TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by DjChook אני פשוט לא מצליח להבין אותכם אני חושב שמה שקורה במסיבות היום, לפחות במסיבות "השרון" כל המועדונים שבגיל הזה הולכים אליהם... זה הכי טוב שיש מתחילים עם קצת מוזיקה שחורה להרגיע את העיניינים, לתפוס ראש טוב עם אלכוהול ולהזיז את הגוף קצת בצורה מעגלית ![]() אפשר מי שרוצה גם להתחיל עם בחורות ולזרום קצת לכמה ריקודים צמודים ואז נכנסים להיטי דאנס , וכל המועדון תופס אווירה אח"כ נכנסים הלהיטים של המוזיקה השחורה ובכלל אנשים זורמים בטירוף וזזים כמו שצריך... ואז נכנס הטראנס ואנשים מתפרקים.... ואז אפשר לעבור לפסיכודאלי או לאנשהו וזה לרוב מה שקורה.. וואלה אני אוהב את זה |
| Originally posted by DjChook אני פשוט לא מצליח להבין אותכם אני חושב שמה שקורה במסיבות היום, לפחות במסיבות "השרון" כל המועדונים שבגיל הזה הולכים אליהם... זה הכי טוב שיש מתחילים עם קצת מוזיקה שחורה להרגיע את העיניינים, לתפוס ראש טוב עם אלכוהול ולהזיז את הגוף קצת בצורה מעגלית ![]() אפשר מי שרוצה גם להתחיל עם בחורות ולזרום קצת לכמה ריקודים צמודים ואז נכנסים להיטי דאנס , וכל המועדון תופס אווירה אח"כ נכנסים הלהיטים של המוזיקה השחורה ובכלל אנשים זורמים בטירוף וזזים כמו שצריך... ואז נכנס הטראנס ואנשים מתפרקים.... ואז אפשר לעבור לפסיכודאלי או לאנשהו וזה לרוב מה שקורה.. וואלה אני אוהב את זה |
כמו שפעם אמר לי ידיד אחד שחזר בתשובה...
של המסיבות החוגרים וכאלה עם המוזיקה האיכותית עם די ג'ים ברמה העולמית...???" זה שאלת השאלות בעצם...
| Originally posted by KosmiK-G8 צר לי שאני אומר את זה אבל אין לי מושג מה הקשר שלך לפורום ולכל משאוהב את מסיבות החיילים טפשים נמאסתם!!! אפשר לאהוב מוזיקה שחורה אבל לאהוב פלייליסט קבוע שלא מתעדכן במשך חצי שנה ושנה???? אריך אפשר??? viper - תה מעדיף מוזיקה שחורה??? מעניין אותי איזה בדיוק... אני מקווה שתענה על השאלה הזאת בכל מקרה.. אם אתה אוהב תמוזיקה שבמועדונים אז גם אתה קצת הרבה מאוד סותר את עצמך... השנה הזאת היא מצוינת לטראנס אם אתה רוצה לחיות בסרט של עצמך שטראנס כבר לא מרגש כי הכל אותו דבר אז סבבה... רק תלחץ פליי ותמשיך בחיים שלך אבל אל תבוא ותגיד למשל את משחן אמר עאלק מסיבות חיילים.... זה הזוהמה לשמה זה כמו ללכת למסעדה נחשבת ובמקום לשבת ולאכול כמו בני אדם במסעדה, פשוט לצאת מהדלת האחורית ולהתחיל לחפש בפח אשפה שאריות אוכל לשים בצלחת ולאכול זה בדיוק משמסיבות חיילים מספקות לעם הסגולה שלנו ומי שלא רואה את זה הוא עיוור ולא משנה איזה מוזיקה אוהבים!!! הרי אתם ראיתם שקטלתי גם את טיאסטו על חרישת קטעים שלו כמובן שגם זה לא אותו דבר... כי טיאסטו חורש את הקטעים כל פעם במקום אחר... ובסופו של דבר גם טיאסטו מעדכן את הפלייליסט שלו ואם עכשיו טיאסטו יופיע איפשהו תהיה לי הערכה חלקית לגבי מה הוא ינגן אבל אין ספק שהוא יזרוק לתוך הסט כמה קטעים שאני גם פחות יצפה... לסיכום אם כבר מוזיקה שחורה שיעדכנו.. שיביאו קטעים חדשים ולא יטחנו תמוח עם השאריות |
| Originally posted by KosmiK-G8 viper - תה מעדיף מוזיקה שחורה??? מעניין אותי איזה בדיוק... אני מקווה שתענה על השאלה הזאת בכל מקרה.. אם אתה אוהב תמוזיקה שבמועדונים אז גם אתה קצת הרבה מאוד סותר את עצמך... השנה הזאת היא מצוינת לטראנס אם אתה רוצה לחיות בסרט של עצמך שטראנס כבר לא מרגש כי הכל אותו דבר אז סבבה... רק תלחץ פליי ותמשיך בחיים שלך אבל אל תבוא ותגיד למשל את משחן אמר |
ענו פה בשבילי אז אין טעם לענות
יודעים מה אני רק אגיד לכם משהו אחד שלמדתי בתקופה האחרונה בקשר למוזיקה, אין לי מושג למה אבל ככה לפחות זה אני.
