
אז תקשיב...בגלל שלא עשיתי 12 שנות לימוד..יתנו לך לעשות טירונות מיוחדת
ואתה תוכל לקבל תפקידים שבחיים לא תחלום עליהם
מה רע לעשות 5-9...ותוכל גם לעבוד בזמן שאתה 9 יום בבית רצוף...בלי לסגור שבתות וכאלה...
אחי אל תפסול סתם את הצבא..ואני אישית לא ממליץ לצאת 21 ..
כי שכנה שלי עובדת בכוח אדם..והיא תמיד מספרת לאמא שלי סיפורים על כמה שמים פס על אנשים עם 21 ... שלא לדבר שלפעמים יכולים לאסור עליך להוציא רישיון וכאלה...תחשוב טוב לפני מה שאתה עושה אחי
| Originally posted by DjChook אז אני עשיתי חצי שנה קורס, ואני מרגיש כאילו עברתי יותר מאשר 12 שנה בתיכון |
על מי אתם באים לעבוד? עלק חוויות...עלק מחשל... צבא זה בזבוז זמן, ראסמי אחד הדברים הכי פחות נעימים שעברתי בחיים, אם הילד לא רוצה להתגייס שלא יתגייס! רבאק הוא לא בנוי למסגרת של לימודים אז אתם מרעילים אותו על צבא? וכל הקטע הזה של 21 דופק ת'אזרחות,זה הכל בולשיט, אם אתה שווה משהו אתה שווה בלי קשר לצבא ואם אתה מאמין בעצמך ורוצה להצליח בחיים אתה תצליח כמו גדול! חוץ מזה שפרופיל 21 זה רפואי לכל דבר , בתעודת שחרור בכלל לא יופיע הפרופיל וחוץ מעבודות במוסדות ממשלתיים אפ'חד לא יכול לדעת על איזה פרופיל השתחררת!
שורה תחתונה מותק לך תראה קב"ן וסגור עניין
רועי אני שמח שאתה נהנה בצבא זה מוכיח שלא כולם מעבירים תשירות שלהם סתם ככה רק כדי שהשלוש שנים יעברו כבר (אני זה דוגמה טובה לזה) סתם שאלה אני רואה ויוצא לי לדבר עם לוחמים בבסיס שלי ויש דילמה מאוד מעניינת בקשר ליציאה או יותר נכון עיתוי היציאה לקורס מ"כים ועל זה מעניין אותי לדעת...
אין לך מין הרגשה בפנים (וזה שאלה רק על הרגשה לא ביקורת חס וחלילה שלי עליך אחי... זה באמת עניין אינדיבידואלי שפשוט ראיתי מאנשים שזה לפעמים מפריע להם וגורם להם לדילמות) שבעצם היציאה שלך עכשיו לקורס מ"כים אתה בעצם מוותר על שלוש וחצי חודש מהמסלול שבהם יהיו קווים ואם אני לא טועה גם מסכמים וסיום מסלול שלמעשה זה בסופו של דבר נחשב גם לאחד החלקים הקשים במסלול
אתה לא מרגיש בינך לבין עצמך מין תחושה של באסה שאתה לא עם אותם חברה ברגעים שלפי משאני שמעתי הם באמת הכי מחזקים והכי מחשלים (אני יודע שיש עוד הרבה רגעים כאלה אבל המסכמים נחשבים לחוויה הקשה האחרונה במסלול וזה מין לתת פוש אחרון לצבור חוויות וכאלה לפני שהופכים להיות לצעירים אחושילינג בחוד או במסייעת)
בקיצור היתה לך תדילמה של לצאת עכשיו למ"כים או להעדיף לצאת בתחנה הבאה בהזדמנות הראשונה שתהיה אחרי שייגמר המסלול וככה בעצם להעביר את כל המסלול עם הח'ברה שלך ואז לצאת למ"כים
