TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תקליטנים לעתיד שמו לב... וזה חשוב לכם :) המסיבה שלכם בפוסט הזה!!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי אחשלי בלי לפגוע באף אחד אחים שלי!!.. גיל - דיסקים צרובים זה חרא של איכות למסיבות קטנות אזוריות זה פצצה כי לא ממש סמים לב.. אבל אני מדבר איתך מסיבה פול אנשים עם מערכת הגברה רצחנית!! תעשו חושבים אני מתאר לעצמי Dj-2Tall עולה לבמה.. פתאוםםם.. פותח עם טראק רצחני, כולם קופצים. פתאום שקט... כולם לא יודעים מה קורה ואז הוא אומר: סורי אחים שלי, פשוט יובל מטראנס אדיקט לא עשה ריפ טוב לשיר ונטקע לי הדיסק כי הוא היה שרוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() ושוב בהצלחה לכולם |
Re: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
| Originally posted by Dj-2TaLL וואאאאאאאאייייייייי!!!! סעמק אז נדפקתי חזק... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() איזה ביאוס... צודק אחי אני לא יבוא עם מזוודה... אני יבוא (אם אני יבוא) עם איזה ממממ.... שניה תן לחשב... יש לי איזה 16 דיסקים עם שירים שלי (פרוגרסיב)... אני יתכנן סט כלומר אני לא יבוא את כולם, ומכיוון שהם מרוכזים אז אני מניח שמתחת ל10 דיסקים... ![]() אני לא עובד עם תקליטים... אני שאלתי על זה הרבה... למה התעניינתי בזה כי אני רוצה לעבור לפטיפון... ממממ... אני באמת ישים עליהם מדבקות כמה עולה כזה דבר 50-100 שקל לא? אני חושב משהו כזה... זאת סיבה שמאול מלחיצה אותי לעבור לפטיפון אבל הביאוס הגדול הוא להשיג את כל השירים מהתחלה. זה כאילו להתחיל מכלום!!! |
מזתומרת?
איך זה יכול להפסיק פתאום?
אני מטפל טוב בדיסקים שלי...
ואצלי שעוד יש לי קומפקטים בסדר זה עובד...
אז למה שיקפוץ שם???

| Originally posted by Dj-2TaLL מזתומרת? איך זה יכול להפסיק פתאום? אני מטפל טוב בדיסקים שלי... ואצלי שעוד יש לי קומפקטים בסדר זה עובד... אז למה שיקפוץ שם??? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאמרתי שהם בסדר זה היה בסדר יותר שלילי...
חחח אני לא בטוח שזה יגיד לך משהו...
אבל
Equipson \ Work
CD 210
לא הבנתי את הקטע של השם אבל לא נורא...
עשיתי טעות שקפצתי עליהם הייתי צריך לקנות אחרים, נורמלים...
שמע בנתיים כל העסק הזה בשבילי הוא בגדר תחביב...
אז זה מספיק לי ואני מסתדר איתם (כמו שתשמע בדמו...) נראה לי שכל מה שתביא יהיה יותר טוב מזה...
אבל יש מצב שבגלל שזה צרוב זה יקפוץ או יתקע?
| Originally posted by Dj-2TaLL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאמרתי שהם בסדר זה היה בסדר יותר שלילי... חחח אני לא בטוח שזה יגיד לך משהו... אבל Equipson \ Work CD 210 לא הבנתי את הקטע של השם אבל לא נורא... עשיתי טעות שקפצתי עליהם הייתי צריך לקנות אחרים, נורמלים... שמע בנתיים כל העסק הזה בשבילי הוא בגדר תחביב... אז זה מספיק לי ואני מסתדר איתם (כמו שתשמע בדמו...) נראה לי שכל מה שתביא יהיה יותר טוב מזה... אבל יש מצב שבגלל שזה צרוב זה יקפוץ או יתקע? |
סבבה אז אני יתחיל לעבוד על הסט שלי...
אם אתה רוצה (ואני יתקבל) אז אני יביא את שלי גם...
למרות שהסיכוי שזה יתחיל על ההתחלה הולך וקטן ככול שמספר השיר גודל...

אז נחייה ונראה...
ובקשר למה שאנרג'י אמר נגיד ויהיה מצב כזה
(חס וחלילה טפו טפו טפו שלא נדע מצרות!!!) 

והסיכוי שמשהו לא מתנגן בצ'אנל השני הוא קטן...
אני יעשה אילתור ויעביר לצ'אנל השני...
אני לא אומר שזה לא טוב...
אני פשות אומר שזה עדיף מלהגיד משהו במיקרופון...
:\
קריין אני לא יהיה...

| Originally posted by Dj-2TaLL סבבה אז אני יתחיל לעבוד על הסט שלי... אם אתה רוצה (ואני יתקבל) אז אני יביא את שלי גם... למרות שהסיכוי שזה יתחיל על ההתחלה הולך וקטן ככול שמספר השיר גודל... ![]() אז נחייה ונראה... ובקשר למה שאנרג'י אמר נגיד ויהיה מצב כזה (חס וחלילה טפו טפו טפו שלא נדע מצרות!!!) ![]() ![]() ![]() והסיכוי שמשהו לא מתנגן בצ'אנל השני הוא קטן... אני יעשה אילתור ויעביר לצ'אנל השני... אני לא אומר שזה לא טוב... אני פשות אומר שזה עדיף מלהגיד משהו במיקרופון... :\ קריין אני לא יהיה... |
ותגיד לא הבנתי אותך איפהשהו שם...
למה התכוונת שאמרת שהריפ לא טוב?
פצצות אחי!!!!

