TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
שמע אחי .. זה לא עניין של בגלל שכולם שומעים את השיר הזה אני לא אוהב אותו יותר...
אבל לבוא למסיבה ולשמוע שירי איכות לצד שירים מעפנים..זה מבאס תתחת...
וזה מבאס לדעת שרק ברדיו (וגם זה בקושי) יש בלילה תוכניות שמנגנות דברים איכותיים...
בואנה מה קרה לכם?
מישהו פה אמר מה זה מסחור
מסחור זה שיוצר חוזר על אותם צלילים בכל הטראקים שלו ולא זה ששמים את הטראקים שלו במסיבות נוער או על דיסק דאנס.
מבינים? יופי
אז זה אומר שרב הטראקים שציינתם בכלל לא נועדו להתמסחרות אלה פשוט הם טובים והקהל אוהב אותם אז שמים אותם במסיבות ובדיסקים
| quote: |
| Originally posted by Viperon בואנה מה קרה לכם? מישהו פה אמר מה זה מסחור מסחור זה שיוצר חוזר על אותם צלילים בכל הטראקים שלו ולא זה ששמים את הטראקים שלו במסיבות נוער או על דיסק דאנס. מבינים? יופי אז זה אומר שרב הטראקים שציינתם בכלל לא נועדו להתמסחרות אלה פשוט הם טובים והקהל אוהב אותם אז שמים אותם במסיבות ובדיסקים |
| Originally posted by Vortex_SA כל מלה תכלת על גבי שחור!! |
| Originally posted by HyPeRSoNiC גם מסכים!!! תראו למשל את Royal Gigalos כל טראק שלהם, לא רק שהוא חוזר על אותם צלילים, יש לו גם את אותו מבנה ואת אותם מנגינות פחות או יותר..... תעשו השוואה בין california dreaming לבין no milk today ותדעו על מה אני מדבר.... ואת כל זה הם בכלל העתיקו מ Benny Benassi מבינים?? זאת התמסחרות!!! |
תאכלס הקטעים הבאמת טובים בחיים לא יתפסו..
| Originally posted by Rising תאכלס הקטעים הבאמת טובים בחיים לא יתפסו.. |
| Originally posted by Rising תאכלס הקטעים הבאמת טובים בחיים לא יתפסו.. מה שנכון נכון... |
| Originally posted by markfeldman בולשיט ! ע"ע - BBE - SEVEN DAYS AND ONE WEEK |
| אחי... דחוף תקטע הזה....עמוק עמוק לתחת! |
| Originally posted by Rising אחי... דחוף תקטע הזה....עמוק עמוק לתחת! |
ווואוו
עוד ויכוח שגורם לי לתחושת דה ז'ה וו
קיצר אני ידוע פה כאדם שיש לו הרבה נגד מסחרי..
שחר אני מבין אותך מאוד וגם אותך רון
אבל אני חושב שמיכאל ושגיא יצאו פה לטעמי הכ צודקים
זה נכון שזה חרא לשמוע קטע טוב בודד בין ים של מסחרה קבועה...
אבל השורה התחתונה היא במקום לשמוע
lasgo
אחר כך
benny bennasi
אחר כך
royal gigolos
עדיף לשמוע
lasgo
אחר כך
oceanlab - satellite
אחר כך
royal gigolos..
צריך לברך על כל קטע אהוב שמצליח לחדור את חומת המיינסטרים
ודרך אגב בוא לא נשכח שלאסגו וסילבר למשל התחילו אמנם כפרויקטים בעלי אופי מסחרי אבל הם הדרדרו ואיבדו כיוון לעמות ההפקות הראשונות שלהם
lasgo - something
lasgo - alone
קטעים טובים מאוד שזכו לגרסאת מעולות
והגרסאות המקוריות שלהן נחרשו בארץ בטירוף אבל לא נשכח כי לאסגו מאז נפלו להפקות מסחריות נטו בלי שום יופי
כנ"ל סילבר
sylver - turn the tide
sylver - forever in love
הרבה יותר יפה מהנסיונות המטופשים שלהם ליצר מוזיקה ראויה מאז
2001-2002 היתה שנת בשגשוג של ההרכבים הללו....
מאז...כלום נאדה גורנישט..
נשארה רק המסחריות שעל כנפיה הושקו הפרויקטים הנ"ל
ההשראה אבדה או בוזבזה על הקטעים הראשונים
| Originally posted by Vortex_SA no milk today זה חדש? לא שמעתי אותו שווה משו?... וחשבתי שהם בני בנאסי וחבורתו כאילו... יענו יש בני בנאסי, ויש בני בנאסי וחבורתו שקוראים להם רויל ג'יגולוס... |
הכי מצחיק שאנשים טוענים פה שהם שונאים מסחרה וכאלה אבל בסופו של דבר מתווכחים בהתלהבות על שמות של יוצרים ושירים שלהם שאני אישית אפילו לא שמעתי עליהם...