| Originally posted by KosmiK-G8 רועי אני שמח שאתה נהנה בצבא זה מוכיח שלא כולם מעבירים תשירות שלהם סתם ככה רק כדי שהשלוש שנים יעברו כבר (אני זה דוגמה טובה לזה) סתם שאלה אני רואה ויוצא לי לדבר עם לוחמים בבסיס שלי ויש דילמה מאוד מעניינת בקשר ליציאה או יותר נכון עיתוי היציאה לקורס מ"כים ועל זה מעניין אותי לדעת... אין לך מין הרגשה בפנים (וזה שאלה רק על הרגשה לא ביקורת חס וחלילה שלי עליך אחי... זה באמת עניין אינדיבידואלי שפשוט ראיתי מאנשים שזה לפעמים מפריע להם וגורם להם לדילמות) שבעצם היציאה שלך עכשיו לקורס מ"כים אתה בעצם מוותר על שלוש וחצי חודש מהמסלול שבהם יהיו קווים ואם אני לא טועה גם מסכמים וסיום מסלול שלמעשה זה בסופו של דבר נחשב גם לאחד החלקים הקשים במסלול אתה לא מרגיש בינך לבין עצמך מין תחושה של באסה שאתה לא עם אותם חברה ברגעים שלפי משאני שמעתי הם באמת הכי מחזקים והכי מחשלים (אני יודע שיש עוד הרבה רגעים כאלה אבל המסכמים נחשבים לחוויה הקשה האחרונה במסלול וזה מין לתת פוש אחרון לצבור חוויות וכאלה לפני שהופכים להיות לצעירים אחושילינג בחוד או במסייעת) בקיצור היתה לך תדילמה של לצאת עכשיו למ"כים או להעדיף לצאת בתחנה הבאה בהזדמנות הראשונה שתהיה אחרי שייגמר המסלול וככה בעצם להעביר את כל המסלול עם הח'ברה שלך ואז לצאת למ"כים |
אתה מורעל נטו אחי
אבל אני שמח בשבילך על שתי דברים
גם כי אתה עושה משהו שאתה אוהב
וגם כי אתה באמת תורם למדינה הזאת
אני לא יכל להסביר כמה כואב לי לפעמים לשמוע אנשים שאומרים שהמדינה זבל והכל
אני בגדול אוהב את המדינה עם כל השחיתות שיש ועם הכל
אני חושב שעדיין יש פה המון דברים חיוביים שאם אנשים יפסיקו להסתכל רק על השלילי הם יראו טוב מאד גם את החיובי שיש פה...
אבל עם כל האהבה שיש לי מה אני תרמתי למדינה??
זה משאוכל אותי 4 חודשים לפני שאני משתחרר ויכול להיות שזה ימשיך לאכול אותי אתה לעומת זאת תמיד תוכל להגיד לעצמך שעשית משהו
ואני לא רוצה להקדים את המאוחר אבל בכלל אתה הולך לשדרג את עצמך לרובאי 08
ואני מאמין שתסיים לפחות 010 (סמ"בים
אם לא 012
...
ואתה באמת תורם הרבה יותר ממשאני אי פעם יתרום...
תמשיך ככה ! שלא תאכל את הייסורים שיש לי ועוד יהיו לי...
| Originally posted by KosmiK-G8 אתה מורעל נטו אחי אבל אני שמח בשבילך על שתי דברים גם כי אתה עושה משהו שאתה אוהב וגם כי אתה באמת תורם למדינה הזאת אני לא יכל להסביר כמה כואב לי לפעמים לשמוע אנשים שאומרים שהמדינה זבל והכל אני בגדול אוהב את המדינה עם כל השחיתות שיש ועם הכל אני חושב שעדיין יש פה המון דברים חיוביים שאם אנשים יפסיקו להסתכל רק על השלילי הם יראו טוב מאד גם את החיובי שיש פה... אבל עם כל האהבה שיש לי מה אני תרמתי למדינה?? זה משאוכל אותי 4 חודשים לפני שאני משתחרר ויכול להיות שזה ימשיך לאכול אותי אתה לעומת זאת תמיד תוכל להגיד לעצמך שעשית משהו ואני לא רוצה להקדים את המאוחר אבל בכלל אתה הולך לשדרג את עצמך לרובאי 08 ואני מאמין שתסיים לפחות 010 (סמ"בים אם לא 012 ... ואתה באמת תורם הרבה יותר ממשאני אי פעם יתרום... תמשיך ככה ! שלא תאכל את הייסורים שיש לי ועוד יהיו לי... |