לשמוע טראנס סתם, ולהגיד "וואי שיר טוב" זה נחמד
אבל להתלהב כמה חבר'ה ביחד משיר, זה הרבה הרבה יותר כייף
ולכן, למשל כל פעם שאני במסיבה ויש את
NOYZE
אני וחברים שלי כולנו בטירוף מתפרקים חושילינג
ולכן כל מסיבה, אנחנו מחכים לשיר הזה
ולא אכפת לי גם לחכות שישימו אותו עוד חצי שנה !
אתם לא מבינים ? זה פשוט כייף לשמוע את השירים שאתה רוצה לשמוע
לפחות ככה זה אצלי...
אתמול בבצרה פתאום הדיג'יי שם
LIQUID SKIES
אתה יודע איך התפקעתי מצחוק ?!
ולא אמרתי "מה איזה הומו מה הוא שם את זה"
זורמייייייים
טוב כי הטראק של noyze זה באמת הטראק הכי טוב שיצא אי פעם
גם אני מת עליו
לא הגבתי פה עד עכשיו...
ואני גם די יקצר...
ת'כלס... המסיבות היותר טובות הן האלה עם השתי אולמות...
האחת של המוזיקה השחורה והשניה של השאר...
אם יש לך אולם שמוקדש למוזיקה שחורה אז זה מוריד מהלחץ של הדי ג'יי לנגן גם ברחבה המרכזית שחורה כל החיים
ואז יש לו טיפה יותר יד חופשית לזרוק לך כל מיני דברים טובים כאלה... אם הוא זורם כמובן
זאת עוד נקודה מעניינת שרציתי להעלות 
לא ברור על מה הויכוח בכלל?
אנשים הולכים למסיבות מסיבות שונות
[חחחחחחחחח סורי הייתי חייבת לעצור כאן כי בדיוק מתנגן ברקע מהטלויזיה
Everybody in the house of love
קטעים...]
קיצר כמו שהזכרתם לכל אחד יש ת'סיבות שלו: לשתות, להכיר או להנות מהמוסיקה...
אני לדוג' אף פעם לא נהניתי ממסיבות של פריסטייל/מוסיקה שחורה, אם לומר ת'אמת אני אפילו די סובלת שם! [יצא לי להיות בכמה לצערי[
אני חושבת כמו אילן , טראק טוב גורם לי הנאה עילאית!
ואני במסיבות נטו בשביל המוסיקה ולא בשביל שום דבר אחר!
אבל אולי זה בגלל שאני כבר לא מחפשת

וזה ממש לא מחייב שאם אתה אוהב סגנון מוסיקלי מסויים אז אתה לא יכול
להנות מסגנון אחר במועדונים
בבית אנ'לא מסוגלת לשמוע פסייטראנס אבל במועדונים...
וואי איזה דבר זה! הבומים בראש, הבאסים בתחת!
סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
תומך בנקודה של רועי... הבעיה היא שאז הוא יאלץ לשים ישראלי כל הזמן, כי זה מקום שתיים ברשימת הז'אנרים המשתלטים.
