TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- סוף סוף מסיבת קלאב טראנס איכותית
Pages (3): « 1 [2] 3 »
איזה אחת אמרה לי אתמול שהיא הולכת ואמורה להיות שם מסיבה טובה... ורציתי ללכת
אבל בסוף היה לי קצת בלאגנים אז לא באתי....
אני ישאל אותה איך היה...
המסיבה שסיסי דיברה עליה זה היום!
djg
אני צריך זמן כדי לעכל את הכותרת המנותקת מהמציאות שלך
מה זאת אומרת סוף סוף מסיבת קלאב טראנס איכותית?!?!
מי אמר?!?!
מי אמר שלא היו עד עכשיו?!?!
ולמה אתה חושב שמישהו מכיר את מר גיל בלושטיין?
ארמין - 2.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית
פרי קורסטן - 29.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית
טיאסטו- 25.5.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית
אבאב אנד ביונד - 19.3.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית
ארמין בפארק הירקון השנה היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית
אז מה אתה מקשקש?!?!
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 djg אני צריך זמן כדי לעכל את הכותרת המנותקת מהמציאות שלך מה זאת אומרת סוף סוף מסיבת קלאב טראנס איכותית?!?! מי אמר?!?! מי אמר שלא היו עד עכשיו?!?! ולמה אתה חושב שמישהו מכיר את מר גיל בלושטיין? ארמין - 2.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית פרי קורסטן - 29.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית טיאסטו- 25.5.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית אבאב אנד ביונד - 19.3.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית ארמין בפארק הירקון השנה היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית אז מה אתה מקשקש?!?! |
| Originally posted by taltul כנראה הוא התכוון למסיבה אמיתית לאלה שמתחת לגיל23... |
רק שתדעו שזו פעם אחרונה שאני מנסה לארגן לכם כניסה
שעה אני מתווכחת איתה בטלפון בסוף אפ'חד לא רוצה ללכת!
אווווווווווווווווווווווווווו
איזה עצבים!
מצטער סיסי אבל לא בראש של חברים שלי אסיד ופסיי כל הערב....
| Originally posted by Hell_Copter מצטער סיסי אבל לא בראש של חברים שלי אסיד ופסיי כל הערב.... |
| Originally posted by KosmiK-G8 djg אני צריך זמן כדי לעכל את הכותרת המנותקת מהמציאות שלך מה זאת אומרת סוף סוף מסיבת קלאב טראנס איכותית?!?! מי אמר?!?! מי אמר שלא היו עד עכשיו?!?! ולמה אתה חושב שמישהו מכיר את מר גיל בלושטיין? ארמין - 2.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית פרי קורסטן - 29.9.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית טיאסטו- 25.5.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית אבאב אנד ביונד - 19.3.04 - היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית ארמין בפארק הירקון השנה היתה מסיבת קלאב טראנס אמיתית אז מה אתה מקשקש?!?! |
| Originally posted by DjG ולגבי מי זה גיל בלושטיין??? אף אחד לא אמר שצריכים להכיר אותו...... ההיתה בא אתמול שומע ואף רואה !!! ואולי היית מכיר! ... |
Originally posted by dj_mikmik |
| Originally posted by Shahar תגיד מאיפה אתה? לס וגאס או ת"א? |

| Originally posted by DjG אם היית קורא ומנסה להבין את מה שכתבתי לא הית שואל!!! לפרי , ארמין , טייסטו , ואן דייק ,אבאב, מארקו וי ועוד המון דיג'יס .... הלכתי ואני אמשיך ללכת!! ואלה תמיד היו אחלה מסיבות!!!!!! אני התכוונתי למסיבה ישראלית!!!!! שהדיג'י מקומי ולא מישהו מחול! שמנגן קלאב טראנס כמו שאנחנו אוהבים ומכירים ולא כמו רוב הדיג'יס הישראלים שמנגנים האוס על מגווניו או אסיד במסווה של טראנס. ולגבי מי זה גיל בלושטיין??? אף אחד לא אמר שצריכים להכיר אותו...... ההיתה בא אתמול שומע ואף רואה !!! ואולי היית מכיר! ... |
| Originally posted by KosmiK-G8 סליחה אבל בארץ שלנו יש לי נטייה לחשדנות הרי כל מסיבת נוער וחיילים היום שכתוב באתר לילה את המילה האוס ולעתים אף מכניסים בטעות את המילה קלאב טראנס המציאות שונה בתכליתה ממשכתוב כך שכשמביאים לי את הנתונים האלה פלוס די גיי שמימי לא שמעתי עליו ואין לפחות איזשהו מיני סט שלו של 4-5 קטעים להבין מה הוא מנגן ואם זה נשמע סבבה אז וואלה אני תכלס מפחד להגיע ולראות שוב שבארצנו הקטנטונת אין באמת הבדלה בין "דאנס" "האוס" "טראנס" ועוד כל מיני מילים שכשמצליחים לזרוק אותם לחלל האוויר בטוח מרגישים חכמים קלאב טראנס פרוגרסיב טראנס אסיד פסיי טראנס הכוונה פה היא לא אליך אני פשוט (אני חושב כמו כולם פה) לוקח בערבון מאוד מוגבל דברים שלא שמעתי עליהם לפני כן...וזאת למרות שידוע שהזמיר הוא מועדון שבמשך שנים מטפח די בעקביות סצינות אלקטרוניות לעתים אף כאלה שרחוקות מהמיינסטרים של העולם האלקטרוני... |
| Max Graham feat. Jessica Riddle - Gone Fractal Structure - Lost Sequence (Anima Remix) Primer - Everlast (Original Mix) The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (Ferry Corsten Remix) Carl B - All Day (Original Mix) Robert Gitelman - Children Of The Sun Signum - The Timelord (Original Mix) Young Parisians Ft Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau Vs Albert Remix) Marco V - Automanual (Original Mix) Mojado Ft. Mr Sam - El Toro ועוד.... |
| Originally posted by dj_mikmik Physically Vegas, mentally Tel Aviv ![]() But I am coming for a visit to Israel next week. |
| Originally posted by DjG Max Graham feat. Jessica Riddle - Gone |
| Originally posted by Shahar מגניב מאיפה תיודע עברית אבל? אתה ישראלי? |
| Originally posted by DjG Max Graham feat. Jessica Riddle - Gone מאיפה יש לו את זה?!?! |
| Originally posted by KosmiK-G8 מאיפה יש לו את זה?!?! |
| Originally posted by KosmiK-G8 מאיפה יש לו את זה?!?! |
הוא התכוון מאיפה הוא השיג לא אם יש לו תקליט או סידי...
| Originally posted by Shahar הוא התכוון מאיפה הוא השיג לא אם יש לו תקליט או סידי... |
| Originally posted by DjG נראה לי שזה היה סידי פרומו.. |
| Originally posted by Shahar מגניב יש קשרים לבחור.. |