TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המצעד!
Pages (9): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 ממממ.... ואת כבר ערה? |
| Originally posted by princess cc יאפ אני תמיד קמה מוקדם! שונאת לישון זה בזבוז זמן |
| Originally posted by KosmiK-G8 חשבתי שנשים אוהבות לישון את שנת היופי שלהן.... |
אילן שאלה קצת פ'גרת, אבל
מה זה המספר שנמצא בצד של כל טראק ברשימה ש'ך?

טוב נראה לי הגיע זמן להגיד ת'תאמת:
וואחד ספאם פתחתם פה חבר'ה 
| Originally posted by princess cc אילן שאלה קצת פ'גרת, אבל מה זה המספר שנמצא בצד של כל טראק ברשימה ש'ך? |
| Originally posted by taltul זה באיזה מקום היה אותו טראק בשבוע שעבר... |
| Originally posted by KrazyDJs אריק הוא שוודי מניאק שלא פותח סלוטים לחברים ![]() |

לגבי ה"מצעד" עצמו או אולי זה נושא קצת יותר כללי...
מה הטראק החדש של אנדי מור עושה שם בכלל???
לדעתי פשוט אכזבה גדולה מהיותר כל כך טוב ומוכשר...
כן כן אני מתכוון ל"באלרינה" שלא כל כך ברור לי מה מצאת בטראק?...
אהבתי שמשת את הטראק של קוואייר במקום הראשון... מכובד ביותר 
| Originally posted by taltul לגבי ה"מצעד" עצמו או אולי זה נושא קצת יותר כללי... מה הטראק החדש של אנדי מור עושה שם בכלל??? לדעתי פשוט אכזבה גדולה מהיותר כל כך טוב ומוכשר... כן כן אני מתכוון ל"באלרינה" שלא כל כך ברור לי מה מצאת בטראק?... אהבתי שמשת את הטראק של קוואייר במקום הראשון... מכובד ביותר |
| Originally posted by taltul לגבי ה"מצעד" עצמו או אולי זה נושא קצת יותר כללי... מה הטראק החדש של אנדי מור עושה שם בכלל??? לדעתי פשוט אכזבה גדולה מהיותר כל כך טוב ומוכשר... כן כן אני מתכוון ל"באלרינה" שלא כל כך ברור לי מה מצאת בטראק?... אהבתי שמשת את הטראק של קוואייר במקום הראשון... מכובד ביותר |
טבעי..
| Originally posted by KosmiK-G8 סטיבוש שמת תמצעד במרכאות אני מרגיש שיש לך משקעים כנגדו.... |
| ובאלרינה זה כמובן של אדאם וויט התבלבלת קצת... ומה מצאתי? תשמע הקטע המסומפל יפהפה לפני זה יש בילד אפ יפה והמלודיה אדירה... לפעמים השילוב של כל אלה ביחד לא עושה למרות הכל כלום וזה משקרה אצלך... לפעמים זה פשוט מתחבר טוב במוח.. המוחש לי עיכל את זה שלך לא... טבעי.. אל תדאג כמו שכבר התבטא גם במצעד הנוכחי אנחנו עוד נסכים על הרבה קטעים ולא נסכים גם על עוד הרבה קטעים אחרים... |
סבבה... עדיין הוא יוצר טוב רק שהפעם לא התלהבתי בכלל מהקטע...
| Originally posted by taltul חחח..חס וחלילה אילנ'וש... אין לי משהו נגד המצעד... וואי אוטומטית יצא אנדי מור ולא אדם ווייט... סבבה... עדיין הוא יוצר טוב רק שהפעם לא התלהבתי בכלל מהקטע...המנגינה של הבאלרינה ממש צורמת לדעתי... יש יותר מדי צלילים מיותרים לדעתי... טוב... נשמע עוד פעם אולי הפעם המצב ישתנה... |
| Originally posted by KosmiK-G8 במקרה שלך הייתי אומר לך לבדוק שלא הפעלת במקרה טראק אחר... |
אני יודע שלא אהבת..
אבל מנגינה מכוערת??
טוב..
שלא יגידו שרק אני לא סבלני פה...
| וואי אוטומטית יצא אנדי מור ולא אדם ווייט... סבבה... עדיין הוא יוצר טוב רק שהפעם לא התלהבתי בכלל מהקטע... המנגינה של הבאלרינה ממש צורמת לדעתי... יש יותר מדי צלילים מיותרים לדעתי... טוב... נשמע עוד פעם אולי הפעם המצב ישתנה... |
אז אומרים לי
אתה יודע שקטלו כבר גם את
enmass-cq?
