TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום שלום
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by eXeTik איזה לבלבל את האוייב לא הכניסו את הבן של בוגי לצוף הצעיר המת הזה אז הוא בכה קצת לאבא ועכשיו משנים את המספרים האמת נחשפת... |
חחחחחח אצלי המספר מתחיל ב 5
ואני מחזור של 11/03
אבל יש לי פזם של חודש ושבוע...
ולי אין פזמ
לפי ההנפצה שאני שמעתי... זה מספרים של אנשים שמתו
ובכל אופן...
אני לא חושב שבודקים אם אתה צעיר לפי המספר האישי... כי אני מכיר מישהו שנת 85 שיש לו מספר של 52 משהו ועדיין לא נכנס...
לפי התאריך הוצאה זה גם קובע
ואתה תומר... מרץ 04!
| Originally posted by Hell_Copter לפי ההנפצה שאני שמעתי... זה מספרים של אנשים שמתו ובכל אופן... אני לא חושב שבודקים אם אתה צעיר לפי המספר האישי... כי אני מכיר מישהו שנת 85 שיש לו מספר של 52 משהו ועדיין לא נכנס... לפי התאריך הוצאה זה גם קובע ואתה תומר... מרץ 04! |
| Originally posted by warpedd_ חחחח כן הא טוב אני יכול להגיד שעשיתי שנת שירות |
| Originally posted by Hell_Copter לפי ההנפצה שאני שמעתי... זה מספרים של אנשים שמתו ובכל אופן... אני לא חושב שבודקים אם אתה צעיר לפי המספר האישי... כי אני מכיר מישהו שנת 85 שיש לו מספר של 52 משהו ועדיין לא נכנס... לפי התאריך הוצאה זה גם קובע ואתה תומר... מרץ 04! |
| Originally posted by DjChook ולי אין פזמ |
| Originally posted by Flotser לי יש פז"מ של יומיים ואפילו קיבלתי 11 שקל על כל יום חחח |
יש לי 0 יום פזמ
אבל אני מקבל 352.50 כל חודש כמו מניאק 
האמת אני אפילו לא יודע כמה אני בדיוק מקבל כרגע...
לפני 3 חודשים קיבלתי 352 עדיין...
ואז לפני חודשיים קיבלתי פתאום 1192
ואז חודש שעבר קיבלתי 550
מעניין כמה אני יקבל החודש...
| Originally posted by Hell_Copter האמת אני אפילו לא יודע כמה אני בדיוק מקבל כרגע... לפני 3 חודשים קיבלתי 352 עדיין... ואז לפני חודשיים קיבלתי פתאום 1192 ואז חודש שעבר קיבלתי 550 מעניין כמה אני יקבל החודש... |
| Originally posted by Sm0keMachine 1192?! בונה אחי זה הרבה כסף.. |
קרביים כבוד