עוד נקודה בהתייחס לטלטול - אני מאמין שלא במקרה מוזיקה טובה וכוסיות חופשי באים אחד על חשבון השני. אם המוזיקה הייתה תופסת את הפוקוס אז הקטע המיני היה נעלם מהמסיבות.
| Originally posted by oDrori עוד נקודה בהתייחס לטלטול - אני מאמין שלא במקרה מוזיקה טובה וכוסיות חופשי באים אחד על חשבון השני. אם המוזיקה הייתה תופסת את הפוקוס אז הקטע המיני היה נעלם מהמסיבות. |
| Originally posted by taltul נכון זה בדיוק על מה שחשבתי...אני בתור בן אדם שאוהב סטוצים וכאלה נהניתי כמו לא יודע מי באותה מסיבה עם אמרין... הקטע שלמסיבה כזאת לא באים בישביל הבנות אלא מוזיקה נטו 100%... |
זה רק מראה כמה שמצב המסיבות במדינה שלנו עגום אם אנשים באים למסיבות כדי לפגוש אנשים אחרים ולהתחיל עם בנות
הרי יש הבדל בין מסיבה ובין יום שישי רגיל שבו עושים דברים כמו להיפגש עם החבר'ה ולהתחיל
מסיבות אמורות להיות שונות מבילוי רגיל
והם אמורות להיות שונות כי יש בהן מוסיקה ואווירה וחשמל באוויר
ואני לא יודע מה איתכם,אבל אני אישית בא למסיבות בשביל המוסיקה! כי לפגוש אנשים אני אוכל בכל יום.ומסיבה אין כל יום
אז באים בשביל להנות מהמוסיקה
רק חבל שבארץ אי אפשר להנות ממוסיקה טובה
אי לכך ובהתאם לזאת מתקיימת המשוואה הבאה
מוסיקה טובה=נהנים
מוסיקה גרועה=לא נהנים
מוסיקה טובה=סיבה ללכת למועדון
מוסיקה גרועה=לא הולכים למועדון
מסקנה:במסיבות בישראל לא נהנים=לא הולכים למעדונים!!
וזה מה שהחלטתי לעשות עד לגיל שבו אני אוכל להיכנס להפקות של נקסט
| Originally posted by DJ Alex E. זה רק מראה כמה שמצב המסיבות במדינה שלנו עגום אם אנשים באים למסיבות כדי לפגוש אנשים אחרים ולהתחיל עם בנות הרי יש הבדל בין מסיבה ובין יום שישי רגיל שבו עושים דברים כמו להיפגש עם החבר'ה ולהתחיל מסיבות אמורות להיות שונות מבילוי רגיל והם אמורות להיות שונות כי יש בהן מוסיקה ואווירה וחשמל באוויר ואני לא יודע מה איתכם,אבל אני אישית בא למסיבות בשביל המוסיקה! כי לפגוש אנשים אני אוכל בכל יום.ומסיבה אין כל יום אז באים בשביל להנות מהמוסיקה רק חבל שבארץ אי אפשר להנות ממוסיקה טובה אי לכך ובהתאם לזאת מתקיימת המשוואה הבאה מוסיקה טובה=נהנים מוסיקה גרועה=לא נהנים מוסיקה טובה=סיבה ללכת למועדון מוסיקה גרועה=לא הולכים למועדון מסקנה:במסיבות בישראל לא נהנים=לא הולכים למעדונים!! וזה מה שהחלטתי לעשות עד לגיל שבו אני אוכל להיכנס להפקות של נקסט |

המממ התעצבנתי קצת מכל מיני דברים שאמרו פה אנשים..!
תראו קודם כל..לא כולנו תמיד יכולים להכנס למסיבות של הגדולים עם המוזיקה האיכותית..
ובשביל כאלו אנשים שיש להם את הצמאון הזה לצאת כל שבוע למסיבה,כמוני, זאת בעיה..