אף פעם לא כולם יהיו מרוצים
קח את הקלאסיקות הגדולות ביותר וגם להן תמצא אנשים שלא ממש מתים עליהם
| אז אומרים לי אתה יודע שקטלו כבר גם את enmass-cq? אף פעם לא כולם יהיו מרוצים קח את הקלאסיקות הגדולות ביותר וגם להן תמצא אנשים שלא ממש מתים עליהם |
| Originally posted by KosmiK-G8 אז אומרים לי אתה יודע שקטלו כבר גם את enmass-cq? אף פעם לא כולם יהיו מרוצים קח את הקלאסיקות הגדולות ביותר וגם להן תמצא אנשים שלא ממש מתים עליהם |
אני לא מבין איך אתה מצליח לעשות מצעד? יש כל כך הרבה קריטריונים מבחינתי לטראק טוב, שכל טראק יכול להיות טוב במשהו אחר... נגיד טראק מלודי מצויין שבו הקצב לא כזה חשוב והמנגינה היא הכי חשובה, או טראק קצב כמו קטנה, או טראק פרוגרסיבי כמו החידוש של סיגנם לסקונד ווייב... בכל כזה קריטריון יש לי טראקים שכל אחד טוב במשהו אחר כל טראק נותן הרגשה אחרת באותה רמה, איך אפשר לדרג את זה?
| אני לא מבין איך אתה מצליח לעשות מצעד? יש כל כך הרבה קריטריונים מבחינתי לטראק טוב, שכל טראק יכול להיות טוב במשהו אחר... נגיד טראק מלודי מצויין שבו הקצב לא כזה חשוב והמנגינה היא הכי חשובה, או טראק קצב כמו קטנה, או טראק פרוגרסיבי כמו החידוש של סיגנם לסקונד ווייב... בכל כזה קריטריון יש לי טראקים שכל אחד טוב במשהו אחר כל טראק נותן הרגשה אחרת באותה רמה, איך אפשר לדרג את זה? |
| Originally posted by Vortex_SA אני לא מבין איך אתה מצליח לעשות מצעד? יש כל כך הרבה קריטריונים מבחינתי לטראק טוב, שכל טראק יכול להיות טוב במשהו אחר... נגיד טראק מלודי מצויין שבו הקצב לא כזה חשוב והמנגינה היא הכי חשובה, או טראק קצב כמו קטנה, או טראק פרוגרסיבי כמו החידוש של סיגנם לסקונד ווייב... בכל כזה קריטריון יש לי טראקים שכל אחד טוב במשהו אחר כל טראק נותן הרגשה אחרת באותה רמה, איך אפשר לדרג את זה? |
אפרופו עבודה קשה....
אני כבר כמה שעות יושבת על המצעד שלך מנסה לדרג אותו...
מממממממממ עוד מעט [מקווה שעוד היום] אני אתן ת'דירוג שלי
סורי לוקח לי זמן כי יש פה כמה ממש טובים אז אני נותנת רפיט
| Originally posted by KosmiK-G8 טוב מארק התחיל להסביר את זה תכלס זה כן השוואה בין עוצמות הרגש שכל טראק נותן לי בטווח זמן קצוב עכשיו זה נשמע כמו ביולוגיה אמנם ולכן מצעד שכזה דורש ממני 3 שעות של שמיעה 3 שעות!!! זה בנוסף לכך שבמהלך השבוע אני כבר מלקט ורושם לעצמי את הטראקים שאני יודע שיש סיכוי שאני יכניס למצעד זה לא פשוט... אבל זה כיף.. ואתה צודק בגדול במה שאתה אומר חוץ מדבר אחד סיגנאם גרסה פרוגרסיבית לסקונד וייב? אחי הגרסה היא לא פרוגית בי פי אם מעט נמוך אבל המלודיה העוצמתית עדיין שם ובכלל מיותר מאוד הרימייק הזה ... בוא נגיד שלא נראה אותו מאיים בכלל להתקרב למצעד שלי |
| Originally posted by KosmiK-G8 אני מופתע שאני פשוט בודד בעולם באהבתי לטראק הנפלא של קוויבר אני מחפש אנשים נוספים שנשבו בקסמי הקטע הנפלא והשקט הזה... |