TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מישהו רוצה לנסוע לאיביזה פה?
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by m0sh וחן אתה קוקסינלללללללללללללללל אני לא מאמין אליך נאפה כן? איביזה לא? מאפן |
| Originally posted by Sm0keMachine תכלס איביזה אוכל את איה נאפה בלי מלח! |
| Originally posted by taltul יותר נכון אפילו בלי לבשל...!!! |
| Originally posted by Sniper אני גם טס באוקטובר לאיים הקאנרים!!!:]]]] הולך להיות משהו משוגע אגב MasterP מותר לסוע יותר מפעם אחת בכל השירות.. אם אני לא טועה אתה יכול לטוס פעם בשנה או משהו כזה |

| Originally posted by MasterP אני גלעד אגב... ![]() חבל סתם ללחוץ על האלט ושיפט רק כדי לכתוב את הניק שלי באנגלית בכל אופן אני מכיר שמותר פעם אחת בשרות סדיר (לא קשור לקבע) ושמעתי גם על אחת לשנה.... זה לא נכון שאלתי את הגורמים הרלוונטיים |
גילעד אחי אתה טועה
מותר פעם בשנה
אני בשלישות, תאמין לי שאני יודע
לא מעניין אותי איביזה כי לא מעניין אותי מסיבות טראנס גדולות עכשיו
וזה ים כסף.
קמצןןןן
המזל שלי גובר מרגע לרגע
שאלתי עוד אחת שרציתי לשאול שבוע לפני אבל לא היה לי את המספר
והופה היא הזמינה כרטיסים לנאפה יום לפני
מוש, עכשיו אתה נזכר ?
לפני חודש כבר רציתי לנסוע לאיביזה.
| Originally posted by DjChook לא מעניין אותי מסיבות טראנס . |
| Originally posted by KosmiK-G8 אז לך תהיה המוד של פופ אדיקט או בריטני ספירס אדיקט או תכנות מחשבים אדיקט אבל למה פה???? סתם חלקתי איתכם את המוזרות של הרעיון שהבן אדם שהוא המוד פה בכלל לא מקשיב כבר למוזיקה הנעלה שכולנו מדברים עליה ומקשיבים לה יום ולילה |
כולכם יכולים למצוץ לי
ובמיוחד שניכם, מי אתם חושבים שאתם בכלל
שניכם לא מכירים אותי, לא יודעים את הדעות שלי אז סתמו ת'פה שלכם בכלל
אני אפילו לא מרגיש צורך להצתדק או להסביר לכם למה בדיוק התכוונתי כי אתם לא שווים את זה
זה מה שאתם חושבים ? לכו להזדיין
| Originally posted by taltul 100% צודקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!! DJCHOOK - מה זה הדבר המזעזע הזה??? סלחו אבל כשמוד של פורום של מכורים לטראנס אומר שלא מעניין אותו עכשיו מסיבות טראנס - ישר בא לך לשאול אותו שאלה מאוד פשוטה: "אז מה לעזאזל אתה עושה פה בתור מוד???" אני מכיר פה אנשים שהם לא ממש באמת מכורים לטראנס ולא אחשוף את שמם כי אין צורך אבל כשאתה שומע משהו כזה ממוד - ביזיון של ממש!!! יותר ביזיון יהיה המצב שהמוד הזה לא יוחלף כמה שיותר מהר... |
| Originally posted by markfeldman מוש, עכשיו אתה נזכר ? לפני חודש כבר רציתי לנסוע לאיביזה. |
זין על איביזה
תביאו את ארמין לאילת וזהו זאת תיהיה העיר הכי בת זונה בעולם
למה לטוס עד ספרד?
חוץ מזה גם אין לי דרכון עדיין
| Originally posted by yaman זין על איביזה תביאו את ארמין לאילת וזהו זאת תיהיה העיר הכי בת זונה בעולם למה לטוס עד ספרד? חוץ מזה גם אין לי דרכון עדיין |
מושמוש!
Huge-A
טס עוד איזה 25 יום אז דבר איתו.
אולי תתארגנו לכם.
אם אני ידע על מישהו שטס יותר בקרוב אני יודיע לך!
