TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוצרי/די ג'יים של הפורום - יומן מסע
Pages (2): « 1 [2]
הטרד הזה מצחיק טוב זה לא חדש בכל טרד יש יציאות 
אז ה"מסע" שלי התחיל לפני 4 או 5 שנים
התחלתי לאהוב מוזיקה לאקטרונית ע"י הפרודיג'י
הם היו הלהקה שהערצתי כשהייתי קטן.. וואלה הרבה רעש מקצבים מטורפים והרבה אנרגיה
משם הכל זרם אל המוזיקה האלקטרונית...הייתי יוצא למסיבות ילדים האלה כשהיה את אלה גוטמן וצ'ופי וכל אלה
אפילו היה את ג'ורג' בטטה למי שזוכר 
אחד מסומם שהתחפש לבטטה מחייכת אבל שם טראקים סוףףף
משם התחלתי לחלום על להיות דיג'יי במסיבה
התחלתי לחפש אחר תוכנות מיקסוס וכל אלה והשגתי כמה טראקים אז בנאפסטר והתחלתי לעבוד עם זה
באותה תקופה שהתחלתי גם הצטרפתי לפורום..אני זוכר היינו רושמים פה דברים שהיינו מביישים את עצמנו כעשיו חחח אבל זו היתה התקופה ההיא.
מפה לשם אבא שלי היה צריך לטוס לארה"ב אז עבדתי והשגתי איזה 5000 אלך ואבא שלי אמר שהוא יעשה איתי חצי חצי במכיר הציוד אז הזמנתי שני פיונירים 100, מיקסר של ניו מארק שעדיין לדעתי מצוין!! ואוזניות של סוני
והכל עלה לי לבסוף כ950 דולר בלבד!!!! אבא עשה קצת סידורים והצליח להעביר את זה במכס ואני ישר חיברתי הכל לחשמל כמובן עם מתאם שלא ישרף לי
ונעלתי את עצמי בחדר איזה חודש ככה.. פשוט הסתכלתי על הציוד ולא ידעתי בשיטטטט מה לעשות
אפילו פחדתי להעז בהתחלה לעשות משהו
אבל היה לי כזה רצון ללמוד ולהצליח בזה שלמדתי הכל לבד מבלי עזרה של אף אחד ובלי עזרה של שום חוברות או כל מיני פשוט לבד..
כשהקלטתי את הסט הראשון שלי שהיה לטעמי ממש מוצלח החלטתי לשלוח ל
ETS GLOBAL RADIO.
אותו רדיו שעכשיו התוכנית שלי משודרת שם.. והבן אדם התלהב
השמיע אותו פה ושם וביקש ממני עוד סטים
לאחר תקופה הוא הציע לי לעשות תוכנית חודשית ואני אמרתי שזה נראה לי רעיון טוב והתחלתי לחשוב אולי לארח אורחים מהפורום או לא יודע מה בדיוק
משם כבר בעצם הרגשתי שעליתי מדרגה.. התחלתי עם התוכנית והשגתי לי מאזינים קבועים לתוכנית ויצרתי קשרים פה ושם והתחלתי להכיר יותר את הסגנונות השונים של המוזיקה ואת היחודיות של דיג'ייז שונים שאירחתי
כיום אני כבר מעביר תוכנית שבועית ברדיו אני מניח שאתם כולכם יודעים
עם אורחים מכל העולם מהטובים בעולם וכן כן יש הרבה דיג'ייאים כאלה שגם מאזינים לתוכנית שלי.. למשל ההפתעה הגדולה ש
RANK 1
שלחו לי מייל וביקשו להתארח זה באמת היה כבוד
ועכשיו יש לי רשימה ענקית של אורחים אחריי ועוד רשימה גדולה מלפניי שעתידיים להתארח..
אחרי שהתחלתי להתבסס על הסגנון שלי ועל החלומות הבאים שלי אני וגיל החלטנו לעשות משהו שיגרום למעיין מהפכה כזו..
