TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איזה מוזיקה היוצרים והדיג'יים המפורסמים שומעים באוטו\בבית!?
Pages (3): « 1 [2] 3 »

Posted by MrBlond on Oct-11-2004 06:56:

תגיד להם:

אבא, אמא, יש משהו שאנחנו צריכים לדבר עליו...

ידעתי את זה מאז שראיתי גבר עירום בפעם הראשונה, וכל הזמן הזה, שמרתי את זה בפנים...

אבא, אמא...

אני מכור לטראנס!

Posted by black mammmba on Oct-11-2004 12:03:

טיאסטו היה חייב לשמוע קאלסי

אחרת מאיפה בדיוק הוא הביא את ה
"אדיגו פור אסטרינג??

זאת בכלל סינפוניה של מלחין אמריקאי בשם באבר סמואל
המנהיגה נוגנה על ידי סינפונית ניו יורק בשנת 1936

בעקרון הם גם עושים מיקסים לרוק...
טיאסטו לקיין...
ועוד....

בעקרון הם מגוונים

Posted by yaman on Oct-11-2004 12:39:

ואללה איזה באמת מכוניות יש להם אתם יודעים?

אני סגור על זה שלארמין בטוח יש איביזה טורבו ומטוס פרטי

Posted by MrBlond on Oct-11-2004 13:14:

טייסטו סתם טמבל, הוא בטח מקשיב לפופ רוסי או משהו

Posted by taltul on Oct-11-2004 13:14:

quote:
Originally posted by yaman
ואללה איזה באמת מכוניות יש להם אתם יודעים?

אני סגור על זה שלארמין בטוח יש איביזה טורבו ומטוס פרטי

לההה...אבל במקום זה יש לו סטודיו ועם כל הציוד שבו הוא עולה כמה מיליוני דולרים טובים!!!...זה בדוק... אני זוכר עוד בפורום שאתר שלו דיברו על זה ואנשים תההו מאיפה יש לו כסף לכל הציוד הזה הרי הוא עולה מיליונים וזה...

Posted by coby on Oct-11-2004 15:19:

לפי דעתי טרד דיי דפוק...

הם יוצרים טראנס ומתקלטים טראנס כל החיים שלהם... ומקבלים אלפי תקליטים ודיסקים של טראנס כל היום...
וברור שזה המוסיקה האהובה עליהם אחרת הם לא היו מתקלטים או יוצרים אותה !

אז מן הסתם הם שומעים את המוסיקה הזאת גם להנאה בזמנם הפנוי...

עכשיו אני לא אומר שהם לא אוהבים או שומעים סגנונות אחרים אני רק אומר שמן הסתם זה המוסיקה שהם שומעים רוב הזמן...

: \

Posted by taltul on Oct-11-2004 15:28:

quote:
Originally posted by coby
לפי דעתי טרד דיי דפוק...

הם יוצרים טראנס ומתקלטים טראנס כל החיים שלהם... ומקבלים אלפי תקליטים ודיסקים של טראנס כל היום...
וברור שזה המוסיקה האהובה עליהם אחרת עם לא היו מתקלטים או יוצרים אותה !

אז מן הסתם הם שומעים את המוסיקה הזאת גם להנאה בזמנם הפנוי...

עכשיו אני לא אומר שהם לא אוהבים או שומעים סגנונות אחרים אני רק אומר שמן הסתם זה המוסיקה שהם שומעים רוב הזמן...

: \

בדיוק!!!

זה העניין - זה פשוט לא טבעי להתעסק כל החיים עאלקטרונית כאשר בפועל בן אדם לא ממש שומע אותה...

לדעתי זה מובן מאליו שאם יוצרים כמו אבאב אנד ביונד למשל והדומים להם ישמעו קודם כל אלקטרונית משאר שאר הסגנונות האחרים...
והם חייבים לעשות את זה כי אחרת מאיפה כל ההשראה וכל המוזות??? משירי פופ / ראפ או רוק שהם (נראה לכם???) שומעים...

עוד פעם מישהו פה כבר אמר את זה - יכול להיות שהם שומעים קלאסית או רוק לפעמים אבל בטוח שזה לא פופ או ראפ כי אין להם שום דבר שהם יכולים ללמוד מ2 הז'אנרים הללו...

