TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יצאתי לגיבוש טייס!!!
Pages (2): « 1 [2]
אורן אחי, ברור שיש צד טוב והכל
וגם קצונת חי"ר היום מקבלים המון כסף... זה הכל בסופו של דבר תלוי ברמת סיכון שאתה נמצא, נניח מג"דים וכו' מקבלים בוחטה.. ות'יודע מה בסכומים של צבא 1000 2000 שקל זה לא הרבה כ"כ... אני יתן לך לדוגמא את המפקד שלי שהוא רס"ן עם תואר שני, את התואר השני הוא עשה על חשבונו מרוויח את ה 16 נקי.. והוא כולה בן 30.. אבל תחשוב על הצד השני שוואלה אין לו דאגות על הראש אבל הוא חייב לצבא... כל דבר קטן יכולים להקפיץ אותו וכל דבר הוא מעורב.. וזה פוגע בחיי המשפחה, החברה וכו'..
פרינסס
אני אומר מנסיון שלרוב לא מקבלים את רוב הטייסים לאל-על אחרי השיחה שהיתה לי עם הטייס ההוא זה קצת פיתח לי מחשבה בראש.. וואלה אני לא ממציא, עובדה.. טייס בצה"ל בקבע אמר את זה בעצמו
וואלה אח שלו כל הכבוד על זה שסיימת את הגיבוש
באמת אשרייך
ואלעד תפסיק לקדוח... מה אתה מדבר פה על משכורות של מג"דים
מי אמר בכלל שהוא יהיה קצין ואם יהיה קצין מי אמר שהוא יעבור את הסג"מ?
קיצר... סתמו את הפה וזהו 
אורן... בוא לנחל... נקמבן אותך
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter וואלה אח שלו כל הכבוד על זה שסיימת את הגיבוש באמת אשרייך ואלעד תפסיק לקדוח... מה אתה מדבר פה על משכורות של מג"דים מי אמר בכלל שהוא יהיה קצין ואם יהיה קצין מי אמר שהוא יעבור את הסג"מ? קיצר... סתמו את הפה וזהו ![]() אורן... בוא לנחל... נקמבן אותך |
| Originally posted by HyPeRSoNiC ובקשר לנח"ל... ואללה אני לא יודע כמה אני רוצה להיות בחי"ר.... לא מושך אותי במיוחד.... לא יודע למה.... בגלל שסיימתי גיבוש טייס, אני גם יכול להתקבל לצנחנים או דובדבן (אחד מהם בטוח, השני לא ממש בטוח.... לא זוכר מה הסבירו לי שם) בלי גיבוש.... אבל בינתיים יש לי עוד זמן עד הגיוס... נראה כבר מה אני אעשה |
אני קצת סוטה מהנושא ....חייל חימוש ...אני אתודעי שמיועד לחייל חימוש יש למישהוא מוסג מה זה .. ומה עושים שם ?
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח הצחקת אותי עכשיו אתה לא יודע כמה אתה רוצה חי"ר... אבל אתה אומר שאתה יכול להתקבל לצנחנים מותק... צנחנים זה בדיוק כמו נח"ל רק עם אנשים פחות טובים... כי יש לך ים אנשים שחושבים היי עברתי גיבוש לא משהו קשה, אני שיא הגבר, ואני לא רואה ממטר אף אחד |
| Originally posted by HyPeRSoNiC ונכון........ צנחנים זה כמו נח"ל..... רק שצנחנים זו יחידה יותר מובחרת, יותר קשה להגיע אליה, ועושים שם קורס צניחה... |
| Originally posted by Hell_Copter יחידה יותר מובחרת זה ממש לא... כל הגדודים אותו דבר בדיוק... וזה בולשיט הגיבוש הזה ככה שקשה להגיע אליה... לא ממש... וגם גדוד 50 של הנח"ל בני משקים עושים קורס צניחה... מה הפואנטה? וואסח נטו... אחד הדברים הכי לא שימושיים בעולם... |
| Originally posted by Sniper מממממ לא רק גדוד 50...:] יש כאלה שמספיק מקומבנים במפקדה שבקרוב ככל הניראה יצאו לקורס צניחה אהממ אהממ... רמז רמז :]]] |
חחחח אני מנסה כמה שיותר להוציא את עצמי לצ'ופרים עכשיו
כל עוד אני בקשר טוב עם הקצין קורסים, יש מצב שאני עובר להיות הרל"ש של מג"ד יחס"ר
אני רק מחכה למצוא לי מחליף ואז קראו לי חיי טוב:P
בכל אופן בא טוב מאוד כנפ"צ!!!:]
חחח
| Originally posted by Sniper חחחח אני מנסה כמה שיותר להוציא את עצמי לצ'ופרים עכשיו כל עוד אני בקשר טוב עם הקצין קורסים, יש מצב שאני עובר להיות הרל"ש של מג"ד יחס"ר אני רק מחכה למצוא לי מחליף ואז קראו לי חיי טוב:P בכל אופן בא טוב מאוד כנפ"צ!!!:] חחח |
| Originally posted by Origin אני קצת סוטה מהנושא ....חייל חימוש ...אני אתודעי שמיועד לחייל חימוש יש למישהוא מוסג מה זה .. ומה עושים שם ? |

| Originally posted by MasterP אחי אני קצין בח"א ולי יהיה קשה מאוד לצאת לצניחה. בעצם הייתי אומר כמעט בלתי אפשרי. אחי אם אתה מתקמבן לכנפ"צ (לא מריקושט) אני תופס ממך מלך |