כשאני הולך למסיבות חיילים..אני הולך -רק- בשביל לדפוק את הראש עם אלכוהול. המוזיקה לא משנה פה, בגלל שגם ככה יום אחרי זה אני לא זוכר אותה ואני גם לא מתמקד בה בכלל כשאני במועדון אלא מתמקד בלהציק לבנות ולעשות שטויות 
מצטער אבל מי שאומר שבאמת המסיבות חיילים האלו בשרון עם המוזיקה ההמונית הזאת (עם שירים ששמענו מיליארד פעמים) הם הכי טוב שיש...אז הוא ממש לא בן אדם עם אופי קלאברי..
| Originally posted by Sm0keMachine המממ התעצבנתי קצת מכל מיני דברים שאמרו פה אנשים..! תראו קודם כל..לא כולנו תמיד יכולים להכנס למסיבות של הגדולים עם המוזיקה האיכותית.. ובשביל כאלו אנשים שיש להם את הצמאון הזה לצאת כל שבוע למסיבה,כמוני, זאת בעיה.. כשאני הולך למסיבות חיילים..אני הולך -רק- בשביל לדפוק את הראש עם אלכוהול. המוזיקה לא משנה פה, בגלל שגם ככה יום אחרי זה אני לא זוכר אותה ואני גם לא מתמקד בה בכלל כשאני במועדון אלא מתמקד בלהציק לבנות ולעשות שטויות ![]() מצטער אבל מי שאומר שבאמת המסיבות חיילים האלו בשרון עם המוזיקה ההמונית הזאת (עם שירים ששמענו מיליארד פעמים) הם הכי טוב שיש...אז הוא ממש לא בן אדם עם אופי קלאברי.. |
אני אישית הולך למסיבה בגלל המוזיקה ואיך לא גם בגלל הכוסיות
חצי נחמה יענו
אם המוזיקה זובי לפחות יש מבה לשטוף את העניים
אם מוזיקה פצצה........
מה עוד צריך?????.
סתם אגב, ברוב מסיבות החיילים אין כל כך הרבה במה לשתוף את העיניים
או קיי יש 4 קוסיות בכל המועדון וכל השאר זה חברות שלהן
אהה והם בדרך כלל תפוסות...
אז מה בשביל לבא להשתכר ולשמוע מוסיקה סתמית (לטעמי)
צריך לבא?
לא לך לבר, לא חסר בארים ושם ממש לא חסר יפות
רק שתדעו ככה סתם, היום אפילו בליינים של שירזי שהיו פעם רק לגייז, היום יש 60 אחוז בנות ואת האמת הכי שוות לטעמי, אל אף שאז צריך לסבות את עופר ניסית, אבל אז זה לפחות מוסיקת האוסטראנס ולא מוסיקה שחורה
מה שכן אלכוהול עולה שם כמו דירה חדשה בת"א ככה שלתדלק צריך לפני
אם הענין של הגיל לא מאפשר לכם גם את זה, כי בשירזי לא כמו בנקס כן מכניסים דיי הרבה פעמים חברה 16 ומעלה בעיקר בנות
אז בנקס ברוב הסכויים לא יהיה לכם סכוי גדול, אבל גם שם יש שפע שוות ומסטוליות...
בתכלס לא חסר מסיבות בארץ מכל הסוגים אני מתאר לעצמי שרובנו לא ממש בוחרים את המסיבה שהם הולכים אליה בדרך כלל זה בחירה של החברה ואז לא כולם אוהבים טראנס ונוצר בעיה, או שאני טועה...
ואגב, יש ליין נחמד מאוד ביום שבת בווקס שכיף לשטוף בו את העיניים ואחלה מוסיקה (טראנס\האוס\פרוגרסיב) ולפי מה שראיתי בפעמים האחרונות שהייתי שם היו שם 18 פלוס וגם 18 מינוס ככה ש...
מסיבות טובות לקהל צעיר יותר שמבוססות האוס\טראנס יש, רק צריך למצא אותם או קצת יותר להתאמץ מאשר ללכת למסיבה "רגילה" עם החברה בשביל לדפוק את הראש...