חכה חכה עוד חצי שנה תראה בכלל אני יהיה קטלני עם פטיפון!!!
:*
| Originally posted by Dj-2TaLL ותגיד לא הבנתי אותך איפהשהו שם... למה התכוונת שאמרת שהריפ לא טוב? |
סבבה...
לא נראה לי שיש לי כאלה...
אני יעבור על מה שאני רוצה להשתמש בו...

שוב פעם אני מזכיר את הכתובת למשלוח דמוים...
גיל שוורץ
יאשיהו 24
באר שבע
מיקוד 84000
ובינתיים נראה שרק DJ 2Tall באמת מתעניין בזה כאן...
אז רק להרים לכם קצת ת'מוטיבציה
דיברתי עם
Plastic Angel והוא מוכן לבוא ולתת סט
מחר אני בישיבת הפקות עם עוד כמה משקיעים פוטנציאלים
ויום שישי אני הולך ל"צוד" מקומות למסיבה ענקית
אז יאללה!
חחחחחח
הזדמנות של פעם בחיים ואני לא ינצל אותה?

חשבתי על משהו...
סתם פרטים קטנים...
יהיה לזה שם?
או סתם המסיבה?
והאם זהו אירוע החינוך הגדול שדיברנו עליו?
או שזה משהו אחר?

חסר לך שתוותר על ההזדמנות הזאת 
| Originally posted by DJ-Energy חחחחחח... אחי אני מצטער להודיע לך אבל לא נירא לי שמישהו יתן לך לתקלט עם דיסקים צרובים!! בואנה תחשוב קצת, זה גם איכות גרוע לאללה!, וזה גם לא חוקי, אז תחשוב שאם יהיו שם ספונסרים גדולים הם ישימו לב לאיזה ציוד ודיסקים אתה מתקלט!! |
נכון
אבל הבעיה בשימוש שלהם היא איכות הצריבה שלהם וההשמעה שלהם
זה מה שמדאיג אותי ולמעשה את כולם...
אם הדיסק יקפוץ, הוא גמור מבחינת העסק הזה כי אני כמעט בטוח שיהיו שם ציידי כשרונות למניהם שיבואו להסתכל
כל תקליטן שמשתמש בדיסקים צרובים לוקח סיכון וזה נכון גם לגביי
גם אני משתמש בצרובים (לא הרבה אבל יוצא לי לפעמים)...
| Originally posted by Gil Shwarts נכון אבל הבעיה בשימוש שלהם היא איכות הצריבה שלהם וההשמעה שלהם זה מה שמדאיג אותי ולמעשה את כולם... אם הדיסק יקפוץ, הוא גמור מבחינת העסק הזה כי אני כמעט בטוח שיהיו שם ציידי כשרונות למניהם שיבואו להסתכל כל תקליטן שמשתמש בדיסקים צרובים לוקח סיכון וזה נכון גם לגביי גם אני משתמש בצרובים (לא הרבה אבל יוצא לי לפעמים)... |
טוב למה שלא תהרגו אותי וזהו?
אני רק אומר שזה לא נראה יפה לעיין
תאר לך הדיי גיי תומאס הזה היה בה ומנגן שם ליד פרי טראק שלו בדיסק צרוב!!?!? איך זה היה נראה מכובד?
אני אישית אם הייתי פרי הייתי עולה עליו ומביא לו איזה כפה..
אבל שיעשו מה שבראש שלהם..
מקווה שיתקבלו קודם

לגיל.....
לגיל.....
שמע אחי אני מכיר את המנכ"ל של נביעות והוא גם המנכ"ל לשעבר של קוקה קולה
(הוא גם אבא של חבר שלי)
אם תגיד יותר פרטים אני אולי יכול לדבר איתו אבל עכשיו אין לי בכלל מה לדבר איתו....
צודקים...
הייתי צריך להתחיל עם פטיפונים מהתחלה...
פשוט דיסקים היה נראה אז יותר טוב לא יודע למה...
אקיצר...
גיל אחי, האיכות שתשמע בדמו שלי זה האיכות שתשמע במסיבה...
אני לא יחליף לדיסקים יותר גרועים...
ואני לא ישתמש שירים שקופצים
(תיהיה רגוע הורדתי את השיר קופץ זה לא קשור לדיסק עצמו)

אם זה יהיה טוב מספיק בשבילך אז שזה יהיה גם גורם מכריע שתקח בחשבון...
אני אישית לא חושב שזה איכות גרועה...

גם אני משתמש בדיסקים... ודי הרבה בצרובים, אבל כמו שגיל אמר.. אני שם עליהם מדבקות ככה שלא רואים שהם צרובים.
אם אני אתקבל אז אני אוכל להביא את הקומפקטים שלי.. פיוניר 100 למי שמתעניין.
??ותגיד גיל, כל אחד שיתקבל, בערך כמה זמן הוא ינגן
סבבה!!!
שלך בטוח יותר טוב משלי...
תכין לו סט מתחת ל74 דקות בשביל לצרוב לו דמו בקשר למסיבה אני לא יודע...
בטח שאני עושה סט של מתחת לשעה בשביל הדמו.. אני בטוח שאין לו זמן וכוח להקשיב להרבה סטים של שעה+.. וב40 דקות אני מסוגל להראות מה אני יכול לעשות... אני פשוט צריך למקסס יותר שירים.