TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ח-ב-ר-ה ! השתחררתי !
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike אוהב אותכם! אלעד לא קרה לי כלום ... אני וחברה שלי נפרדנו לפני 3 שבועותאחרי שנה וחצי כמעט ביחד אז הייתי אכול סרטים קצת. אבל יהיה טוב אני מניח. אני נוסע לעבוד במכירות שם לקראת הכריסמס ,זה הולך שם טוב ואני עובד עד ה 31 בדצמבר ונשאר עוד יומיים כדי לחגוג את הסילבסטר! מעניין איזה מסיבות טובות נמצא שם... אני יכנס לפה מאנגליה לכתוב לכם מדי פעם מבטיח ![]() יובל כתבתי לך לפני כמה ימים במסנג'ר והיית אאווי... |
גייטקראשר!!!!!!
סקונט בונד!!
פצצצצות לפנים
רשמת פעם אחת אז זהו?.. מוותרים!??
החזרתי לך הודעה אבל לא ענית...
וגם יש לך ת'פלא שלי תרים צלצול!!!
מזל"ט על השחרור אחי
לא יצא לי עדיין להכיר אותך אבל אני מבין שאתה אחד מהאבות המייסדים של הפורום אז כבוד איש! מקווה לראות אותך פה הרבה 
מזל טובבבבבבבבב
איך אני מקנאה בך!
לונדון המקום הכי אהוב עלי בעולם!
הבית השני שלי...
איך ירון אומר? פיזיקלי פה אבל מנטלי באיביזה?
אצלי אותו דבר רק עם לונדון!
אחלה מועדונים ב-
west end
אחלה מסיבות, אחלה אנשים!
בכלל אחלה מקום!!!!!!!!!!
תעשה חיים!
ותתלבש טוב כי קפוא עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!
אגב הבנתי שלכבוד הקריסמס בווסט אנד עשו תאורה בצורה של
הדמויות מדיסני, ס=במיוחד מהסרט החדש "סופר על", אז מומלץ בחום להעיף מבט ולצלם לנו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| Originally posted by luckystrike זוכר בטח זוכר.... ותודה ![]() אדי מה המצב איתך יא גבר ? ורועי יא נקניק הייתה איזה פעם שחזרתי לעודד ושאלתי אותו והוא לא יכל! שאל אותו! ככככככןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאחיייייייייייייייייייייייייייייייי |
| Originally posted by luckystrike ורועי יא נקניק הייתה איזה פעם שחזרתי לעודד ושאלתי אותו והוא לא יכל! שאל אותו! ככככככןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאחיייייייייייייייייייייייייייייייי |
| Originally posted by princess cc מזל טובבבבבבבבב איך אני מקנאה בך! לונדון המקום הכי אהוב עלי בעולם! הבית השני שלי... איך ירון אומר? פיזיקלי פה אבל מנטלי באיביזה? אצלי אותו דבר רק עם לונדון! אחלה מועדונים ב- west end אחלה מסיבות, אחלה אנשים! בכלל אחלה מקום!!!!!!!!!! תעשה חיים! ותתלבש טוב כי קפוא עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!! אגב הבנתי שלכבוד הקריסמס בווסט אנד עשו תאורה בצורה של הדמויות מדיסני, במיוחד מהסרט החדש "סופר על", אז מומלץ בחום להעיף מבט ולצלם לנו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by luckystrike כן הבנתי שקפוא שם ... זה דווקא מבאס רצח ... איזה מינוס 2 מעלות! בררררררר ! ותודה! דרך אגב הסרט הזה סרט ענננק! יובל צודק אני יחזור אלייך מחר! אילן איפה אבוב אנד ביונד?!? |
תודה אחי !!!
| http://www.aheadmusic.com/shop/prod...1&max_results=2 בלעדיהם אבל נראה שווה למרות שהמחיר יקר http://www.anjunabeats.com/v5/welco...dex.php?act=idx איתם שבוע לפני הכריסמס בכריסמס הם מופיעים ב-passion ובמאנצסטר... (שווה לבדוק מי מהם הולך לאן...) |
מורן יא נקניק מה קורה
כולה עכשיו השתחררת
ואלה הייתי בטוח אתה פזמניק
קיצר אני עוד 8 חודש למנאייק...............
קצת...אבל הרבה
מורן יא נקניק מה קורה
כולה עכשיו השתחררת
ואלה הייתי בטוח אתה פזמניק
קיצר אני עוד 8 חודש למנאייק...............
קצת...אבל הרבה
וואי דותן יא סטייליסט מה קורה אחי
אוי דותן יא צעירון! בקרוב אצלך !

קנאה זה טוב לא נורא אחי!