| Originally posted by Rising אחי... דחוף תקטע הזה....עמוק עמוק לתחת! |
| Originally posted by DJ Alex E. קודם כל בלי ליכלוכים דבר שני,אני מבין על מה התלונה פה והאמת?אני מרגיש אותו דבר כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש. וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק. אין מה לעשות,זה פשוט פוגע בערך של הטראק זה כאילו שפוגעים בכבוד שלו ובכבוד שלנו בתור אנשים שאוהבים את זה זה כמו לערבב בשר וחלב(לשומרי המסורת שבינכם):זה פשוט אסור ולא הולך ביחד. זה כאילו שמערבבים משהו טהור(טראנס) עם משהו מזוהם(מסחרי)וזה באמת מעצבן רוצים לדעת למה? לא יודע מה איתכם אבל זאת ההרגשה שלי ההרגשה שלי היא,שכשמנגנים קטע כמו atrc ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס אותו יחס והדיג'יי ואותו יחס מהקהל זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאברילא&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים וזה כאילו שהם יגידו שאין הבדל בין הדברים ותגידו שזה לא מעצבן!!! לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן חוסר ההבחנה הזה של הקהל בין משהו טוב למשהו מטונף פשוט מעצבן אותי |
| Originally posted by DJ Alex E. קודם כל בלי ליכלוכים דבר שני,אני מבין על מה התלונה פה והאמת?אני מרגיש אותו דבר כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש. וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק. אין מה לעשות,זה פשוט פוגע בערך של הטראק זה כאילו שפוגעים בכבוד שלו ובכבוד שלנו בתור אנשים שאוהבים את זה זה כמו לערבב בשר וחלב(לשומרי המסורת שבינכם):זה פשוט אסור ולא הולך ביחד. זה כאילו שמערבבים משהו טהור(טראנס) עם משהו מזוהם(מסחרי)וזה באמת מעצבן רוצים לדעת למה? לא יודע מה איתכם אבל זאת ההרגשה שלי ההרגשה שלי היא,שכשמנגנים קטע כמו atrc ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס אותו יחס מהדיג'יי ואותו יחס מהקהל זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאבריל&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים וזה כאילו שהם יגידו שאין הבדל בין הדברים ותגידו שזה לא מעצבן!!! לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן חוסר ההבחנה הזה של הקהל בין משהו טוב למשהו מטונף פשוט מעצבן אותי |
| Originally posted by Vortex_SA סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן... ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט "ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה" ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה... |
| Originally posted by KosmiK-G8 אחלה פוסט שגיא! רק דבר אחד... אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים... חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה.... אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס.. אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב... |
) עושה ניגוד עם הקצב המונוטוני בטראק... לא עדיף פשוט להגיד "קטע חזק..." ?
| Originally posted by KosmiK-G8 אחלה פוסט שגיא! רק דבר אחד... אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים... חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה.... אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס.. אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב... |
| Originally posted by DJ Alex E. כן זה בערך מהש התכוונתי ושגיא חלאס להיתפס לכל מילה!אתה נתפס למילה אחת ועושה סיפור שלם סביבה מה הקטע? וסבבה הגישה שלך למוסיקה היא כזאת אבל שלי אחרת ואני רואה את המוסיקה הזאת כמשהו שהוא הרבה מעל למוסיקה מסחרית וזה מעצבן אותי שמטנפים אותה במסיבות 'להיטים'.זה באמת אולי פסיכולוגי אבל זאת דעתי ולא משנה מה יקרה,אני לא אוכל לקבל את זה שאיזה דיג'יי בוזיווזי ינגן את דיפסקיי |
אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה
יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים
לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות
אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה
אמרתי פשוט שאני שונא ערסים
ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח
יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה
לא הבנתי מה הבעיה?
להפך... אם משמיעים טראקים טובים ברדיו או במסיבות אדרבא
זה רק מגביר ת'מודעות של האנשים ואולי
כשהרבה יתחילו לאהוב את זה הסצינה בארץ תתפתח...
כמו בהולנד שמישהו הזכיר אותה כאן
ולי אישית ממש לא מפריע אם טראקים מושמעים יותר מידי זה לא מוריד לי ת'חשק לשמוע אותם...
כמו as the rush come או love comes again
עדיין נהנית לשמוע אותם...
שורה תחתונה צאו מזה! זה שאתם חיים רק ת'מוסיקה הזו
לא אומר שאסור לאנשים אחרים שלא מכורים לטראנס לשמוע את זה!!!!
ראסמי שחר זה ילדותי אחוש לחשוב ככה ועוד לפתוח על זה טרד...
נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Originally posted by DJ Alex E. אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה אמרתי פשוט שאני שונא ערסים ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה |
גם כן עוד אחד עם הגישה המפגרת הזאת של לנפח כל מילה
כן נעשה פסיכוטכני בכניסה נו בטח מה חשבת
ואלה בדרן אתה
ואין לי כוח עוד פעם להיכנס לזה כי זה חסר תועלת להסביר לאנשים שאוטמים את האוזניים אז עזוב שזה יהיה הפוסט האחרון בנושא הזה אין לי כוח לזה