TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עניין המוד
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
ואללה לא יודע אם יהיה לי זמן
תלוי מה זה זמן בשבילך
צבא כרגע בדצמבר אבל אני כרנאה הולך להיות שיננית ויהיה לי קדצ
אבל לא יודע
אני מניח שזה לא חייב להיות 24 שעות
ככה שאני יכול למצוא זמן
השאלה האמיתית היא מה עושים ואם זה באמת שווה
ואו ההצבעה בשיאה חחח
19 הצבעות
ואם ניקח בחשבון שלפחות חצי מהאנשים הצביעו בעד עצמם(24 חלקי 2 זה 12) אז נראה שרק 7 אנשים אשכרה הצביעו...מהתחלה זה היה רעיון די גרוע לדעתי כל ההצבעה הזאת
כי לדוגמא אנשים נואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות
אני דבק ברעיון ההתחלתי שלי,שהמוד הנוכחי יבחר את המוד הבא
ולא על פי איזה הצבעה מטופשת
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. ואו ההצבעה בשיאה חחח 19 הצבכות ואם ניקח בחשבון שלפחות חצי מהאנשים הצביעו בעד עצמם(24 חלקי 2 זה 12) אז נראה שרק 7 אנשים אשכרה הצביעו...מהתחלה זה היה רעיון די גרוע לדעתי כל ההצבעה הזאת כאילו מה אנשיםנואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות אני דבק ברעיון ההתחלתי שלי,שהמוד הנוכחי יבחר את המוד הבא ולא על פי איזה הצבעה מטופשת |
לא נראה לי שהייתי נבחר בכל מקרה
אבל בכל מקרה גם אני קיים
חבל שלא שאלו
מי מועניין להיות מוד
ומה הדברים שהוא צריך לעשות
למשל יש כמה וכמה אנשים שהם לפני גיוס
וזה לא מתאים להם
באמת חבל שהרשימה כל כך ארוכה
אי אפשר לבחור מוד בצורה כזאת.....
צריך לשאול מי רוצה להיות מועמד, ולעשות טרד חדש.....
או שחן יקבע את המועמדים או את המוד או לא יודע מה......
אבל בכל מקרה, הרעיון הכללי הוא לצמצם את הבחירה.... 
נ.ב.
הופה! מישהו הצביע בעדי! תודה רבה! 
צאו מזה
זה החלטה של רועי
| Originally posted by DjChook צאו מזה זה החלטה של רועי |
| Originally posted by DJ Alex E. ואו ההצבעה בשיאה חחח 19 הצבעות ואם ניקח בחשבון שלפחות חצי מהאנשים הצביעו בעד עצמם(24 חלקי 2 זה 12) אז נראה שרק 7 אנשים אשכרה הצביעו...מהתחלה זה היה רעיון די גרוע לדעתי כל ההצבעה הזאת כי לדוגמא אנשים נואשים פה בפורום יכולים לבקש מחברים שירשמו לאתר רק כדי להצביע בשבילם והתוצאות יהיו בכלל לא אמינות אני דבק ברעיון ההתחלתי שלי,שהמוד הנוכחי יבחר את המוד הבא ולא על פי איזה הצבעה מטופשת |
וואי שמעו איזה סיפור...אני נכנס לטרד בא להצביע וזה...
מצביע לרונן
...מרענן לי ת'טרד רואה את ההצבעות ו...3 אנשים הצביעו עבורי...
בואנה השתגעתם או מה...גרמתם לי פה להתרגשות יתר...בחיים לא קרה לי משהו כזה שמישהו הצביע לי...עשיתם לי ת'יום...לא בגלל הבחירה של מוד אלא בכלל הבחירה עצמה...אני חוזר בחיים לא כיבדו אותי ככה...
לכן לראות את המספר 3 עכשיו ליד הכינוי שלי גורם לי להרגיש שאני שווה משהו בחיים האלה...
אז תודה רבה רבה לכל מי שהצביע...
{לא האמנתי בהתחלה}
ועכשיו נדבר לעניין...
פעם בקופץ לי אץ הרעיון למה לא לנסות את זה...מצד שני זה שאתה מוד מעביר עלייך אחריות רבה...כדי שלא סתם נדביק לו שם "מוד" וזהו אלא שיעשה מה שהוא צריך לעשות...
לגבי המוד העכשיוי....אני אישית חושב שאינו קיים בכלל...כן כן צ'וק אל תלעב אבל אתה לא ממש מוד...זה שאתה טוחן צבא כמו חמור זה לא אומר שלא צריך להחליף אותך...היה צריך להחליף בכלל עוד בזמן שהתחלת עם כל הטחינות...הרי מוד צריך להיות תמיד מוד ולא להעלם...זה שאתה בצבא זה בעיה שלך ולכן תמיד אם ידוע למוד עצמו שהוא עומד להעלם לזמן מה צריך להחליף זמנית או שבכלל כי ככה העסק לא עובד...