Posted by Shahar on Oct-11-2004 15:44:

quote:
Originally posted by -CosmicFire-
לאאאאאאא
אבל בכל זאת הגיון פה
אם הבן אדם יוצר טראנס זתומרת שהוא אוהב את הסגנון וסביר להניח שזה רוב החומר שהוא שומע...

בדיוק בגלל שהוא יוצר טראנס ובגלל שהוא צריך לעבוד עם זה כל היום בטוח בא לו להרגע קצת עם מוזיקה אחרת

Posted by taltul on Oct-11-2004 15:54:

quote:
Originally posted by Shahar
בדיוק בגלל שהוא יוצר טראנס ובגלל שהוא צריך לעבוד עם זה כל היום בטוח בא לו להרגע קצת עם מוזיקה אחרת

להירגע???

זהו שזוי בדיוק הסתירה לדעתי... הרי ממה הוא צריך להירגע הרי זהו הז'אנר שהוא בחר בו ואם הוא בחר בו אז סביר להניח בגלל שאוהב אותו ונהנה ממנו כל רגע בחיים שלו...

עכשיו במקרה זה לא נראה לי שהוא צריך להירגע הרי הוא נהנה מעבודה שלו ומהמוזיקה שהוא עושה...

אני לא אומר שישמע את אותם דברים כל הזמן - שיקח אמביינט פרוג או ברייקס וצ'יל אאוט - כלומר תמיד אפשר למצוא משהו אחר כדי לגוון אבל למה ללכת לחפש משהו בז'אנרים אחרים כאשר ישך ים של בחירה מול העניין בז'אנר שאתה מכור עליו...

זה הנקודת מחשבה שלי...

Posted by Shahar on Oct-11-2004 16:00:

quote:
Originally posted by taltul
להירגע???

זהו שזוי בדיוק הסתירה לדעתי... הרי ממה הוא צריך להירגע הרי זהו הז'אנר שהוא בחר בו ואם הוא בחר בו אז סביר להניח בגלל שאוהב אותו ונהנה ממנו כל רגע בחיים שלו...

עכשיו במקרה זה לא נראה לי שהוא צריך להירגע הרי הוא נהנה מעבודה שלו ומהמוזיקה שהוא עושה...

אני לא אומר שישמע את אותם דברים כל הזמן - שיקח אמביינט פרוג או ברייקס וצ'יל אאוט - כלומר תמיד אפשר למצוא משהו אחר כדי לגוון אבל למה ללכת לחפש משהו בז'אנרים אחרים כאשר ישך ים של בחירה מול העניין בז'אנר שאתה מכור עליו...

זה הנקודת מחשבה שלי...

אחי עם כל הכבוד לעבודה שלהם ולסגנון שלהם תאמין לי שאחרי שהוא יושב בסטטודיו ומסיים תעבודה להיום אנלא בטוח שתמיד בא לך לשמוע עוד טראנס
אז נכון אולי אמביינט או ברייקס....
גם לי יש קטעים שאחרי שאני ממקסס כבר בא לי קצת להרגע עם משו אחר

Posted by yaman on Oct-11-2004 19:59:

quote:
Originally posted by Shahar
אחי עם כל הכבוד לעבודה שלהם ולסגנון שלהם תאמין לי שאחרי שהוא יושב בסטטודיו ומסיים תעבודה להיום אנלא בטוח שתמיד בא לך לשמוע עוד טראנס
אז נכון אולי אמביינט או ברייקס....
גם לי יש קטעים שאחרי שאני ממקסס כבר בא לי קצת להרגע עם משו אחר