(דעתי האישית, אני כבר עברתי את הגיל הזה)
אני לא מבין איך הנושא שלי שבגללו פתחתי את התרד' הזה הפך לוויכוח על מוזיקה במועדונים וכו' אבל ניחא, אם כבר הרי הדעה שלי
אני אוטוטו בן 27 ויצאתי המון למסיבות ב 7 השנים האחרונות, מעולם ואני חוזר ואומר, מעולם לא יצאתי למסיבה בגלל כוסיות או אלכוהול, הייתה, יש ותמיד תיהיה סיבה אחת ויחידה שבגללה אני אצא למועדון וזו כמובן המוזיקה
גם את בחירת המסיבות שאני אלך אליהם אני עושה לפי הדיג'יי וסגנון המוזיקה שהוא מנגן ולא לפי הפקה מסויימת או מועדון מסויים, תנו לי את מרקוס שולץ לדוגמא באום אל פאחם ואני יהיה שם
אולי בגלל שאני מטורף על האוס ופרוגרסיב האוס כמו שאני מטורף על הקלאב טראנס , יצא לי להיות בחיי המון במועדונים ולראות דיג'ייס ברמה, מסאשה ועד טייסטו
כל החברים שלי והמשפחה שלי טוענים שאני חולה במחלה קשה, הסיבה היא, אני שומע ב 5 השנים האחרונות רק מוזיקה אלקטרונית, בבית, ברכב, בעבודה, בכל מקום כל הזמן, אני מכור לזה ואני יודע שזה לא הכי נורמלי אבל זה מה שעושה לי טוב, בגלל זה אני לא הולך או בכלל חושב על ללכת או לשמוע מוזיקה במועדונים שלא מנגנים אלקטרוני, כל ההיפ הופ, רגאיי, רוק ושאר הסגנונות, לא עושים לי את זה, מוזיקה שקטה? אני מעדיף לשמוע אמביינט או צ'ילאאוט, מידי פעם אני חוטא באלבומים של טורי איימוס או ביציאות של אומנים והרכבים כמו בליס, בל קנטו, בנט וכד', עדיין, הכל בגדר המוזיקה האלקטרונית
סורי אבל בשבילי אין תחליף לזה, 3 חברים שלי התחתנו בשנה האחרונה ולמרות שהם לא מבינים במוזיקה הזאת הם ניכנסנו לאולם כשברקע מתנגנים להם טראקים של קלאב טראנס,כמו הטראק של ראנק 1 איירוייב
אין ולא יהיה תחליף למוזיקה הזאת, אני רק יודע דבר אחד שעליו אין עוררין, כל אחד והטעם שלו, לכן אי אפשר להגיד שמה שהאחר שומע זה חרא, גם אם מדובר באבי ביטר, לכן כל הדיון הזה מלכתחילה מיותר
וכן, טוב שפול אוקנפולד ופול ואן דייק מגיעים, זה באמת תורם לסצנה שלנו, על זה נפתח התרד, זוכרים? חחח

| Originally posted by YO-I אני לא מבין איך הנושא שלי שבגללו פתחתי את התרד' הזה הפך לוויכוח על מוזיקה במועדונים וכו' אבל ניחא, אם כבר הרי הדעה שלי אני אוטוטו בן 27 ויצאתי המון למסיבות ב 7 השנים האחרונות, מעולם ואני חוזר ואומר, מעולם לא יצאתי למסיבה בגלל כוסיות או אלכוהול, הייתה, יש ותמיד תיהיה סיבה אחת ויחידה שבגללה אני אצא למועדון וזו כמובן המוזיקה גם את בחירת המסיבות שאני אלך אליהם אני עושה לפי הדיג'יי וסגנון המוזיקה שהוא מנגן ולא לפי הפקה מסויימת או מועדון מסויים, תנו לי את מרקוס שולץ לדוגמא באום אל פאחם ואני יהיה שם אולי בגלל שאני מטורף על האוס ופרוגרסיב האוס כמו שאני מטורף על הקלאב טראנס , יצא לי להיות בחיי המון במועדונים ולראות דיג'ייס ברמה, מסאשה ועד טייסטו כל החברים שלי והמשפחה שלי טוענים שאני חולה במחלה קשה, הסיבה היא, אני