TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אביזרים מגניבים למסיבות שוות
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DJ Alex E. נראה לי זה 700... |
| Originally posted by Dr.SuS בטכלס זה פשוט אבל שעושים את זה זה מסובך לאלה יש הרבה מרכיבים וצריך גם להבין קצת אלקטרוניקה בשביל לעשות את זה טיפה יותר מפשוט אני אישית לא גורו גדול באופטיקה, אני בטוח שיש פה 2 שעוברים אותי בטוח אני יותר מתעסק עם סטיקלייטים כי אני מקבל אותם חינם אז לפחות מוצא להם שימוש הרעיון המרכזי של אופטיקה זה לדים (מנורות קטנות שעובדות על בטריה 1.5 וולט שמחוברות לצינור פלסטיק שקוף משני הצדדים ולפעמים גם בתוכו אם רוצים יותר אור או שהצינור ארוך זהו, אחר כך מה שנשאר זה רק לבנות את הקונסטרוקציה של החולצה עם הצינורות עליהם, למצא מקום לבטרייה רוב הפעמים זו הנדסה רצינית ולא קלה, אבל שווה את המאמץ לד כחול לוקח יותר מ1.5 וולט אז בדרך כלל משתמשים בה פחות, או לפחות ככה זה במחשב אני מתעסק בזה יותר במחשב "twicking" שמה זה עובד ככה... הקטע היותר מעמיק זה הדמיון ומה אתה עושה איתו ברגע שאתה יודע להתעסק עם הדברים הקטנים בטכלס כמו שפוזי אמר אפשר לכתוב על זה ספר בקלות כי יש הרבה מרכיבים שאפשר להוסיף ושצריך להוסיף לפעמים בשביל שזה יעבוד טוב זהו מכאן זה רק יצירתיות יתר דמיון וזמן.... |

| Originally posted by DJ Alex E. נראה לי זה 700... |
אם אמא שלך מעצבת אופנה ואתה עשיר דמיון אז יצא ממש ממש טוב

| OFFTOP: תצבור 800 פוסטים וגם תוכל לשנות בקלות... |
| Originally posted by markfeldman ok לי יש, ואיך אני בכל זאת משנה ? |
| Originally posted by Dr.SuS אם אמא שלך מעצבת אופנה ואתה עשיר דמיון אז יצא ממש ממש טוב |

| profile - edit profile ויש לך אופציה של Custom User Text: |
אם אתה צריך דגמים מוכנים לחולצות שלא עשיתי תגיד
| Originally posted by Dr.SuS אם אתה צריך דגמים מוכנים לחולצות שלא עשיתי תגיד |
| Originally posted by Shahar אני צריך לדעת איך להכין את זה ומאיפה לקנות תחומר |
| Originally posted by taltul OFFTOP: |
| טל מזה אופטופ ?! |
מה אתם יודעים על
El Wire!?
מה זה בדיוק?
איפה אפשר לקנות?
מי שיכול שיעזור....
| Originally posted by Shahar מה אתם יודעים על El Wire!? מה זה בדיוק? איפה אפשר לקנות? מי שיכול שיעזור.... |
| Originally posted by -CosmicFire- משתמשים בזה הרבה אנשים שעושים מודינג למחשב או שמשפרים מכוניות זה פשוט חוט זוהר (עם חשמל) שמפיץ אור ואתה יכול לשחק איתו איך שאתה רוצה לא יודע איך זה עובד אפשר לקנות בכל מני חנויות מחשבים ושיפורים לרכב עוד פרטים דבר איתי |
היי כבר אמרתי את כל זה...
לד רגיל עובד על 1.5 וולט יעני בטריה אחת
אפשר לחבר כמובן יותר מאחת
מכניסים אותפ לצינורות פלסטיק גמישים אם עושים בבית ואם לא אפשר לקנות סליל מוכן יש גם
לד כחול לוקח יותר מ 1.5 וולט
אפשר לקנות הכל בחנויות מחשבים
| Originally posted by Dr.SuS היי כבר אמרתי את כל זה... לד רגיל עובד על 1.5 וולט יעני בטריה אחת אפשר לחבר כמובן יותר מאחת מכניסים אותפ לצינורות פלסטיק גמישים אם עושים בבית ואם לא אפשר לקנות סליל מוכן יש גם לד כחול לוקח יותר מ 1.5 וולט אפשר לקנות הכל בחנויות מחשבים |