TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חברים של יובל פה~~
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by eXeTik וואלה צודק, אבל עדיין... הוא יוצר ענק, נוסיף לזה גם שהוא (בד"כ) מתקלט סוף יש לו בחירת טראקים מטורפת ותאכלס- הייתי רוצה שכוסיות ירקדו כמוהו |
| Originally posted by YuVaL שמעתי אותו אז בגני התערוכה שטיסטו הגיע לשם פעם ראשונה לא מה שהיה לא מזמן... היה סוףףףףף הייתי שיא העייף ולא יכולתי להפסיק לרקוד |
| Originally posted by DJ Alex E. אני גם הייתי שם ואני לא מסכים איתך...דווקא לא ממש נהנתי בסט שלו אולי רק הרבע שעה הראשונה היתה בסדר השאר היה על הפנים לדעתי...ומאז יצא לי לשמוע אותו עוד כמה פעמים ודעתי עליו בתור דיג'יי לא השתנתה:הוא על הפנים!!! בתחום היצירה הוא גם לא כזה תותח רוב הטראקים שלו נשמעים די דומה,הוא לא מנסה לעשות דברים חדשים.מה שכן אני נותן לו קרדיט עליו זה שהוא מצליח למצוא ווקאליסטיות מדהימות בלעדיהן הוא לא היה שווה כלום כי הצד האינסטרומנטלי שלו די צולע.... |
| Originally posted by DJ Alex E. אני גם הייתי שם ואני לא מסכים איתך...דווקא לא ממש נהנתי בסט שלו אולי רק הרבע שעה הראשונה היתה בסדר השאר היה על הפנים לדעתי...ומאז יצא לי לשמוע אותו עוד כמה פעמים ודעתי עליו בתור דיג'יי לא השתנתה:הוא על הפנים!!! בתחום היצירה הוא גם לא כזה תותח רוב הטראקים שלו נשמעים די דומה,הוא לא מנסה לעשות דברים חדשים.מה שכן אני נותן לו קרדיט עליו זה שהוא מצליח למצוא ווקאליסטיות מדהימות בלעדיהן הוא לא היה שווה כלום כי הצד האינסטרומנטלי שלו די צולע.... |
אני אוהב את היצירות שלו ממש .
אבל חובה לציין שפטר ראופר עזר לו הרבה בדיסק האחרון שלו ובכלל.
ופטר ראופר הוא מלך ההאוס הבלתי מעורער לפי דעתי
| Originally posted by FederalBI אני אוהב את היצירות שלו ממש . אבל חובה לציין שפטר ראופר עזר לו הרבה בדיסק האחרון שלו ובכלל. ופטר ראופר הוא מלך ההאוס הבלתי מעורער לפי דעתי |
אממ כמובן שויקטור קלדרון אצלי במקום השני אבל אף לא שמעתי על שיתוף פעולה בינו לבין עופר ניסים
יווו לא ידעתי מנגנים את עופר ניסים גם בחו"ל
אני יושב כמידי יום ומקשיב לרדיו
XTC.RADIO.LONDON
http://206.19.69.69:443
פתאום אני שומע יצירות של עופר ניסים
עכישו היה את
somedays 
אני שמעתי שיש לעופר בכלל מפיק שעושה לו את הטראקים...
לפי דעתי אתה צודק.
ולפי מה שאני חושב לא רק מפיק אחד יש לו
| Originally posted by FederalBI לפי דעתי אתה צודק. ולפי מה שאני חושב לא רק מפיק אחד יש לו |
| Originally posted by yaman מה מפיק? הגזמתם |
| Originally posted by FederalBI נראה התבלבלת בהגדרה של מפיק או שאני לא מבין אותך הכוונה במפיק אחד שיוצר מוסיקה מפיק אותה. |
| Originally posted by Viperon נוו זה מה שאני מתכוון |
| Originally posted by FederalBI לפי דעתי אתה צודק. ולפי מה שאני חושב לא רק מפיק אחד יש לו |
יאללה מה נהייה איתכם ?
במקום לצחוק עליו איזה אהבל הוא יצא בקליפ אתם מתווכחים!!
אני מקווה מאד שהבעלים של הדום לא שילמו לו אחרי זה.תחשבו על זה שהם שילמו שישים דיסק ושירקוד איזה מפגר....

*Edit*
וגם שיקפוץ לו הדיסק באמצע

| Originally posted by DJ Alex E. אני???למה אמרת אני?זה יאמאן כתב את זה... ...רגע לא הבנתי משהו Viperon=yaman ??? |
| Originally posted by taltul ?וואי חבר'ה מה יהיה קודם אמרתם שרוברט לא עושה כלום אלא רק רושם את השם שלו בטראקים - עכשיו עופר ניסים... נו מה אתם רציניים? מה זה הבולשיט הזה...מה אתם אומרים סתם להביא שום הוכחות מובהקות??? לא יפה...ליצור זה עבודה קשה אחושרמוטה - וסתם להגיד שבן אדם לא עושה כלום בזמן שפועל המצב ההפוך קצת לא מנומס ולא מקובל... תבדקו קודם את הנושא... ...נ''ב: שמועות זה דבר רע |
| Originally posted by Viperon נוו זה מה שאני מתכוון |