צודק בהחלט

לא חובה שיוצר טראנס יישמע רק טראנס

יש מלא אומנים שמנגנים מוסיקה ומעדיפים לשמוע דדדקא מוזיקה אחרת

למשל אם אתם מכירים את אחד מכלא 6

הוא יוצר ראפ אבל מעדיף לשמוע רוק

Posted by Elior on Oct-11-2004 20:21:

quote:
Originally posted by yaman
צודק בהחלט

לא חובה שיוצר טראנס יישמע רק טראנס

יש מלא אומנים שמנגנים מוסיקה ומעדיפים לשמוע דדדקא מוזיקה אחרת

למשל אם אתם מכירים את אחד מכלא 6

הוא יוצר ראפ אבל מעדיף לשמוע רוק

אתה קוצוני

Posted by yaman on Oct-11-2004 20:22:

quote:
Originally posted by KrazyDJs
אתה קוצוני

מצטער

Posted by MrBlond on Oct-12-2004 00:20:

זה לא עניין של מעדיפים, הם מעדיפים טראנס, זה הז'אנר האהוב עליהם, אבל זה כמו שאתה עובד במפעל של שוקולד כל היום במשך שנה, אתה כבר לא תאכל שוקולד כשתחזור הביתה כי ימאס לך מהריח, אז אולי הם שומעים גם דברים אחרים כדי להירגע מהטראנסים כל הזמן.

ואין לו ציוד של מליונים, פשוט כי אין כזה דבר ציוד של מליונים בטראנס, המיקסר הכי טוב בסביבה עולה באזור ה-1500 דולר, ואפילו אם כל הציוד שלו קאסטום מייד זה עדיין לא יעלה לו יותר מ-10000 דולר סה"כ לשני טרנטייבלס, שני דיסק פליירז ומיקסר. שלא לדבר על זה שזה בזבוז כסף רציני, כי אתה יכול להשיג ציוד מעולה בלי להוציא יותר מ-3000 דולר כשאתה גר בארה"ב. רק בישראל הדברים האלה יקרים בלי היכר, אני הבאתי את שלי מארה"ב.

Posted by taltul on Oct-12-2004 02:05:

quote:
Originally posted by MrBlond
זה לא עניין של מעדיפים, הם מעדיפים טראנס, זה הז'אנר האהוב עליהם, אבל זה כמו שאתה עובד במפעל של שוקולד כל היום במשך שנה, אתה כבר לא תאכל שוקולד כשתחזור הביתה כי ימאס לך מהריח, אז אולי הם שומעים גם דברים אחרים כדי להירגע מהטראנסים כל הזמן.

מה זה ההשוואות הללו בכלל???
עכשיו באמת הצחקת אותי...
אתה מתייחס ליצירת מוזיקה כמשהו שגרתי הדומה לעבודה משרדית משעממת...
יצירה זה תמיד אמנות אפילו אם במקרה זה אתה משתמש בתוכנות מחשב וכאלה עדיין אתה יוצר... איך אתה יכול להשוות בכלל יצירת שוקולד בפס ייצור באיזה מפעל ליצירת מוזיקה שזה קודם כל אמנות ומשהו אישי וייחודי אצל כל אחד ואחד ואחר כך כבר עבודה...

ד''א אם קצת תתעניין ותכנס לסייטים של חלק מהיוצרים - אתה תוכל לראות שחלקם הם בעלי תואר בהנדסה או מחשבים ועובדים בחברות תוכנה למיניהן ואחר הצהרים באים הביתה ויוצרים מוזיקה...

quote:
ואין לו ציוד של מליונים, פשוט כי אין כזה דבר ציוד של מליונים בטראנס, המיקסר הכי טוב בסביבה עולה באזור ה-1500 דולר, ואפילו אם כל הציוד שלו קאסטום מייד זה עדיין לא יעלה לו יותר מ-10000 דולר סה"כ לשני טרנטייבלס, שני דיסק פליירז ומיקסר. שלא לדבר על זה שזה בזבוז כסף רציני, כי אתה יכול להשיג ציוד מעולה בלי להוציא יותר מ-3000 דולר כשאתה גר בארה"ב. רק בישראל הדברים האלה יקרים בלי היכר, אני הבאתי את שלי מארה"ב.

אנ'לא מבין למה לעשות את עצמך חכם כאשר אתה בכלל לא בעניינים???