שומע ב 5 השנים האחרונות רק מוזיקה אלקטרונית, בבית, ברכב, בעבודה, בכל מקום כל הזמן, אני מכור לזה ואני יודע שזה לא הכי נורמלי אבל זה מה שעושה לי טוב, בגלל זה אני לא הולך או בכלל חושב על ללכת או לשמוע מוזיקה במועדונים שלא מנגנים אלקטרוני, כל ההיפ הופ, רגאיי, רוק ושאר הסגנונות, לא עושים לי את זה, מוזיקה שקטה? אני מעדיף לשמוע אמביינט או צ'ילאאוט, מידי פעם אני חוטא באלבומים של טורי איימוס או ביציאות של אומנים והרכבים כמו בליס, בל קנטו, בנט וכד', עדיין, הכל בגדר המוזיקה האלקטרונית סורי אבל בשבילי אין תחליף לזה, 3 חברים שלי התחתנו בשנה האחרונה ולמרות שהם לא מבינים במוזיקה הזאת הם ניכנסנו לאולם כשברקע מתנגנים להם טראקים של קלאב טראנס,כמו הטראק של ראנק 1 איירוייב אין ולא יהיה תחליף למוזיקה הזאת, אני רק יודע דבר אחד שעליו אין עוררין, כל אחד והטעם שלו, לכן אי אפשר להגיד שמה שהאחר שומע זה חרא, גם אם מדובר באבי ביטר, לכן כל הדיון הזה מלכתחילה מיותר וכן, טוב שפול אוקנפולד ופול ואן דייק מגיעים, זה באמת תורם לסצנה שלנו, על זה נפתח התרד, זוכרים? חחח |
וכו'... פשוט אי אפשר פיזית... ולכן אין מה לעשות והולכים למסיבות של חיילים וכאלה אף אחד לא אמר שזה טוב זה רע מנקודת מבט של קלאבר אמיתי ( אני מדבר מדבר על קלאבר במובן הרוחני שלו כלומר לא לפי כמה פעמיים הוא היה במסיבה איכותית אלא על פי השאיפות שלו לגבי הרייבים איכותיים וכדומה כי תאכלס אם נשווה אותי למשל ואותך אז ברור שאני יחסית אלייך לא נחשב קלאבר אבל זהו שאני פשוט חיי וחולם כל היום על מועדונים הגדולים בעולם על איביזה על כל מה שקשור לזה.. ותאמין לי תשאל אפילו חבר שלי הוא יענה לך - כל טראק שאני שומע אני מדמיין את עצמי במסיבה יענו כאילו זה לייב וזה גורם לי לצמרמורות שכל גופי חבל לך על הזמן...בסופו של דבר הפואנטה היא שאני קלאבר בדם פשוט לא יוצא בנתיים להגשים את כל חלומותיי בגלל גילי וחוסר פרוטקציות)...
יהיה אפטר מטורף.... וזה תורם ועוד איך לסצינה אבל זה מובן מאליו ולא נראה לי שמישהו יתווכח על זה...
1. בן כמה אתה?
2. אם זה מה שהמוסיקה עושה לך עכשיו, אני בטוח שהייתה גומר במקום בטיאסטו בחוות היען למשל, אז בקיצור קיפ דה דרים און זה תמיד עוזר
3. באיביזה מכניסים גם בני 10 אם אני זוכר נכון, כסף זה הבעיה שם...
4. את רוב הפרוטקציות לא מקבלים מליקוקים, מקבלים מלהסתובב ולהכיר אנשים, ההפך הוא האמת לפי דעתי, יחצנים בעלי מועדון וסלקטורים שונאים ליקוקים בטרוף.
השאלה שלי בתור אחד שלא היה פה הרבה זמן
האם מישהו מהאומנים האלה יופיע במסיבה לחוגרים
או רק 23+
?
בדוגרי המפתח בדברים כאלה הוא להכיר את האנשים עצמם שזה לרוב בעיה או שאפשר להכיר אנשים שמכירים את האנשים החזקים בתחום
ואז אפשר להתקמבן
וסטיבי בקשר לקטע של לשמוע טראק ולדמיין את עצמי שומע את זה במועדון אז אני מסכים איתך לגמרי גם אני ככה!
