TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום!! אני חדש פה :)
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by yaman משפט יציאה לדרך: בנות מפליצות בסתר (סיסי אמרה.......) |
ברוך הבא יונתן
אני גלעד
בחור לפעמים נחמד
אבל בדר"כ חופר עם פסיכודלי
או טראק מלודי מיוחד
כמעט בן 21
אני קצין בח"א אם אתה צריך משהו
| Originally posted by princess cc יונתן ארבל רואה? זה למה חשוב לדעת ת'הבדל בין האוס לטראנס כדי לדעת לאיזה מסיבות כן ללכת ולאיזה לא ללכת! |
ברוך הבא אני דור
יש כאן גם כמה ערסים
אז נשמה זהירות
הא כן וגם רב זיין אחד טלטול
ברוך הבא 
| Originally posted by YuVaL וולקם אחינו ברוכים הבאים לממלכה המופלא של המלך בבר |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אני קורנליוס! ברוך הבא אחינו, תמיד שמח לראות חברים חדשים התורמים למלחמה בערבים ובגורמים העוינים בפורום הפוליטיקה. |
| Originally posted by fusi "איך אני אוהב כשישראלים מכלילים את כל ז'אנרי המוזיקה האלקטרונית לתוך הגדרה אחת - "טראנסים |
ברוך הבא אחי אני קובי..
מה רע בלהגיד טראנסים ?! .. אני לא מבין אותכם
אולי זה נשמע טיפה דפוק אבל בדוגרי זה כן טראנסים... : \
| Originally posted by coby מה רע בלהגיד טראנסים ?! .. אני לא מבין אותכם אולי זה נשמע טיפה דפוק אבל בדוגרי זה כן טראנסים... : \ |
| Originally posted by Shahar כי תחשוב מי אומר טראנסים או בנות או בנים שמתכוונים ללסגו וכו'..ויש כאלה שמתכוונים לטראנס של בולי וחרטות כאלה....עדיף כבר להגיד טראנס במקום טראנסים אם לא יודעים שם של סיגנון ספציפי תחשוב איזה הבדל יש אם תגיד לדיג'יי שים טראנסים לאם תגיד לו שים טראנס או אם תגיד לו שים אפליפטינג |
ברוך הבא אח שלו
אני רועי
אם אתה צריך משהו תהיה בקשרים
YonatanArbel
איך קראו לך בבי יו?
לא הייתי בפורומים של ביו יו... פשוט שגב אמר לי לרשום "מה אני מביו יו" זו כניראה בדיחה אישית של חברי הפורום חחח
נעים מאוד אני רון...