TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קוס (לא כוס...)
Pages (3): « 1 [2] 3 »
תראה את ההודעה של אלכס
תראה את הגישה הזאת
זאת גישה עצובה
ואלה נוסעים עם חברים למסיבות / אלכוהול / ים
אבל ברור שכולם מדברים על הבחורות
אבל זה לא שנוסעים במטרה לזיין
פשוט אף אחד לא יתנגד לזיין
אם מישהו רוצה לזיין שבדיות .. או סתם רוסיות
שיסע לבורסה !
יותר זול
| quote: |
| Originally posted by m0sh תראה את ההודעה של אלכס תראה את הגישה הזאת זאת גישה עצובה |
ואללה צודק... אבל הוא עוד בן נוער אז נסלח לו
מה נסגר מי זה
ngl
אני סגור על זה שהוא היה איתי בטיול יחד משהו יודע מאיפה הוא?
//
| Originally posted by Segev מה נסגר מי זה ngl אני סגור על זה שהוא היה איתי בטיול יחד משהו יודע מאיפה הוא? |
Re: //
| Originally posted by ngl היית במלון אולימפיה .. וכן הייתי בקוס בשבוע שעבר 13-20 היית עם כול השכונה שלי מראשון חח איזה טיוללללללללל ! |
טל הקטן ? הם עולים לי"ב תיכון שסיימתי לפני חודשיים ..
בטוח ראית אותנו שם אנחנו כל היום היינו עם הטרקטורונים וגם אלה שהתהפכו
בדולפינ'ס סקוואר עם הטרקטורון .. גם המכות
רק בלאגן כל הטיול חח
| Originally posted by DjChook ואלה נוסעים עם חברים למסיבות / אלכוהול / ים אבל ברור שכולם מדברים על הבחורות אבל זה לא שנוסעים במטרה לזיין פשוט אף אחד לא יתנגד לזיין אם מישהו רוצה לזיין שבדיות .. או סתם רוסיות שיסע לבורסה ! יותר זול |
ואולי גם העובדה שהיא הייתה פרחה נעל ? אבל מהאלה של דפר 40....
בכל מקרה,
יום שלישי נאפה שוב...
מי יודע אילו נפלאות יהיו הפעם
| Originally posted by DjChook ואולי גם העובדה שהיא הייתה פרחה נעל ? אבל מהאלה של דפר 40.... |
אם אני לא טועה 47 זה הכי נמוך לא ? או 42....
אז למה להגיד קבא 40 ?!
דפר 40 קיים
כולם כפיים לרועי הגבר

| Originally posted by DjChook אם אני לא טועה 47 זה הכי נמוך לא ? או 42.... אז למה להגיד קבא 40 ?! דפר 40 קיים |

| Originally posted by Hell_Copter ומוש... וואי אתה אחד היצורים... אבל ברמות... |
| Originally posted by m0sh תראה את ההודעה של אלכס תראה את הגישה הזאת זאת גישה עצובה |
| Originally posted by DJ Alex E. תגיד לי אתה עוד פעם בא להתחיל איתי כמו בתרד על מכבי?לא מתאים לך הגישה שלי אז בעיה שלך! רד לי כבר מהווריד! וחלאס לתפוס תחת כל הזמן ולשחק אותה נורא בוגר בסדר?זה לא עושה רושם על אף אחד |
| Originally posted by m0sh ההודעה הזאת הייתה לפני המכבי דבר שני אני לא משחק אותה בוגר אני פשוט ככה לדעתי זה זאת גישה עלובה וזהו לא אמרתי שום דבר עליך ודבר שלישי אני באמת יותר גדול ממך |
אני באמת לא מבין איך כל טרד שני הופך פה לריבים
בין כל מיני אנשים ואני לא מאשים אף אחד ספציפית.
אני כן מאשים את כולנו שבמקום להירגע שניה, לחשוב פעמיים
אם הפוסט ששמנו הוא באמת הכרחי, אם הוא משיג את המטרה,
אם הוא פוגע במישהו,
ואם הוא כן פגע
אז אני באמת לא מבין מה הבעיה להגיד סליחה לא התכוונתי לפגוע, רק רציתי להעביר נקודה כללית
או משהו כזה.
באמת אני אומר, תפסיקו כבר לריב.
אף אחד פה לא ילד קטן, ואם אתם מספיק גדולים כדי לאהוב את המוזיקה הכי איכותית בעולם, אז איזה סיבה יש לכם לריב בפורום כמו ילדים קטנים
ושוב אני מזכיר את הנקודה שרונן מעלה פה כל פעם מחדש.
fighting on the net is just like winning the special olympics.
even if you win... who cares? 
| Originally posted by Hell_Copter בתור אחד שמכיר אותך גם במציאות אז אני חייב להגיד לך שאתה ממש יצור |
| Originally posted by MasterP אני באמת לא מבין איך כל טרד שני הופך פה לריבים בין כל מיני אנשים ואני לא מאשים אף אחד ספציפית. אני כן מאשים את כולנו שבמקום להירגע שניה, לחשוב פעמיים אם הפוסט ששמנו הוא באמת הכרחי, אם הוא משיג את המטרה, אם הוא פוגע במישהו, ואם הוא כן פגע אז אני באמת לא מבין מה הבעיה להגיד סליחה לא התכוונתי לפגוע, רק רציתי להעביר נקודה כללית או משהו כזה. באמת אני אומר, תפסיקו כבר לריב. אף אחד פה לא ילד קטן, ואם אתם מספיק גדולים כדי לאהוב את המוזיקה הכי איכותית בעולם, אז איזה סיבה יש לכם לריב בפורום כמו ילדים קטנים ושוב אני מזכיר את הנקודה שרונן מעלה פה כל פעם מחדש. fighting on the net is just like winning the special olympics. even if you win... who cares? |
טוב עוד שניה אני פותח ט'רד מריבות ירידות
לא נמאס לכם חבר'ה?
נו בייחיאט ראבאק כול שניה אתם רבים
| Originally posted by yaman טוב עוד שניה אני פותח ט'רד מריבות ירידות לא נמאס לכם חבר'ה? נו בייחיאט ראבאק כול שניה אתם רבים |
| Originally posted by taltul אף אד לא נהנה מזה - הפיתרון הוא שאנשים מסויימים ילמדו לדעת להצניע את הרצון להפגין את כל המחשבות והתייחסות שלהם כלפי האחרים וגם את החשק להפוך את כל האחרים לטמבלים שלא יודעים ולא מבינים כלום... |
טוב אני יצור
חח תראה את עצמך במראה
אין לך מה להגיד אז זה מה שאתה אומר
WHATEVER IM DONE HERE
אני לא אסגור את זה כי רועי חוזר לצבא
אבל בחיית תפסיקו לריב כמו שני ילדים קטנים