Armin's studio:

A small (5x4) but soundproof and fully airconditioned 32 channel studio built for danceproductions with separate singingbooth in a digidesign protools environment.
All the tracks, remixes and compilationalbums that carry the Armin van Buuren sign, have been produced in this area, using only this equipment and no engineer.
The studio was built and designed by Hans Koomans ([email protected]), finished early 2002 and recently updated (Feb 2004)

Computers and midi:

Apple G5 Mac dual 1.8 GHz running Emagic Logic Pro 6.4
Protools HD2 with 96 I/O
PC, running Soundforge, Ak.sys, and Recycle
Unitor8 and AMT8 for midi

Software:
Emagic Logic Audio Pro 6.4
Protools 6.2
Emagic Sounddiver
Spark XL 2.8.2
Reason 2.5
Ableton LIVE
Sonic Foundry Soundforge

Plug-ins:
Emagic EXS24, ES1, ES2, EVP88, etc.
Spectrasonics Trilogy, Atmosphere and Stylus
East West String Collection
Absynth 2
FM7
pHATmatik Pro
Virus Indigo
Waves GOLD
T-Racks
and many more

Mixer:
Analog 32 channel Soundcraft mixer.
Signex tiny palladium patchbay to which all in- and outputs are routed.
Monitoring:
Mackie HR824
Dynaudio 2
Yamaha MSP5

Singingbooth:
Focusrite Voicebox Green (Mic-preamp)
AKG414B-ULS Mic
Samson headphoneamp

Synthesizers:
Roland JD990
Novation Supernova II
Roland JV2080 expanded
Korg MS2000R
Alesis Andromeda
Access Virus A
Access Virus C
Yamaha FS1R
Yamaha TX81Z
Roland JP8080
Roland TR909
Clavia Nordlead 3
Roland JX8P
Roland JD800

Samplers:
Akai S5000 with 16 channel output
EXS24 (software)

Recording and playback:
Tascam DA45
Pioneer 9601
Midiman Digital Patchbay
Pioneer CMX5000 twin CD
Denon DRM 740 Tapedeck

Hardware effects:
Ensoniq DP4+
TC Electronics Fireworks
TC Electronics M.One
Lexicon MPX1
Drawmer Dl 241 compressor
Dbx 266XL Compressor/Gate
Electrix Filterfactory
Electrix Warpfactory

DJ-booth:
2 Technics SL1200mk2
2 Pioneer CDJ1000
1 Pioneer CDJ1000mk2
Dateq XTC mixer

Posted by YuVaL on Oct-12-2004 06:21:

Armins Studio:

Posted by YuVaL on Oct-12-2004 06:22:

quote:
Originally posted by MrBlond

וואי אחי זה פשוט היה פוסט שטות לגמרי...

Posted by Rising on Oct-12-2004 09:02:

הסטודיו של ראנק 1 משתין על כולם!

Posted by MrBlond on Oct-12-2004 11:12:

גם אני אוהב טראנס אבל אני לא מקשיב לטראנס 24 שעות ביממה...

וזה עדיין לא ציוד של מליונים תעשה את החשבון....

Posted by Vortex_SA on Oct-12-2004 13:38:

בונא טל אתה בא בהגזמות, אי אפשר לשמוע טראנס כללללל הזמן... וגם תהיה יותר קליל גבר לא חייב להתייחס לזה כל הזמן כאל יצירת אומנות, זה מוזיקה שכיף לשמוע וסבבה לעשות ולמקסס והיא המוזיקה שאני הכי אוהב, ובאמת יש טראקים שהם ממש יצירות אומנות, אבל יש גם טראקים שנועדו לשמח, להרקיד, להכניס למצב רוח וכו'... וכן זה אומנות... אבל גם אומנות לא חייב להיות דבר כזה כבד..

מה גם שטראנס אמביינט צ'יל וכו' הם מבוססים על אותן "תחושות" ולפעמים נגיד אני רוצה להרגיש משהו שונה, אז אני שומע קצת היפ הופ ומשחק אותה בפוזה עם האוטו, שם רוק ושר עם החבר'ה (גם באוטו בד"כ...) ולפעמים אני גם שם טראנס...