ככה גם הרבה פעמים אני שופט אם הטראק הוא טוב
אני פשוט עוצם עיניים,מדמיין את עצמי שומע את זה במועדון ואם אני יכול לדמיין את עצמי מתחרפן לצלילי הטראק אז הוא טוב!
ואני לא יודע מה הולך במסיבות חיילים עם האלכוהול וזה כי אני עוד הולך לנוער,אבל אני מסכים שאי אפשר לא ללכת בכלל לשום מקום והאמת שכמעט לכל המסיבות שהלכתי אליהן,הלכתי בלית ברירה ולא מתוך רצון... פשוט כי לא היה מה לעשות
וזה חרא
| Originally posted by Dr.SuS 1. בן כמה אתה? 2. אם זה מה שהמוסיקה עושה לך עכשיו, אני בטוח שהייתה גומר במקום בטיאסטו בחוות היען למשל, אז בקיצור קיפ דה דרים און זה תמיד עוזר 3. באיביזה מכניסים גם בני 10 אם אני זוכר נכון, כסף זה הבעיה שם... ![]() 4. את רוב הפרוטקציות לא מקבלים מליקוקים, מקבלים מלהסתובב ולהכיר אנשים, ההפך הוא האמת לפי דעתי, יחצנים בעלי מועדון וסלקטורים שונאים ליקוקים בטרוף. |
(תאכלס אחד החלומות יתגשםבאמת אבל זה רק אחד מאלף
)
) שבאים ונכנסים חופשי בלי שום בעיה ואני הכרתי אותם ב"ארמין בפארק" אבל הם לא ממש רצו לספר לי איך הם השיגו את האפשרות הזאת של להיכנס בלי שום בעיה ( כן רועי אם אתה תראה את זה - אז התכוונתי אליכם ואני עדיין לא גיליתי את הסוד שלך אחי) אבל עזוב כי הדבר כבר נקרא להתחנף וזה ממש לא נעים ולא מנומס לדעתי...
| Originally posted by taltul 1>>> 19.5 2>>> מה שנכון נכון - ותאמת כבר הספקתי להרגיש מה זה לגמור במקום במיסבה עם אמרין בפארק הירקון (תאכלס אחד החלומות יתגשםבאמת אבל זה רק אחד מאלף )3>>> אז זהו פה הבעיה היא אחרת שהינה מחסור במשאבים... יחד עם זאת איביזה נחשבת נופש יקר מאוד יחסית לסתם לנסוע לחול וכאלה... 4>>> אני מבין מה שאתה אומר אבל אני למשל לא מסתובב לי כל היום ומבלה יש לי לימודים על ראש ככה שמבחינת זה אני באמת באותו מצב כמו חייל רגיל שיכול לצאת רק ביום שישי... ומה אתה רוצה שאעשה? אבוא לכניסה של מועדון ואתחיל לזרוק מבטים לסלקטורים וכזה להתחיל להכיר אותם? זה נשמע לי קצת נאיבי ולא ממש הגיוני ומה שבטוח יגרום לצחוק מצד של אותם סלקטורים... אם אתה אומר שזה מה שצריך לעשות וזה מה שנקרא לבוא ולהכיר אנשים אז זה בדיוק מה שנקרא לבוא ולהתחיל ללקק להם... אני מבין שהרבה תלוי במזל של להיות חבר שיש לו ידיד שהוא מכיר את מישהו והוא גם מכיר עוד מישהו מאנשי ההפקות... נגיד מסיבות של נקסט מי שמכיר יש תמיד 3 אנשים (בגיל 20 לחייהם ) שבאים ונכנסים חופשי בלי שום בעיה ואני הכרתי אותם ב"ארמין בפארק" אבל הם לא ממש רצו לספר לי איך הם השיגו את האפשרות הזאת של להיכנס בלי שום בעיה ( כן רועי אם אתה תראה את זה - אז התכוונתי אליכם ואני עדיין לא גיליתי את הסוד שלך אחי) אבל עזוב כי הדבר כבר נקרא להתחנף וזה ממש לא נעים ולא מנומס לדעתי...תגידו שאני פראייר - אולי אבל זה המצב... |