ומשם הגיעה
ILTA AGENCY
תחת הדוף הזה אנחנו החלטנו להקים קבוצה של דיג'ייז שמתעסקת במוזיקה אלקטרונית בלבד וגם יוצרים חדשים שמחפשים קידום
היום אני פה מסתכל ואומר לעצמי שזה אולי לא נראה הרבה אבל ההרגשה בפנים אומרת הכל..שזה מעל למה שציפיתי בכלל.
עכשיו שהתחלנו את הסוכנות אנחנו רק נעלה עוד שלב ועוד שלב ואני מקווה שבקרוב תבינו את המשמעות של הסוכנות ותשמעו עליה לא רק בפורום
נראה לי זה הפוסט הכי ארוך שרשמתי בחיים ואין לי כוח לרשום עוד אז נקרא לחלק זה כחלק א' עד לפעם הבאה 
עד פה.. שלכם
Black Dragon.
WORD!
כבוד.
| quote: |
| Originally posted by MASTERsplinter WORD! כבוד. |
| Originally posted by Black Dragon הטרד הזה מצחיק טוב זה לא חדש בכל טרד יש יציאות ![]() אז ה"מסע" שלי התחיל לפני 4 או 5 שנים התחלתי לאהוב מוזיקה לאקטרונית ע"י הפרודיג'י הם היו הלהקה שהערצתי כשהייתי קטן.. וואלה הרבה רעש מקצבים מטורפים והרבה אנרגיה משם הכל זרם אל המוזיקה האלקטרונית...הייתי יוצא למסיבות ילדים האלה כשהיה את אלה גוטמן וצ'ופי וכל אלה אפילו היה את ג'ורג' בטטה למי שזוכר ![]() אחד מסומם שהתחפש לבטטה מחייכת אבל שם טראקים סוףףף משם התחלתי לחלום על להיות דיג'יי במסיבה התחלתי לחפש אחר תוכנות מיקסוס וכל אלה והשגתי כמה טראקים אז בנאפסטר והתחלתי לעבוד עם זה באותה תקופה שהתחלתי גם הצטרפתי לפורום..אני זוכר היינו רושמים פה דברים שהיינו מביישים את עצמנו כעשיו חחח אבל זו היתה התקופה ההיא. מפה לשם אבא שלי היה צריך לטוס לארה"ב אז עבדתי והשגתי איזה 5000 אלך ואבא שלי אמר שהוא יעשה איתי חצי חצי במכיר הציוד אז הזמנתי שני פיונירים 100, מיקסר של ניו מארק שעדיין לדעתי מצוין!! ואוזניות של סוני והכל עלה לי לבסוף כ950 דולר בלבד!!!! אבא עשה קצת סידורים והצליח להעביר את זה במכס ואני ישר חיברתי הכל לחשמל כמובן עם מתאם שלא ישרף לי ונעלתי את עצמי בחדר איזה חודש ככה.. פשוט הסתכלתי על הציוד ולא ידעתי בשיטטטט מה לעשות אפילו פחדתי להעז בהתחלה לעשות משהואבל היה לי כזה רצון ללמוד ולהצליח בזה שלמדתי הכל לבד מבלי עזרה של אף אחד ובלי עזרה של שום חוברות או כל מיני פשוט לבד.. כשהקלטתי את הסט הראשון שלי שהיה לטעמי ממש מוצלח החלטתי לשלוח ל ETS GLOBAL RADIO. אותו רדיו שעכשיו התוכנית שלי משודרת שם.. והבן אדם התלהב השמיע אותו פה ושם וביקש ממני עוד סטים לאחר תקופה הוא הציע לי לעשות תוכנית חודשית ואני אמרתי שזה נראה לי רעיון טוב והתחלתי לחשוב אולי לארח אורחים מהפורום או לא יודע מה בדיוק משם כבר בעצם הרגשתי שעליתי מדרגה.. התחלתי עם התוכנית והשגתי לי מאזינים קבועים לתוכנית ויצרתי קשרים פה ושם והתחלתי להכיר יותר את הסגנונות השונים של המוזיקה ואת היחודיות