Posted by taltul on Oct-12-2004 14:01:

quote:
Originally posted by Vortex_SA
בונא טל אתה בא בהגזמות, אי אפשר לשמוע טראנס כללללל הזמן... וגם תהיה יותר קליל גבר לא חייב להתייחס לזה כל הזמן כאל יצירת אומנות, זה מוזיקה שכיף לשמוע וסבבה לעשות ולמקסס והיא המוזיקה שאני הכי אוהב, ובאמת יש טראקים שהם ממש יצירות אומנות, אבל יש גם טראקים שנועדו לשמח, להרקיד, להכניס למצב רוח וכו'... וכן זה אומנות... אבל גם אומנות לא חייב להיות דבר כזה כבד..

מה גם שטראנס אמביינט צ'יל וכו' הם מבוססים על אותן "תחושות" ולפעמים נגיד אני רוצה להרגיש משהו שונה, אז אני שומע קצת היפ הופ ומשחק אותה בפוזה עם האוטו, שם רוק ושר עם החבר'ה (גם באוטו בד"כ...) ולפעמים אני גם שם טראנס...

סבבה...אבל עדיין...

יכול להבין אותי בקטע הזה YO-I תאכלס נראה לי רק בחור בשם...

Posted by Rising on Oct-12-2004 14:57:

quote:
בדיוק!!!

זה העניין - זה פשוט לא טבעי להתעסק כל החיים עאלקטרונית כאשר בפועל בן אדם לא ממש שומע אותה...

לדעתי זה מובן מאליו שאם יוצרים כמו אבאב אנד ביונד למשל והדומים להם ישמעו קודם כל אלקטרונית משאר שאר הסגנונות האחרים...
והם חייבים לעשות את זה כי אחרת מאיפה כל ההשראה וכל המוזות??? משירי פופ / ראפ או רוק שהם (נראה לכם???) שומעים...

עוד פעם מישהו פה כבר אמר את זה - יכול להיות שהם שומעים קלאסית או רוק לפעמים אבל בטוח שזה לא פופ או ראפ כי אין להם שום דבר שהם יכולים ללמוד מ2 הז'אנרים הללו...

יא מצחיק.. זה לא סותר..
כל הסגנונות מושפעים אחד מהשני..
ובייחוד טראנס ששואב הרבה מסגנונות כמו ראפ ורוק.. אפילו שאתה לא מרגיש את זה..ככה זה..
ניקח לדוגמא את דיג'יי סקאזי שיוצר טראנס פסיכודאלי.. כל הקטע של הגיטרות החשמליות בא מהרוק... והוא בעצמו אמר את זה..
והוא ידוע כמי שיצר רוק בעבר.

בכל מקרה לא סותר.

Posted by taltul on Oct-12-2004 15:23:

quote:
Originally posted by Rising
יא מצחיק.. זה לא סותר..
כל הסגנונות מושפעים אחד מהשני..
ובייחוד טראנס ששואב הרבה מסגנונות כמו ראפ ורוק.. אפילו שאתה לא מרגיש את זה..ככה זה..
ניקח לדוגמא את דיג'יי סקאזי שיוצר טראנס פסיכודאלי.. כל הקטע של הגיטרות החשמליות בא מהרוק... והוא בעצמו אמר את זה..
והוא ידוע כמי שיצר רוק בעבר.

בכל מקרה לא סותר.

סבבה רוק אני עוד מסכים...אבל מה קשר להיפ הופ בכלל???

Posted by Vortex_SA on Oct-12-2004 16:16:

quote:
סבבה רוק אני עוד מסכים...אבל מה קשר להיפ הופ בכלל???

faithless...
בעיקר האוס, כל הניו יורק האוס עם הזמרות השמנות שמדברות על כסף תכשיטים אהבה וכל השטויות... כמו
casius...
זה דיי דומה כשחושבים על זה...

Posted by taltul on Oct-12-2004 16:23:

quote:
Originally posted by Vortex_SA
faithless...
בעיקר האוס, כל הניו יורק האוס עם הזמרות השמנות שמדברות על כסף תכשיטים אהבה וכל השטויות... כמו
casius...
זה דיי דומה כשחושבים על זה...

אני התכוונתי מהבחינה המוזיקאלית ולא המילולית...

Pages (3): « 1 [2] 3 »