TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by eXeTik סדרי עדיפויות משתנים עם הגיל, בגיל העשרה ו 20+ החשיבות לרוב הגברים היא לסטוצים או סתם ליהנות מהחיים, עם הזמן וככל שמתבגרים מתחילים לחשוב בצורה יותר מקובעת... ועם הזמן הילדים והמשפחה תופסים את החשיבות. בטוח נתקלתם באנשים מבוגרים שלא מפסיקים לדבר על הילדים שלהם, יש כאלה שזה הופך להיות הסיבה לקום בבוקר... |
| Originally posted by princess cc אצל כולם זו הסיבה לקום בבוקר... ילדים זה איןןןןןןןןןןןןן אושר עצוםםםםםםםםםםםםםםםםם וואי איך בא לי נסיך קטן... |
| Originally posted by MasterP אני כבר רואה אותו נרשם לפורום בשם prince cc |
| Originally posted by eXeTik סדרי עדיפויות משתנים עם הגיל, בגיל העשרה ו 20+ החשיבות לרוב הגברים היא לסטוצים או סתם ליהנות מהחיים, עם הזמן וככל שמתבגרים מתחילים לחשוב בצורה יותר מקובעת... ועם הזמן הילדים והמשפחה תופסים את החשיבות. בטוח נתקלתם באנשים מבוגרים שלא מפסיקים לדבר על הילדים שלהם, יש כאלה שזה הופך להיות הסיבה לקום בבוקר... |
| Originally posted by princess cc אצל כולם זו הסיבה לקום בבוקר... ילדים זה איןןןןןןןןןןןןן אושר עצוםםםםםםםםםםםםםםםםם וואי איך בא לי נסיך קטן... |
| מתי ? יש כבר תוכניות? |
| Originally posted by princess cc not yet... כנראה אחרי הלימודים |
| Originally posted by yaman ביחיאט תקראי לו יאמן |
| Originally posted by princess cc not yet... כנראה אחרי הלימודים |
| Originally posted by taltul איזה לימודים? מה את לומדת? ואיפה?... סתם מתעניין |
| Originally posted by princess cc לההההההההההה הבכור יהיה אלי... השני יאמן ס'דר? |
| Originally posted by yaman סבבה אני מצפה ליאן קטן ונחמד שהמשפט הראשון שיוציא מפיו יהיה בנות מפליצות בסתר |
| Originally posted by yaman ואללה אורן אני מסכים איתך עם כול מילה אני למשל יתחתן בסביבות הגיל 27-8 וחצי משהו כזה עם אחת כוסית אחושרמוטה שתבשל לי ככה בכיף ותפנק אותי ואני יפנק את האמאאמא שלה ככה בכיף וזין לא קונה טבעת |
חחחח אני לא מאמין
תהיה לנו אמא בפורום