TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פול אוקנפולד מגיע לארץ לשתי הופעות בחודש הבא
Pages (3): « 1 [2] 3 »
ועתלית אחי זה בערך שעה...
יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר שהייתי משרת בחיפה (טכני) היה לוקח לי משהו כמו שעה וחצי באוטובוס... פלוס עצירות וחרטא..
ונסעתי כמה פעמים עם רכב ולקח לי שעה פלוס מינוס..
בכל אופן זה לא ממש משנה...
| quote: |
| מה הקשר בינו לבין דאנס דיפרטמנט? |
| Originally posted by markfeldman התוכנית שלו. |
ראיתי ב"לילה" באנר של ...
בקרוב אוקנפולד בהיינקן סאנרייז
ככל הנראה יהיה אולי באילת אולי?
בכל מקרה, אוקי הוא אגדה מהלכת
קצת חלוד, אבל יכול להקפיץ אלפיים סינים,תחת גשם באירוע של החומה הסינית.
אשמח להגיע לשם
| לא נכון דאנס דיפרטמנט זאת תוכנית שאמנים שולחים להם רשימת טראקים והאנשים ב538 דוחפים את הרשימה הזאת לפרו-טולס שיעשה את העבודה,הרבה סטים בתחנות רדיו הם ככה היום. כול התעשייה הזאת היא בדיחה... |
| Originally posted by markfeldman ואללה, התבלבלתי עם: PAUL OAKENFOLD PRESENTS |
| חחחח גם ב931,בגאלאקסי ואיפה שאתה רוצה בכל מקום זה אותו דבר,אתה לא שם לב שהטראקים שם לא מסודרים בסדר הגיוני? סתם עובדים עלינו... |
אוקי
אוקנפולד מגיע לארץ, לסוכות ב'
שזה .?
לא יודע
אבל זה יהיה אירוע של היינקן ב
TLV
אני מת ללכת
| Originally posted by black mammmba אוקי אוקנפולד מגיע לארץ, לסוכות ב' שזה .? לא יודע אבל זה יהיה אירוע של היינקן ב TLV אני מת ללכת |
| Originally posted by Viber חחחח גם ב931,בגאלאקסי ואיפה שאתה רוצה בכל מקום זה אותו דבר,אתה לא שם לב שהטראקים שם לא מסודרים בסדר הגיוני? סתם עובדים עלינו... |
רגע אני לא מבין איפה הוא מופיע..
בטיאלוי או בחוף ליד זיכרון? או באילת?
מישהו יכול לתת תשובה וודאית?
| Originally posted by markfeldman מה ז"א "סדר לא הגיוני" ? |
| Originally posted by KosmiK-G8 אח שלו תבהיר את עצמך... |
| Originally posted by Viber התחלתי להתעניין אחרי שראיתי ב DJMIXES2K בתיאור של סט מ931 שכתבו שזה לא באמת סט אמיתי שלו עם סמיילי ליד והייתי המום שסיפרו לי על זה בפורום,כניראה הרבה מחו"ל מודעים לזה ואין להם הרבה בעיה עם זה... היום גם לי לא אכפת מיזה מי יודע מה. |
| Originally posted by KosmiK-G8 לא הכל ככה אני מניח אבל... למשל התוכנית של מרקוס שולץ גלובל די גיי ברודקסט בדוק לא ככה |
טוב, הנה עידכון טרי, אוקנפולד ינגן ב5 לחודש הבא באילת יחד עם סהר זנגלביץ ושלושה ימים אח"כ ביום שישי, יום מצעד האהבה, אוקנפולד ינחת במועדון הטי אל וי שם יחממו אותו שלומי זידן ורועי בריזמן
נכון לרגע זה הגיג שלו לצפון מבוטל, אוקנפולד ב
TLV
מממ...נשמע טוב
הנה לכם פרטים
אוקנפולד מגיע ל
TLV
ביום שישי הבא
הפקה של ה
TLV
עם שיתוף פעולה של היינקן
גילאים
22-23 +
מחיר לא יודע.
ככל הנראה שה טי אל וי למדו משהו
NXT
יום טוב
| Originally posted by black mammmba הנה לכם פרטים אוקנפולד מגיע ל TLV ביום שישי הבא הפקה של ה TLV עם שיתוף פעולה של היינקן גילאים 22-23 + מחיר לא יודע. ככל הנראה שה טי אל וי למדו משהו NXT יום טוב |
איזה גנבים!
חלאס אין לי כבר כסף למסיבות האלה! בסוף הבנק יעקל אותי!
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לא מספיק הם גובים כ"כ הרבה על השתייה? למה לא עושים מחירים עממיים...?
נגיד 20-30 ש"ח?
איזה מעצבן זה יה אללה!
4
מסיבות כאלה בחודש ונגמרה המשכורת הג'ובניקית העלובה שלי 
| Originally posted by Tarantula 4 מסיבות כאלה בחודש ונגמרה המשכורת הג'ובניקית העלובה שלי |
| Originally posted by princess cc לך לפחות יש משכורת |
| Originally posted by Tarantula 4 מסיבות כאלה בחודש ונגמרה המשכורת הג'ובניקית העלובה שלי |
אם אני אתקבל לעבודה שאני רוצה אני אוכל להרשות לעצמי 8 כאלה בחודש,
טוב אולי קצת פחות אבל בכל זאת...!
וויש מי לאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולפינת העידכונים בסאגת פול אוקנפולד, החדשה האחרונה היא שלבסוף המסיבה של פול אוקנפולד תיהיה לא פחות ולא יותר באפטר פארטי במועדון
TLV
שירזי יקיים בערב שישי מסיבה בליין שלו תחת הכותרת מצעד האהבה 2004 וברגע שהמסיבה תסתיים יחל האפטר עם זידן, בריזמן וכמובן אוקי
תבלו
YO-I
כבר פתחו על זה תרד אם לא שמת לב
http://www.tranceaddict.com/forums/...threadid=211462