של דיג'ייז שונים שאירחתי כיום אני כבר מעביר תוכנית שבועית ברדיו אני מניח שאתם כולכם יודעים עם אורחים מכל העולם מהטובים בעולם וכן כן יש הרבה דיג'ייאים כאלה שגם מאזינים לתוכנית שלי.. למשל ההפתעה הגדולה שRANK 1 שלחו לי מייל וביקשו להתארח זה באמת היה כבוד ועכשיו יש לי רשימה ענקית של אורחים אחריי ועוד רשימה גדולה מלפניי שעתידיים להתארח.. אחרי שהתחלתי להתבסס על הסגנון שלי ועל החלומות הבאים שלי אני וגיל החלטנו לעשות משהו שיגרום למעיין מהפכה כזו.. ומשם הגיעה ILTA AGENCY תחת הדוף הזה אנחנו החלטנו להקים קבוצה של דיג'ייז שמתעסקת במוזיקה אלקטרונית בלבד וגם יוצרים חדשים שמחפשים קידום היום אני פה מסתכל ואומר לעצמי שזה אולי לא נראה הרבה אבל ההרגשה בפנים אומרת הכל..שזה מעל למה שציפיתי בכלל. עכשיו שהתחלנו את הסוכנות אנחנו רק נעלה עוד שלב ועוד שלב ואני מקווה שבקרוב תבינו את המשמעות של הסוכנות ותשמעו עליה לא רק בפורום נראה לי זה הפוסט הכי ארוך שרשמתי בחיים ואין לי כוח לרשום עוד אז נקרא לחלק זה כחלק א' עד לפעם הבאה ![]() עד פה.. שלכם Black Dragon. |
| Originally posted by markfeldman לא נראה לי שהוא יתנגד... |
אליקו חיכיתי לפוסט הזה שלך...
תהיתי איך עוד לא רשמת... אבל היה שווה לחכות!
אהלןןןןןןןןן יפה!
טוב לדעת איך הכל התחיל!
| מישום מה לא נראה לי שגם היא תתנגד.. |
| Originally posted by princess cc שאול תזהר שאנ'לא אכנס גם בך! |
| Originally posted by Shahar אני אמור לפחד או לשמוח? |
| Originally posted by DJ Alex E. אני במקומך הייתי בורח לאיזה בניין נטוש בעזה |
| Originally posted by Black Dragon הטרד הזה מצחיק טוב זה לא חדש בכל טרד יש יציאות ![]() אז ה"מסע" שלי התחיל לפני 4 או 5 שנים התחלתי לאהוב מוזיקה לאקטרונית ע"י הפרודיג'י הם היו הלהקה שהערצתי כשהייתי קטן.. וואלה הרבה רעש מקצבים מטורפים והרבה אנרגיה משם הכל זרם אל המוזיקה האלקטרונית...הייתי יוצא למסיבות ילדים האלה כשהיה את אלה גוטמן וצ'ופי וכל אלה אפילו היה את ג'ורג' בטטה למי שזוכר ![]() אחד מסומם שהתחפש לבטטה מחייכת אבל שם טראקים סוףףף משם התחלתי לחלום על להיות דיג'יי במסיבה התחלתי לחפש אחר תוכנות מיקסוס וכל אלה והשגתי כמה טראקים אז בנאפסטר והתחלתי לעבוד עם זה באותה תקופה שהתחלתי גם הצטרפתי לפורום..