TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לכל מי שרוצה את הוידאו של הטראק פלייט 643
Pages (2): « 1 [2]
אפשר אבל הוא כבר בטח ידע
אגב אני הבאתי אתכם לכאן........
על מה אתם מדברים?!?!?
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL ואללה!!! אני נימרוד moshman - מוש (מותר להגיד שם משפחה?) לוקסה זה לוקסה וברויטמן זה ברויטן... ברויטמן, את מי רצית לסגר ללאקי? ומישהו היה בחוות היען? (?מה היה אירוע יותר גדול (שמשתווה \ שואף לסנסיישן חוות היען (שזה היה בעצם איננרסיטי לא?) או פסטיבל האהבה? |
| Originally posted by ripcurl חוות היען זה לא קרוב בכלל למצעד האהבה יש שם מסיבות מצויינות אבל אין שם מקום להרבה אנשים כדי להגיד שזה רייב או משהו |
מוש אני לא הגעתי לפה דרכך...
אם כבר אז דרך ברויטמן...
אינרסיטי לא נראה לי היה שם אלה באיזור...
איפהשהו במדבר...
כלכך רציתי ללכת!!!!!
)

:
| DJ-Energy על מה אתם מדברים?!?!? |

[QUOTE]Originally posted by Dj-2TaLL
[B]מוש אני לא הגעתי לפה דרכך...
אם כבר אז דרך ברויטמן...
שקרן
!!
מי זהכ
ברויטמן
לא הבנתי.......
| Originally posted by MoSH_MaN [QUOTE]Originally posted by Dj-2TaLL [B]מוש אני לא הגעתי לפה דרכך... אם כבר אז דרך ברויטמן... שקרן !!מי זהכ ברויטמן לא הבנתי....... |
ני לא התווכח איתך על זה אבל רק שתדע
שהוא ביקש אתרל
live sets
שהוא יראה ואני יוריד אז אמרתי לו על זה....
וראה ואמר לי מה להוריד ופתאום הוא נרשם לכאן
אז תחשוב על זה....
טוב חבר'ס תשמרו את זה לאיי סיי קיו!
| Originally posted by DJ-Energy טוב חבר'ס תשמרו את זה לאיי סיי קיו! |
אני עושה שירים לכיף..
סתם לא רציני
אבל אני אוהב טראנסים...
זה משהו חריג?
אחים שלי איזה כיף לכם שאתם מכירים אחד את השני ויש לכם עם מי לדבר על טראנסים אני משתגע כל הבית ספר (הנדסאים) שלי לא אוהבים טראנסים חוץ מאיזה אחד וכמה חברים שלו, ואני ועוד אחד מהכיתה שלי אבל זה מהכיתה שלי אוהב רק חרטא דברים מגעילים כאלה כמו fragma או ממוסחרים כמו dumonde כל מיני דברים כאלה. אפילו רציתי לשדר אפילו רק הפסקה אחת בשבוע ברדיו של בית ספר קצת אפליפטינג אבל איזה שמן אחד האחראים אמר שזאת מוזיקת סמים...אתם קולטים בהפסקות יש לנו מטאל פול ווליום...איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז בקיצור כיף לכם.
| Originally posted by DJ_BoN סמים...אתם קולטים בהפסקות יש לנו מטאל פול ווליום...איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בקיצור כיף לכם. |