TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Sam Sharp...יגיע לישראל?????????
Pages (2): « 1 [2]
סאם שארפ זה לא רון ואנ דביוקן ?!?!
twister = timless
עם טיפה שינוי...
אהה טוב הם עובדים ביחד בגלל זה חשבתי ככה
Title: Twister
Artist: Sam Sharp vs Ron vd Beuken DanceSmash 21-5-2004
Date: 10 february 2004
| quote: |
| אהה טוב הם עובדים ביחד בגלל זה חשבתי ככה |
| Originally posted by coby אהה טוב הם עובדים ביחד בגלל זה חשבתי ככה Title: Twister Artist: Sam Sharp vs Ron vd Beuken DanceSmash 21-5-2004 Date: 10 february 2004 |

| Originally posted by KosmiK-G8 timeless היה לו גרסה לקטע הזה ושוב שאול סאם שארפ= סאנדר ואן דורן = סאנדלר ה"מלך" לא הגיע בגלל משהו שידידי בעל הידע מארק פלדמן סיפר לי בזמנו שנקסט מחתימים את האמנים שהם מביאים בין השאר על חוזה בלעדיות להופעות בארץ משמע אם ארמין בא אליהם הוא חייב לחתום על חוזה שלתקופה מסוימת שזה בטח נתון למשא ומתן מסוים הוא מופיע בארץ רק בארועים של נקסט טיאסטו כידוע מופיע בארץ בדרך כלל בהפקות של האומן והוא לא הסכים להגיע ולחתום שלתקופה מסוימת הוא יגיע לארץ רק לארועים של נקסט... מרקוס לא היה נקווה שבקרוב הוא יהיה אהה ושאול מה זה סאם שארפ יכול להביא קהל כי יש לו סגנון מושך וחזק ומקפיץ...סבבה אבל מי יודע על זה? אני לא חושב שאני יצטרך יותר מיד אחת כדי לספור את כמות האנשים שמכירים אותו כדי גיי... |
| Originally posted by Shahar לא הבנתי למה כתבת לי איזה אלייסס יש לסאם שארפ חח וזה כזה הפסד שטייסטו לא בא ... באמת כל פעם שהוא בא לפה זה אירוע מיוחד בפני עצמו אבל חבל להתחיל להתווכח בקשר למרקוס הבנתי מפוסטים שלך שיש לך חתימה שלו לא? ונכון שסאם שארפ זה לא טייסטו אבל אין לו שם פחות טוב משל מייק לדוגמא.... אנשים שאוהבים טראנס יידעו מי זה סאם שארפ... |
| בקשר למרקוס הבנתי מפוסטים שלך שיש לך חתימה שלו לא? |
| Originally posted by markfeldman בקרוב אולי באמת תהיה לו חתימה אמיתית.... קלטו ציטוט מיחצ"נית של "נקסט": |
| Originally posted by KosmiK-G8 יפה לך גם לשאול וגם לענות... ![]() איפה למדת את זה? אתה בחור מוכשר קובי תמיד אמרתי שיש לך עתיד.. עכשיו אם רק לא היית פרסי....תחשוב לאן כבר היית יכול להגיע |
| Originally posted by coby לא היה לי כח למחוק תהודעה של השאלה ואתה מסתלבט על הפרסיות שלי ? |

סם שארפ הוא באמת אחד התותחים..אפשר להגיד שאפילו לא חשבתי על ליצור איתו קשר משום מה..
אתה יכול להגיד לו ליצור איתי קשר ואני אנסה לסדר משהו
Darren Tate ביקש ממני גם
אז דיברתי עם נקסט ועם קצת לחץ הם מביאים אותו ב18 לנובמבר 
אגב אילן ביקשת את מרקוס אז גם דיברתי איתם עליו והוא בתיכנון
הם יודיעו לי על תאריך..
אתה תהיה הראשון לדעת
בכל אופן אם אני יוכל ליצור עם סנדר קשר אז דבר איתי ב
PM
ביי בינתיים
| Originally posted by Black Dragon סם שארפ הוא באמת אחד התותחים..אפשר להגיד שאפילו לא חשבתי על ליצור איתו קשר משום מה.. אתה יכול להגיד לו ליצור איתי קשר ואני אנסה לסדר משהו Darren Tate ביקש ממני גם אז דיברתי עם נקסט ועם קצת לחץ הם מביאים אותו ב18 לנובמבר ![]() אגב אילן ביקשת את מרקוס אז גם דיברתי איתם עליו והוא בתיכנון הם יודיעו לי על תאריך.. אתה תהיה הראשון לדעת בכל אופן אם אני יוכל ליצור עם סנדר קשר אז דבר איתי ב PM ביי בינתיים |

| Originally posted by KosmiK-G8 ועלק לא היה לך כוח למחוק תהודעה תגיד שרצית עוד פוסט |
| סם שארפ הוא באמת אחד התותחים..אפשר להגיד שאפילו לא חשבתי על ליצור איתו קשר משום מה.. אתה יכול להגיד לו ליצור איתי קשר ואני אנסה לסדר משהו Darren Tate ביקש ממני גם אז דיברתי עם נקסט ועם קצת לחץ הם מביאים אותו ב18 לנובמבר אגב אילן ביקשת את מרקוס אז גם דיברתי איתם עליו והוא בתיכנון הם יודיעו לי על תאריך.. אתה תהיה הראשון לדעת בכל אופן אם אני יוכל ליצור עם סנדר קשר אז דבר איתי ב PM |
חחחח אממ מקושר אבל לא מספיק טוב 
תמיד צריך לשאוף ליותר..