TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ לא זכור לי דבר כזה |
| גרוסמן מהרצליה |
| Originally posted by markfeldman היית באבוב אנד ביונד ? |
לא מבין מה משעמם פה...
יש הכל מהכל ..
תרדים בלי קשר 1
תרדים על מסיבות 2
ימי הולדת חופשי 3
דרקונים שיורקים אש של מוזיקה ברשת.. 4
וכו...
אגב יש פה גם אנשים כמוני שערים 24 שעות בשביל להגיב בשעות הקשות...

יאללה יאללה... לחתוך את החרא...
ברוך הבא דוד...
אני רועי
וסיסי... אני מאוכזב ממך... 
| Originally posted by Hell_Copter יאללה יאללה... לחתוך את החרא... ברוך הבא דוד... אני רועי וסיסי... אני מאוכזב ממך... |
| Originally posted by princess cc פורקה? מה עשיתי עוד הפעם? |
| Originally posted by Hell_Copter אני בנאדם שלא מזכירים אותו כשמציגים אנשים פה בפורום?! תתביישי לך...!! |
חחחחח מצחיקונת סיסוש
תזכרתי מה הבטחת במייק 
הפורום ממש לא יבש פשוט בפורום של בי יו פותחים תרדים על נאדים ועל כל חרטא שעולה להם לראש באותו רגע כולל 10 תרדים על אותו טופיק שזה בתאכלס ממש בלאגן
פה הכל יותר מסודר ולא רושמים פוסטים על כל שטות שעולה לראש מדברים ישר ולעניין
ואם בא לך לרשום שטויות אז יש גם תרד שטויות שמעבירים צחוקים והכל 
הפורום פה בנוי טוב ויש פה אנשים טובים מאוד
זה בית טוב לצעירים ובוגרים גם כן
| Originally posted by Black Dragon חחחחח מצחיקונת סיסוש תזכרתי מה הבטחת במייק ![]() הפורום ממש לא יבש פשוט בפורום של בי יו פותחים תרדים על נאדים ועל כל חרטא שעולה להם לראש באותו רגע כולל 10 תרדים על אותו טופיק שזה בתאכלס ממש בלאגן פה הכל יותר מסודר ולא רושמים פוסטים על כל שטות שעולה לראש מדברים ישר ולעניין ואם בא לך לרשום שטויות אז יש גם תרד שטויות שמעבירים צחוקים והכל ![]() הפורום פה בנוי טוב ויש פה אנשים טובים מאוד זה בית טוב לצעירים ובוגרים גם כן |
אלי אמר את זה הכי טוב
סיסי, באמת תתבישי לך.
ובקשר אליך, תתנהג יפה
| Originally posted by DjChook אלי אמר את זה הכי טוב סיסי, באמת תתבישי לך. ובקשר אליך, תתנהג יפה |
| Originally posted by Black Dragon חחחחח מצחיקונת סיסוש תזכרתי מה הבטחת במייק ![]() הפורום ממש לא יבש פשוט בפורום של בי יו פותחים תרדים על נאדים ועל כל חרטא שעולה להם לראש באותו רגע כולל 10 תרדים על אותו טופיק שזה בתאכלס ממש בלאגן פה הכל יותר מסודר ולא רושמים פוסטים על כל שטות שעולה לראש מדברים ישר ולעניין ואם בא לך לרשום שטויות אז יש גם תרד שטויות שמעבירים צחוקים והכל ![]() הפורום פה בנוי טוב ויש פה אנשים טובים מאוד זה בית טוב לצעירים ובוגרים גם כן |
| Originally posted by princess cc הו הו.. תהיתי מתי תגיב על התרד הזה! |