לצערי אין לי כסף אבל אם אתה באמת נואש ומחפש מי שיבוא איתך אז אם אתה מזמין על חשבונך תדע שהמזוודה שלי תמיד ארוזה מראש חחח

נכון לאתמול יש מצב גודל שאני נוסע עם כמה ב6 לספטמבר
| Originally posted by taltul 100% צודקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!! DJCHOOK - מה זה הדבר המזעזע הזה??? סלחו אבל כשמוד של פורום של מכורים לטראנס אומר שלא מעניין אותו עכשיו מסיבות טראנס - ישר בא לך לשאול אותו שאלה מאוד פשוטה: "אז מה לעזאזל אתה עושה פה בתור מוד???" אני מכיר פה אנשים שהם לא ממש באמת מכורים לטראנס ולא אחשוף את שמם כי אין צורך אבל כשאתה שומע משהו כזה ממוד - ביזיון של ממש!!! יותר ביזיון יהיה המצב שהמוד הזה לא יוחלף כמה שיותר מהר... |
| Originally posted by YuVaL טוב, גם לטל וגם לאילן, אני מבקש ממכם קצת כבוד לבנאדם..... להיות מוד זאת לא עבודה קלה ואני מדבר מניסיון וטלטול, אתה ממש אבל ממש נסחף עם כל הקטע של הפורום, יענו סבבה, זה כמו בית שני של כולנו, אבל WTF למה אתה חייב להיות האמא הפולניה?, זה ממש לא היה נחוץ מה שרשמת פה, אני בטוח שחן עדיין שומע טראנס ואפילו שהוא בצבא לוקח את הזמן לסגור פה טרדים.. אז בקשה תן קצת כבוד לבנאדם, ואם אתה לא אוהב את זה... You Can Just Geeeeeeeetttttttt OOOuuuuuuuutttttttttttttttt! |
או מההודעה הזאת אני עוד יכול לתפוס טיפה
תשמע גבר, כל אחד לוקח את החיים שלו איך שהוא רוצה
גם העובדה שאני ארבע שנים בפורום הזה, משחקת לטובתי
אני אגיד לך דוגרי, בזמן האחרון אני שומע המון פסיכודאלי. אז זה לא בדיוק מה שלאיביזה יש להציע מבחינתי.. אם כבר דיברנו בנושא
למרות שעדיין אני הייתי רוצה ללכת למסיבות גדולות של
ARMIN
או
JOHAN GIELEN
בדום למשל אם פשוט היה לי מתי ואיך.. מה לעשות לא פשוט להיות בצבא הגנה לישראל
בכל מקרה, אני אגיד לך דוגרי שבתקופה שאתה יושב ומתכנת, אז כייף לשמוע טראנסים
אבל סתם ככה לשבת עכשיו מול המחשב אני הרבה יותר מתחבר ללשמוע שירים ישראלים למשל.. או רוק 
כמו שאמרתי
זה הכל עניין של מצב רוח
| Originally posted by DjChook או מההודעה הזאת אני עוד יכול לתפוס טיפה תשמע גבר, כל אחד לוקח את החיים שלו איך שהוא רוצה גם העובדה שאני ארבע שנים בפורום הזה, משחקת לטובתי אני אגיד לך דוגרי, בזמן האחרון אני שומע המון פסיכודאלי. אז זה לא בדיוק מה שלאיביזה יש להציע מבחינתי.. אם כבר דיברנו בנושא למרות שעדיין אני הייתי רוצה ללכת למסיבות גדולות של ARMIN או JOHAN GIELEN בדום למשל אם פשוט היה לי מתי ואיך.. מה לעשות לא פשוט להיות בצבא הגנה לישראל בכל מקרה, אני אגיד לך דוגרי שבתקופה שאתה יושב ומתכנת, אז כייף לשמוע טראנסים אבל סתם ככה לשבת עכשיו מול המחשב אני הרבה יותר מתחבר ללשמוע שירים ישראלים למשל.. או רוק ![]() כמו שאמרתי זה הכל עניין של מצב רוח |
סרט מהספייס באיביזה 500 ומשהו מגה להורדה כאן...
מוסיקת האוס ברקע ככה שזה משעמם אבל שיהיה.
לא נראה לי שיש לנו עוד מקום מוש ..
אנחנו סגורים על חדר לארבעה אנשים דיל סבבה (600 דולר )
בכל מקרה אחי רק שיהיה לך טוב ואולי תמצא כבר עם מי ללכת
כי אין לך בכלל זמן .. ולמצוא דיל זול גם לא תיהיה לך הדמנות .
הכי הרבה שנה הבאה .. ואולי לפני תנשנש את גרמניה במאי או את אמסטרדם ביולי עד אז...
אני אזרח זה סגור...
ואיביזה לפני כיפור ..
עוד 20 יום למנייאק !!!
ואללה אני כבר שבוע בערך מצאתי אנשים
בסופו של דבר האנשים שרציתי בקטע
בימים הקרובים אני ידע סופית אבל כמעט בטוח...
ואללה אני לא הולך על דיל
כי המלון שיש בדיל מאפן