כמה טרדים שאנשים פתחו פה הפכו למזבלות...ת'כלס זה קורה עם כל טרד שלישי אם אני לא טועה...פשוט אני בתור אחד שנרשם לעוד הרבה פורומים ולא בהכרח מוזיקאליים יודע שברמת העיקרון כל פובט שלא קשור צריך לעבור ביקורת של מוד...
נגיד פעם הייתי חבר של איזה פורום שלא אחשוף את שמו אז שם נגיד אנשים כמו ימאן (מצטער אם אני פוגע...אני לא נגדך!) למשל היו מעיפים מזהירים אותם על הפוסטים מסוג שהוא עושה פה ולאחר 3 אזהרות מעיפים מהפורום...
ולא היה כמעט אף פעם שטרד שינה נושא...תכלס זה גם קצת בעיה של הפורום עצמו שהינו מעין פורום כל-בו כאשר כל טרדיפ שאותו אגף לא משנה אם זה מוזיקה או סתם סיפורי סבתא...
לדעתי זה קצת חיסרון של הבורד הזה...אבל חפיף אפשר לחיות עם זה בתנאי שיש מוד ומוד רציני ויודע בישביל מה הוא נמצא בפורום...
לדעתי הוא לא חייב להיות ספאמר אבל חובה עליו להיכנס כל היום ולסדר את הפורום ולמחוק את כל הפוסטים לא קשורים...
יש מצב אשנים לא יבינו אותי כי פשוט לא רגילים למשמעת מן הסוג זה...אבל זה המצב שרוב הפורומים ברשת...
אתן דוגמא קטנה:
שלדעתי ILTA PROFIL אתם בטח זוכרים את הטרד של ה
טרד נפלא רק מה הפך לאיזו מזבלה של סיפורי צבא ו"מה אחי? מה קורה איתך?" אני גם לא ממש הבנתי אז למה אנשים רשמו סתם...כי עוד לא הייתי רגיל למצב שבו המוד אינו קיים...
תגידו מה שאתם רוצים לדעתי זה לא בסדר...הרי בסופו של דבר זה אל איה צ'אט אלא פורום...
אם בא לכם לשאול מה מצב תשאלו באי סי קיו...זה לא בעיה הרי...
נכון או לא? 
ככה גם הפורום יהיה הרבה יותר איכותי ו"נקי" יותר מהודעות סרק...
אני לא אומר שאסור לפלוט פה ושם מילה או שתיים אבל למה להגזים?
תכלס אם היה מוד ומוד שיודע מהחיים שלו אז המצב היה שונה...
טוב תחשבו על מה שאמרתי ותגיבו...נראה מה "עם" חושב על נאמר
שמע לחן יש קורס שבגלל זה הוא נטחן..
ובקרוב הוא יחזור להיות בבית כל היום
חוצמיזה מי ישמע איזה עבודה יש לעשות פה בתור מנהל?
זה לא כזה דחוף..
בכל מקרה אם מוש לא הצביע לעצמו הוא היורש
נכון לרגעים אלו..
טוב נשבר לי הזין
חבר'ה , צאו מזה
מי שבאמת ירצה להיות מוד, יצטורך להגיד לי ואני אשב על זה עם רועי מהסיבה הפשוטה שרועי שם אותי פה ויש לו עדיין את כל ההרשאות על הפורום הזה והוא אחראי פה הרבה יותר ממני
אני אפילו פעם אחת עוד לא דיברתי עם סוואמפר וכו...
בכל מקרה, צאו מזה, לא עולה שום מוד חדש, לא לפני שזה מאושר עם רועי לפחות
ו... מבחינתי גם ככה מאז ומתמיד זה יהיה מוש
תכלס חן צודק
ובנוסף כל הרעיון הוא לתת יתרון לאנשים הותיקים
יאללה מוש הקוף לרשות המוד
| Originally posted by DjChook טוב נשבר לי הזין חבר'ה , צאו מזה מי שבאמת ירצה להיות מוד, יצטורך להגיד לי ואני אשב על זה עם רועי מהסיבה הפשוטה שרועי שם אותי פה ויש לו עדיין את כל ההרשאות על הפורום הזה והוא אחראי פה הרבה יותר ממני אני אפילו פעם אחת עוד לא דיברתי עם סוואמפר וכו... בכל מקרה, צאו מזה, לא עולה שום מוד חדש, לא לפני שזה מאושר עם רועי לפחות ו... מבחינתי גם ככה מאז ומתמיד זה יהיה מוש |
טוב נו, אין לי בעיה סבבה
תאמת חזרתי לפה שביל חן ועוד כמה
והוא זוכר את התנאי שאמרתי לו בשביל שאני יחזור
אבל חזרתי בלי זה...לא נראה לי יהיה לי בעיות לנהל את החלקה הזאת למה אני ג'ובניק עם פרופיל 45
חוץ מכמה חופשות לים המלח באמצע הצבא אין שום סיבה שאני לא יצליח
אז איך שאתם רוצים
לא אכפת לי 
.
טלטול לשלטון !!! 