אני זוכר היינו רושמים פה דברים שהיינו מביישים את עצמנו כעשיו חחח אבל זו היתה התקופה ההיא. מפה לשם אבא שלי היה צריך לטוס לארה"ב אז עבדתי והשגתי איזה 5000 אלך ואבא שלי אמר שהוא יעשה איתי חצי חצי במכיר הציוד אז הזמנתי שני פיונירים 100, מיקסר של ניו מארק שעדיין לדעתי מצוין!! ואוזניות של סוני והכל עלה לי לבסוף כ950 דולר בלבד!!!! אבא עשה קצת סידורים והצליח להעביר את זה במכס ואני ישר חיברתי הכל לחשמל כמובן עם מתאם שלא ישרף לי ונעלתי את עצמי בחדר איזה חודש ככה.. פשוט הסתכלתי על הציוד ולא ידעתי בשיטטטט מה לעשות אפילו פחדתי להעז בהתחלה לעשות משהואבל היה לי כזה רצון ללמוד ולהצליח בזה שלמדתי הכל לבד מבלי עזרה של אף אחד ובלי עזרה של שום חוברות או כל מיני פשוט לבד.. כשהקלטתי את הסט הראשון שלי שהיה לטעמי ממש מוצלח החלטתי לשלוח ל ETS GLOBAL RADIO. אותו רדיו שעכשיו התוכנית שלי משודרת שם.. והבן אדם התלהב השמיע אותו פה ושם וביקש ממני עוד סטים לאחר תקופה הוא הציע לי לעשות תוכנית חודשית ואני אמרתי שזה נראה לי רעיון טוב והתחלתי לחשוב אולי לארח אורחים מהפורום או לא יודע מה בדיוק משם כבר בעצם הרגשתי שעליתי מדרגה.. התחלתי עם התוכנית והשגתי לי מאזינים קבועים לתוכנית ויצרתי קשרים פה ושם והתחלתי להכיר יותר את הסגנונות השונים של המוזיקה ואת היחודיות של דיג'ייז שונים שאירחתי כיום אני כבר מעביר תוכנית שבועית ברדיו אני מניח שאתם כולכם יודעים עם אורחים מכל העולם מהטובים בעולם וכן כן יש הרבה דיג'ייאים כאלה שגם מאזינים לתוכנית שלי.. למשל ההפתעה הגדולה שRANK 1 שלחו לי מייל וביקשו להתארח זה באמת היה כבוד ועכשיו יש לי רשימה ענקית של אורחים אחריי ועוד רשימה גדולה מלפניי שעתידיים להתארח.. אחרי שהתחלתי להתבסס על הסגנון שלי ועל החלומות הבאים שלי אני וגיל החלטנו לעשות משהו שיגרום למעיין מהפכה כזו.. ומשם הגיעה ILTA AGENCY תחת הדוף הזה אנחנו החלטנו להקים קבוצה של דיג'ייז שמתעסקת במוזיקה אלקטרונית בלבד וגם יוצרים חדשים שמחפשים קידום היום אני פה מסתכל ואומר לעצמי שזה אולי לא נראה הרבה אבל ההרגשה בפנים אומרת הכל..שזה מעל למה שציפיתי בכלל. עכשיו שהתחלנו את הסוכנות אנחנו רק נעלה עוד שלב ועוד שלב ואני מקווה שבקרוב תבינו את המשמעות של הסוכנות ותשמעו עליה לא רק בפורום נראה לי זה הפוסט הכי ארוך שרשמתי בחיים ואין לי כוח לרשום עוד אז נקרא לחלק זה כחלק א' עד לפעם הבאה ![]() עד פה.. שלכם Black Dragon. |
אלי, אחי, כבוד !
בונים עליך לעתיד ישראל....
| Originally posted by princess cc שאול, אני במקומך הייתי מאמצת ת'רעיון |

| Originally posted by sabi10 אז קודם כל בהצלחה.... אני התחלתי למקסס, בעיקר לעצמי בסביבות ינואר השנה.... וכיוון שאין לי 6000 שקל מיותרים להוציא על ציוד אז אני משתמש ב TRAKTOR DJ MIXER 1.02 אחלה תוכנה, פשוטה ולא מסובכת, מומלצת מאוד... (אם אתה רוצה אותה תודיע לי) ומי שרוצה לשמוע את הסט ששלחתי ל TA MP3DJ contest.... יכול להוריד את זה מהאתר שלי sabi.iddx.net או דרך הלינק בחתימה.. (האתר עוד רחוק מלהיות גמור, אך אפשר להוריד דברים) בכל אופן שיהיה בהצלחה |