תודה למי שהצביע לי, כולה 2
אבל אני תומך בדברי רועי וחן
תפסיקו עם הדבר הזה
עם הרצון לשלוט
חוץ מעוד כמה אפשריות זה לא יתן לכם שום דבר
ות'אחלס צריך בן אדם עם וותק ושנמצא פה הרבה
ושלא ישבר באמצע ויגיד
"די, נמאס לי"
למרות שניראה לי שאף מוד עכשיו לא אמר את זה..:]
רות סוף
ולילה\בוקר טוב
| Originally posted by Sniper תודה למי שהצביע לי, כולה 2 אבל אני תומך בדברי רועי וחן תפסיקו עם הדבר הזה עם הרצון לשלוט חוץ מעוד כמה אפשריות זה לא יתן לכם שום דבר ות'אחלס צריך בן אדם עם וותק ושנמצא פה הרבה ושלא ישבר באמצע ויגיד "די, נמאס לי" למרות שניראה לי שאף מוד עכשיו לא אמר את זה..:] רות סוף ולילה\בוקר טוב |
| Originally posted by Sm0keMachine טלטול לשלטון !!! |
טל אחי זה לא שהוא אמר "די נמאס לי" חן פשוט בקורס ומה לעשות בקורס אי אפשר לעשות מה שבראש שלך
הוא אוטוטו מסיים את הקורס, תקן אותי אם אני טועה, והוא יחזור וילך לממר"ם יעשה זנות כמו שצריך:]
ויוכל לטפל בהכל..
אז בינתיים לדעתי שאין מוד זמין ושיכול לטפל בהכל
שכל אחד יהיה אחראי למעשיו ושיפסיק לעשות ספאמ ולפתוח 10000 טרדים על אותו נושא וככה המצב יהיה פה הרבה יותר טוב
אני נתתי לטל למרות שהוא יחסית בין החדשים פה
למרות שגם אלי בא מאד בחשבון כי הוא תורם מלא לפורום במיוחד הרדיו
אבל הוא בצבא
ורונן גם סבבה אפשרי חזר להיות פעיל פה...
אני מבחינתי לא מפריע לי כל הטראדים הלא קשורים
אני פשוט לא קורא אותם
אני מאד תומך במה שטל אמר
אני פעיל בעוד פורומים חוץ מזה ושם המודים עוברים כל יום על ההודעות וזה הכי טוב
ו
ILTA PROFILE
זה הדוגמא הכי טובה טראד שהיה אמור לשמש רק לתמונות הפך לשיחת היום...
| Originally posted by Hell_Copter yaman... יש משהו שאני רוצה להגיד לך... תפסיק לשים פוסטים של מילה אחת כמו "סבבה" או "מגניב" או "צודק" אם יש לך משהו להגיד תגיד, אל תצדיק אנשים סתם על ידי מילה אחת כדי לצבור עוד פוסטים |
| Originally posted by taltul מה קשר רצון לשלוט????? העניין הוא שהמוד העכשיוי פשוט לא עושה את מה שצריך כבר מספר חודשים ואתה מדבר פה על שלא יגיד "די נמאס לי" אבל זה בעצם מה שהוא אמר... |
| Originally posted by -CosmicFire- אני נתתי לטל למרות שהוא יחסית בין החדשים פה למרות שגם אלי בא מאד בחשבון כי הוא תורם מלא לפורום במיוחד הרדיו אבל הוא בצבא ורונן גם סבבה אפשרי חזר להיות פעיל פה... אני מבחינתי לא מפריע לי כל הטראדים הלא קשורים אני פשוט לא קורא אותם אני מאד תומך במה שטל אמר אני פעיל בעוד פורומים חוץ מזה ושם המודים עוברים כל יום על ההודעות וזה הכי טוב ו ILTA PROFILE זה הדוגמא הכי טובה טראד שהיה אמור לשמש רק לתמונות הפך לשיחת היום... אחרי שקפצה לי הנקודה הזאת עלה לי הקטע הזה בראש שסיבות הרשמותו לפורום משונות קצת ואני בטוח שכולכם פה מבינים למה אני מתכוון לפחות הוותיקים יותר |
רועי
במקום להתעצבן תסתכל על זה ככה
בזכות הטרד המטופש הזה כתבתי כמה מהפוסטים היותר מטופשים/מצחיקים
וכשחן המוד שלנו חזר אחרי שנה שהוא לא היה פה הוא נשפך מצחוק לפחות פעמיים מהפוסטים האלה אז בסוף הכל לטובה
אני צריך לקבל איזה תפקיד רשמי בפורום
משהו שיהיה אחראי על הצד הקומי/שרוט/מופרע של הטרדים
יעני אם נגיד מישהו כמו אריק יכתוב לחן
סבבה אחי אני יבוא אליך כבר
אז אני ישנה את ההודעה למשהו מפולפל יותר כי זאת הודעה משעממת מדי ואני מפחד שמשקורה את זה ירדם
אז נשנה ל-
סבבה פשושי אני אצלך עוד רבע שעה להגיד לאמא שאני לא חוזר היום?
....
מה אתה אומר ?